20. mája 2024

Video-R. Tabak- Pročko ma sexuálne obťažoval, Heger o tom vie

0

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Poslanec Jozef Pročko z Matovičovho hnutia Slovensko ohlásil, že na Romanu Tabak pre obvinenia zo sexuálneho útoku podal trestné oznámenie. Bývalá poslankyňa Tabak tvrdí, že z toho obavy nemá, pretože existuje viacero svedkov a dokonca aj sms správy, ktoré potvrdia jej verziu. Po tom, ako ju Pročko sexuálne obťažoval, išla vec riešiť k Eduardovi Hegerovi.

“Bola som veľmi pekvapená z reakcie pána Hegera. Povedal mi, Romana, nie som vôbec prekvapený, že si povedala jeho meno. Viem, že s tým mal problém aj v minulosti a nie si jediná,” hovorí bývalá poslankyňa Tabak o tom, čo sa malo odohrať medzi ňou a bývalým premiérom Hegerom.

Na zážitok s Pročkom spomína so znechutením, ale dnes sa viac pozastavuje nad dvojakým metrom opozičných poslankýň aj prezidentky Zuzany Čaputovej. Riešili tému znásilnení, premlčacích dôb aj atakov na niektoré novinárky. V prípade vyšetrovateľky Santusovej a rovnako tak aj v prípade Pročkovho ataku je však počuť iba ohlušujúce ticho. “Nečakám, že by sa ma zastali, som predsa z SNS,” ironicky komentuje Tabak.

O tom, či by polícia vedená Romanom Mikulcom vyšetrila sexuálny atak na Romanu Tabak, ale aj o predátoroch v politike aj vrcholovom športe hovorila v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou bývalá poslankyňa Romana Tabak.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *