20. mája 2024

Vojnový štváč s krvavými rukami Dzurinda


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Miki zo Spišského Štvrtka si tretí deň po prezidentských voľbách odskočil do progresívneho šerblíka Aktuality, kde mu otrčil mikrofón progresívny zväzáčik Peter Hanák. I Miki riekol, že vraj opozícia mohla urobiť pre Ivana Korčoka viac.

To fakt? Neverím vlastným ušiam a plačem od smiechu.

Čo ešte mala opozícia pre Ivana Korčoka urobiť navyše? Veď Progresívne Slovensko naň vsadilo celú politickú existenciu. SaS išla tiež ako motorová píla. KDH takmer vyvesilo z centrály dúhovú vlajku a poprelo nielen svoju ideológiu, ale aj katechizmus rímsko-katolíckej cirkvi. Šialenec z Trnavy vo finále kampane kempoval pred domom, kde údajne prespáva Pelle, a nakrúcal videá dokumentujúce progresívnu dekompenzáciu svojej psyché. Mediálne šerble, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou aktuálneho opozičného úsilia, sa išli zodrať, aby Ivana Korčoka vyniesli do paláca. Miškov ocko v celom procese dourážal najmenej polovicu občanov Slovenska, teda všetkých, čo nevolili Ivana Korčoka a nezmestia sa na úzky dvorec mentálneho sveta klanu Šimeckovcov a pridružených Monchichi.

A Miki zaje… zadrie, že opozícia mohla urobiť viac. To nevymyslíš, to je Dzurinda. A čo ešte mali, preboha, robiť?

Mali ponúknuť polovice kráľovstiev a svoje dcéry tým, čo zmenia v poslednej chvíli rozhodnutie a hodia to namiesto Petra Ivanovi? Mali sa rituálne upaľovať ako obety bôžikom šťastia, sily, moci, vojny a plodnosti? Alebo mali okrem volebných vlakov zorganizovať aj dobytčáky pre priaznivcov Pelleho a deportovať ich na Donbas? Či mali poštvať premnožené medvede proti obyvateľom vykričaných bášt Smeru a Hlasu?

Miki zo Spišského Štvrtka je už viac ako desaťročie politická mŕtvola krížená s politickou nulou. Jeho výtlak je nula celých nula, čo napokon takmer do bodky potvrdili nedávne parlamentné voľby. A progresívny zväzák Hanák si na diskusiu do šerblíka Aktuality pozve práve 0 celých Dzurinda, aby komentoval výkon opozície v práve skončenom prezidentskom dueli. To čo je za zadanie? Odkiaľ prišlo a s akým cieľom?

Chalani a baby, veď neblbnite, s Mikim už nenakrútite ani Múmia 2, ani nové vydanie Frankensteina, tobôž neurobíte dieru do sveta napríklad v európskych voľbách alebo pri stopäťdesiatom vydaní mydlovej drámy na tému „zjednocovanie pravice“. To radšej aj naďalej tlačte Miška, aspoň sa ešte chvíľu pozabávame na ockových perlách, rinúcich sa z mozočku s priemerom tenisovej loptičky.

Ďateľ FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *