20. mája 2024

OZNAM PRE OKLAMANÝCH BLÁZNOM Z TRNAVY!

0

Matovič páchal volebnú korupciu formou organizovanej zločineckej skupiny. Na čo čaká polícia


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


OZNAM PRE OKLAMANÝCH BLÁZNOM Z TRNAVY!
Pavlínka M. otvorila peňaženku a našla v nej 7 miliónov eur, ktorými mieni vyplatiť prvých oklamaných, ktorí sa dostavia k rodinnému domu v Trnave.

Pavlínka objavila v svojej peňaženke 7 miliónov eur a plánuje nimi odškodniť tých, ktorí boli oklamaní a prídu k jej rodinnému domu v Trnave. Tento nečakaný nález otvára dvere pre prvých, ktorí sa stali obeťami podvodu, aby získali späť to, čo im patrí. Pavlínka, s otvoreným srdcom a peňaženkou, sa stavia čelom situácii a ukazuje, že spravodlivosť môže byť sladká.

Zuzana zo Solivaru, spolu s Rómami a šťastnými majiteľmi nových Fiatov, máte teraz neopakovateľnú príležitosť. Hoci sa zdá, že šialenstvo sa rozprestiera ďalej, Pavlínka zatiaľ uvoľnila iba 7 miliónov. Tento príbeh očividne rezonuje s nedávnymi udalosťami, kde Zuzana zo Solivaru prišla o výhru 400-tisíc eur v očkovacej lotérii kvôli technickým problémom s oneskoreným prenosom na internete, čo vyvolalo právne spory a diskusie o morálnej zodpovednosti.

A všetci ostatní: Nezabudnite koho tento podvodník vo voľbách na prezidenta podporuje! Choďte a hoďte to jeho nepriateľovi, veď predsa „Nepriateľ nášho nepriateľa je našim priateľom“.
Doplnenie: Igor Matovič dáva ponuku Petrovi Pellegrinimu za zodpovedanie 7 otázok na detektore lži… Najväčší prejav zúfalstva, posledný kopanec a snaha poslať svojho sluhu do Paláca.

Roman Martiška/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *