20. mája 2024

PRIPRAVME SA NA NAJHORŠIE! Boja sa, z 2:0 môže byť 3:0

0

PRIPRAVME SA NA NAJHORŠIE! Boja sa, z 2:0 môže byť 3:0/ JNS koláž Korčok


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Budúci prezident Peter Pellegrini môže začať napĺňať svoj program až po inaugurácií 15. júna, do tej doby nás čakajú voľby do europarlamentu, pred ktorými sa musíme pripraviť na najhoršie.

Keďže dosluhujúca prezidentka Zuzana Čaputová, napriek neuveriteľnej snahe (sic!), nedokázala spojiť spoločnosť a vytvorila ešte väčšiu priepasť, keď neraz sama hovorila o “my” a “oni”, tak po Pellegriniho víťazstve zaznelo “vyhrali sme”.

Do nasledujúceho obdobia bude mimoriadne dôležité zachovať si aspoň časť eufórie z volebnej noci, nakoľko nás čakajú ďalšie nánosy politickej špiny. Oni nepočítali s tým, že môžu prehrať aj druhé voľby za sebou. Hoci im to ukazujú aj prieskumy, tak stále tvrdia, že “krajina” je nespokojná s vývojom po 30. septembri. Krajina možno, ale národ im v sobotu vztýčil prostredník!

Prejav neúspešného kandidáta Ivana Korčoka, v ktorom povedal “toto Vám nezabudnem”, nebol zhlukom slov frustrovaného favorita, ktorý prehral. Korčok vedome oznámil vojnu, ktorú prakticky potvrdil jeden z jeho podporovateľov Milan Kňažko, ktorý okamžite po oznámení výsledkov pozval ľudí do ulíc a splietal niečo o predčasných voľbách!

Oni reálne neboli pripravení na to, že Korčok nebude zvolený. Verili, že prázdna nádoba je ideálny marketingový produkt, lenže prázdna nádoba s okuliarmi na nose sa ukázala plná arogancie, bohorovnosti a chuti preškoliť národ.

Po prehre začala bez podania rúk ich ďalšia hra o moc. Heslo “nemôžu mať všetko” bude ich heslom aj do poslednej bitky, ktorú budú chcieť vyhrať. Keďže vôľu ľudu považujú za “existenčnú tragédiu”, “výhru lží”, “zlyhanie maďarskej menšiny” a “začiatok doby temna”, názory, ktoré podporujú nechutnými karikatúrami, tak môžeme očakávať, že do poslednej bitky vytiahnu aj “jadrové zbrane”.

Napriek miliónom a prakticky mediálnemu monopolu, nedokážu zmeniť myslenie občanov Slovenska. Môžu ich zachrániť už len eurovoľby, pri ktorých sa už nemôžu spoliehať na ľahostajnosť Slovákov. Posledné mesiace ukazujú, že v do europarlamentu bude nutné poslať ľudí, ktorí nebudú žiadať Brusel o zastavenie eurofondov, či budú chodiť kolenačky po červenom koberci pred mocnejšími a poslúchať ich na slovo. Bude nutné tam poslať ľudí, ktorí dokážu rokovať so zahraničnými partnermi a presadzovať národne záujmy.

V nasledujúcich eurovoľbách pôjde o poslednú možnosť zachrániť význam Únie. Ak sa tam dostanú podliaci, tak tento v začiatkoch kvalitný projekt stratí význam. Oni nebudú chcieť prehrať tretie voľby po sebe, ale s ich programom dokážu osloviť len tých, ktorých už oslovili!

Cestou k ich možnému úspechu bude aj blokovanie na sociálnych sieťach, ak zablokovali poslancov Národnej rady, tak bez problémov zablokujú aj šíriteľov informácií, ktoré sú v ich neprospech. Boja sa a majú čoho, napokon z 2:0 môže byť onedlho 3:0 a z diery budú mať problém vyhrabať sa. Stihne sa do eurovolieb upratať aspoň verejnoprávna televízia?

Roman Martiška


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *