20. mája 2024

Trinásta komnata Ľudovíta Ódora & financovanie jeho strany PS

Ódor, ktorý za trestne stíhaných vagabundov v polícii po prepustení Šimka prebral plnú osobnú zodpovednosť, musí okamžite skončiť vo funkcii.

Trinásta komnata Ľudovíta Ódora & financovanie jeho strany PS


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Čo sa udialo za zavretými dverami na Úrade vlády

Ahoj, Ľudo, doteraz som o Tebe nepísala úplne celú pravdu. Napísala som vždy len A, ale nenapísala som B. Dnes napíšeme o Tebe celú pravdu, čo povieš?

Moja mama poctivo sledovala celú Tvoju kariéru a keďže vie, že sa poznáme, referovala mi o Tebe, kedykoľvek sme sa stretli. Len som sa pyšne usmievala a priala Ti Tvoje stúpanie hore.

Bol si šikovný a snaživý, to Ti musím uznať. Ale bohužiaľ, to nie je všetko. Časom som sa prestala pri zmienke Tvojho mena usmievať a dnes všetkým porozprávam prečo.

Ale ešte pred tým ako porozprávam ako si sa zachoval pri jednom rozhovore medzi štyrmi očami, poviem Ti o jednej supermodernej politickej strane. Asi ju poznáš… A vieš čo je sranda?

Túto info o tej strane som sa dozvedela vďaka tomu, že som predstierala, že sa nepoznáme…

O čo ide?

Sedela som u jedného bohatého muža v jeho obývačke… zabalená do deky… a rozprávali sme sa… úplná pohodička. Vidím to ako dnes… pozerala som sa von do záhrady v lukratívnej štvrti a v duchu sa snažila zapamätať si každý detail, ktorý povedal, kým navonok som sa tvárila vysmiato a nenútene…

Fakt vtipná historka.

Muž mi povedal o jednom potenciálnom sponzorovi Tvojej obľúbenej hyper modernej strany. Bolo to pár mesiacov pred voľbami. V tom čase si bol premiérom. Potenciálny sponzor sa chystal dať straničke slušný balík peňazí.

Ale táto strana… predstav si… si svojich sponzorov kontroluje… a tak prebehli v policajných registroch údaje sponzora a zistili… na prekvapenie úplne všetkých… že potenciálneho sponzora vyšetruje kvôli ekonomickej trestnej činnosti FBI.

To nevymyslíš…

Sranda, čo všetko sa človek vďaka kontaktom hyper modernej politickej strany na policajné zložky o sebe dozvie, že? A tak mu poradili, nech si porieši tú svoju prekérnu situáciu a nech peniaze pošle cez iný kanál. Vždy na to myslím, keď tá stranička vykrikuje na iných, že nemajú čisté účtovníctvo.

Oni zjavne čisté účtovníctvo majú. Zistíš pre Zastavme korupciu, kto im vynášal informácie zo živých prípadov a varoval tak podozrivého Stal si sa premiérom a stretol si sa so šéfom tajnej služby Michalom Aláčom.

Dnes je deň nespravodlivo stíhaných. Takže už vieš, kam mierim. Aláč nikdy neprezradil, o čom ste sa rozprávali. Ale aj tak to uniklo von.

Shit happens, Ľudo.

Vždy si bol trocha viac ukecaný, než je zdravé…Aláč pred Teba položil zložku s informáciami, použiteľnými v trestnom konaní ako dôkazy, že sa vyšetrovania manipulujú (!!!).

Ale Aláč sa pri tom zachoval ako úplný profesionál.Ako Tvoj šéf tajnej služby svojho premiéra (teda Teba) varoval, že je povinný riešiť aj Tvoju bezpečnosť a že kvôli tomu, aby si mohol v budúcnosti hodnoverne poprieť, že si o manipulovaní vyšetrovaní nevedel, odporúča Ti ako Tvoj šéf tajnej služby, aby si si tú zložku nepozrel.

Dostal si na výber ako Neo v Matrixe: Hodnoverné popretie alebo pravdu. A Ty si si VYBRAL hodnoverné popretie a tej zložky na stole si sa ani nedotkol. Zopakujem to jasnejšie a tak, ako by som Ti to povedala do očí, kamarát môj:

Zachoval si sa ako srab a rozhodol si sa, že nechceš vidieť informácie o manipulovaní vyšetrovaní. Preto som doteraz vždy v každom mojom texte zdôrazňovala, že si o manipulovaní vyšetrovaní na rozdiel od prezidentky a Tvojich predchodcov vo funkcii nevedel. Pozdravujem, páni Heger a Matovič.

Ale tie časy dnes skončili, Ľudo.

Na Tvoj profil som Ti zavesila odposluchy, kde sa príslušníci NAKA rozprávajú o NEZÁKONNE zadržiavanej osobe a o mnohých menách zo špeciálnej prokuratúry, ktoré o tom zadržiavaní vedeli a podieľali sa na tom.

Neboj, tie odposluchy som získala legálne. Zavesil mi ich na môj facebook človek, o ktorom sa v tých odposluchoch bavia a má k tým odposluchom legálny prístup a môže si s nimi robiť, čo len chce.

Zavesila som Ti na facebook aj video, kde Peter Petrov hovorí o manipulovaní výpovede v prospech Lipšicovho a Kubinovho klienta Bernarda Slobodníka. Vypovedal o tom aj na súde. Sudkyňa sa vraj „dosr*la“, keď ho počúvala… tak mi povedali… ale to naozaj neviem posúdiť… na to sa radšej opýtaj Tódovej.

SIS kedysi odpočúvala Petra Petrova a na základe (!) tohto odposluchu (!) vypracovala správu SIS, ktorú predniesol v parlamente Michal Aláč.

To tvrdí v Rozuzlení utajený svedok proti Aláčovi.

Citát z jeho výpovede Ti zavesím na môj profil, nech sa na to môžeš pozrieť. Zopakujem to pre menej chápavých a pre tých, ktorí nechceli vidieť pravdu: SIS odpočúvala človeka, ktorý hovoril o manipulovaní vyšetrovaní a informovala o tom vo svojej správe. SIS si to NEVYMYSLELA.

Aláč si to nevymyslel. Aj keď ho v Rozuzlení obvinili, že si to vymyslel. NEVYMYSLEL.

Bolo to v odposluchoch a “elitní” policajti z NAKA boli tak blbí, že svedectvo o tom neuvážene zaradili do Rozuzlenia. Amatéri. A potom Aláča zatkli a obvinili, že si manipulovanie vyšetrovaní vymyslel. Snáď som už odprezentovala dosť dôkazov, že sa vyšetrovania manipulovali, Ľudo.

Ale že si to Ty, pridám ešte prefotenú pasáž o tom, ako konkrétne vyšetrovateľ Rozuzlenia (!) manipuloval vyšetrovanie Rozuzlenia (!). Ak Ti nestačili tieto dôkazy, pozri si môj profil na facebooku a nájdeš tam množstvo ďalších prípadov…

Prečo Ti to všetko píšem?

Lebo Ty aj ja vieme, že Aláč žiadal od Progresívneho Slovenska ospravedlnenie a Vy ste si do neho pri tej príležitosti vyutierali tie Vaše špinavé huby.

Napísali ste mu v tom ospravedlnení konkrétne, že „zásahom do dobrej povesti a zhoršovaniu verejnej mienky o konkrétnych osobách sa dá predchádzať účinnejšie ako žalovaním politických opozičných predstaviteľov. (…) Ako príklad by sa dalo uviesť dodržiavanie demokratických princípov a deľby moci, transparentné a odborné obsadzovanie ústavných funkcií a štátnych orgánov, dodržiavanie zákonov a ochrana právneho štátu“.

To od Vás fakt sedí, Ľudo. Právny štát si tu neochránil, lebo si si vybral „hodnoverné popretie“.

A keď sme pri tom odbornom vedení… všimli si tí Tvoji tajtrlíci z Progresívneho Slovenska, že si nedokázal pripraviť ani len JEDEN funkčný štátny rozpočet, Ty odborník?

Včera ste stáli s Progresívcami na tlačovke. Rozprávali ste, že treba obnoviť Lipšicovu špeciálnu prokuratúru, lebo inak nedostaneme miliardy od EU na obnovu ciest, škôl, odstránenie plesní a neviem, čoho všetkého.

Všetky mnou dnes vymenované prípady dozorovala PRÁVE špeciálna prokuratúra.

Nazývali ste vlastizradou konanie politika (RF), ktorý túto stratu miliárd dopustí a bude oslabovať právny štát neobnovením špeciálnej prokuratúry.

Ľudo, kto je tu skutočný vlastizradca?

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme