20. mája 2024

Čaputová objavila okrem Teplárne aj Zámok v Topoľčiankach

0

Čaputová objavila okrem Teplárne aj Zámok v Topoľčiankach


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Z tej falošnosti v Topoľčiankach muselo Lipicany zduť!
Na konci svojej prezidentskej kariéry objavila Zuzana Čaputová Zámok v Topoľčiankach, ktorý slúžil ako letné sídlo prvého československého prezidenta Tomáša Garrigua Masaryka.
Čaputová o tomto zámku hovorí ako jednom zo symbolov našej štátnosti a dodáva „Je mi ľúto, že nie je k dispozícii na rôzne štátne návštevy, podobne ako sú v Českej republike Lány. Bol by vhodným miestom aj na reprezentačné účely“.


Čo urobila za päť rokov Zuzana Čaputová preto, aby sa aj Topoľčianky zaradili k reprezentatívnym sídlam Slovenskej republiky? Nič, dokonca ho objavila až pri rozlúčkovej/spoznávajúcej ceste Slovenskom!
Hoci „krajina, ktorej nerozumie“ zaujíma Čaputovú až na konci jej prezidentskej kariéry, keďže doteraz poznala zo Slovenska maximálne Tepláreň a zálohomat, ktorý potrebovala ukázať kráľovskému páru z Holandska, tak aj planými rečami by sa mohol inšpirovať budúci prezident Peter Pellegrini!

Prečo by prezident nemohol zahraničné návštevy prijať v rôznych kútoch Slovenska? Nielen Zámok v Topoľčiankach, ale ja mestá zapísané v UNESCO Banská Štiavnica, Bardejov, Levoča, Spišské Podhradie a ďalšie kúty Slovenska by sa takejto reklame určite potešili.

Výhodou pre Pellegriniho by mohlo byť, že Slovensko nebude spoznávať ako prezident, ale ho už pozná, veď napr. Topoľčianky sú mu dobre známe…

Roman Martiška


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *