20. mája 2024

NAKA informácie z inšpekcie – mŕtvi nevypovedajú

0

Hľadanie súvislostí? Zavraždená družka (†44) mafiána Mikulca protestovala proti vláde: Čurillovská mafia mi zabila muža!


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Dobrý deň, pani Koteková,

Prečítala som si, že Vášho manžela sledovala tajná služba. Áno, sledovala… ale nie preto, že by ich cieľom bol Váš pán manžel.

Tajná služba sledovala auto takáčovca Petra Petrova a Váš pán manžel sa s ním rozprával o údajnej trestnej (!) činnosti “elitných” príslušníkov NAKA.

Čo mali urobiť? Mali údajne zneužiť právomoci verejného činiteľa, keď odkázali Maťovi Mikulcovi, aby sa nevracal na Slovensko, keď bolo po ňom oficiálne vyhlásené pátranie. Neordinoval totiž ten správny sudca.

Pani Koteková, asi teraz vytiahnete médiami presadzovaný argument, že predsa existuje nahrávka, kde Jano Čurilla pánovi Káľavskému poprel, že by Maťovi Mikulcovi odkázali, že sa nemá vracať.

Lenže tá nahrávka Káľavského s Čurillom bola urobená až DVA mesiace po (!) tom, ako morálne kompasy dostali cez prokurátorov (!) avízo, že pán Káľavský proti nim vypovedá, takže si už veľmi dávali pozor na to, o čom s ním vtedy hovorili…

Vaši páni policajti majú túto verziu pre verejnosť: Nie, my sme Maťa Mikulca pri jeho návrate na Slovensko nezastavili. Nič také sa nedialo. My sme po ňom dokonca pátrali oficiálne.

Pravdou ale je, že si medzi sebou páni policajti vymenili XY správ, v ktorých sa doslova medzi sebou rozprávajú o tom, ako sa ich Maťo Mikulec snaží zúfalo zastihnúť. Volal im. Znovu im volal. Znovu im volal. Písal im emaily… Kontaktoval ich cez médiá.

Zbytočne. Nereagovali. Poslali mu ale cez Petra Petrova odkaz, nech sa na Slovensko nevracia.

Naozaj. Je o tom dôkaz, pani Koteková. Aj keď vo svojich výpovediach Vaši chlapci klamali a naďalej klamú opak. Ups. Byť nimi tak začnem veľmi zvažovať, čo vypovedám…

Pani Koteková, počula som, že niekedy v tom čase Maťo Mikulec vraj kontaktoval inšpekciu, že chce vypovedať. Váš pán manžel v tom čase na inšpekcii pracoval, všakže?

Len pripomínam, že Vášho pána manžela spomínajú médiá ako človeka, ktorý vynášal „elitným“ chlapcom z NAKA informácie z inšpekcie… Vyniesol Váš pán Kotek túto informáciu morálnym kompasom? Povedal im, že Maťo chce (aj proti nim?) vypovedať? Maťo Mikulec potom zmizol.

Pravda je, že sa schoval v jednom byte v Čechách. Pravda je, že morálne kompasy zrazu nevedeli, kde je a začali zháňať jeho polohu.

Kým pred tým ho ignorovali, teraz zrazu riešili horúčkovito niekoľko krát za deň, kde Maťo je. Riešili to ako prvú vec hneď ráno. Riešili to o siedmej večer. Riešili to stále dokola.

No na zbláznenie… Pravda je, že dostali typ na sledovanie človeka, o ktorom vedeli, že ho ide do Čiech pozrieť.

A teraz sa, milá pani Koteková, nepozvracajte… Pravda je, že potom ostali ticho. TICHO. Ich komunikácia o Maťovi Mikulcovi akoby uťala. TICHO. A potom jeden napísal správu, že Maťa Mikulca našli mŕtveho.

Chvíľku behali ako splašené husi. A potom jeden vyzval ostatných, aby nič nezisťovali… nič nerobili… že je to možno nejaká hra. A TICHO pokračovalo.

Tak nikdy pred tým nereagovali. O týždeň neskôr prišiel pokyn vymazať včerajšie správy. Áno, písali si o Maťovej smrti. Prečo mazali správy, keď to bola oficiálne samovražda?

Maťa Mikulca našli obeseného. Bohužiaľ jeho telo bolo už v značnom štádiu rozkladu a tak sa nedalo overiť, či bol zabitý alebo to bola naozaj samovražda.

Ale pani Koteková, vtáčiky cvrlikajú… A vtáčiky cvrlikali o jednom chlapovi, ktorý išiel upratať byt ešte než telo Maťa Mikulca našli… a upratal debil tak, že odtiaľ odniesol ešte aj jeho doklady… a o tomto chlapcovi-upratovačovi si tí Vaši zlatí morálni chlapci písali tiež…

Upratovať izbu okolo obeseného kamaráta nezvládne každý… Ale toto je tvrdý chlap… bývalý príslušník NAKA (!). Čo myslíte, pani Koteková, prečo páni elitní vyšetrovatelia tak zatĺkajú, že Maťo sa nevrátil vďaka nim? Prečo ten upratovač behá po slobode? Mňa jedna odpoveď napadá.

Pani Koteková, možno si budete chcieť nahovoriť, že nie je možné, aby bol niekto zabitý obesením tak, aby to vyzeralo ako samovražda.

Nebudem Vám z pochopiteľných dôvodov popisovať postup, ale poviem Vám jedno: ten postup, ako to urobiť, je už pár rokov známy. Poznajú ho takáčovci. Pozná ho aj NAKA

Pani Koteková, po Maťovi ostala žena – družka a dcérka. Známa je ich fotografia, kde Maťova žena drží transparent s nápisom Čurillovci mi zabili muža.

Maťova žena svedčila na inšpekcii o tom, že výpovede kajúcnikov v prípade Dušana Kováčika, sú nepravdivé, lebo spomínajú neexistujúcu oslavu narodenín Maťa Mikulca na lodi, kde sa mal dohodnúť úplatok pre Kováčika. Lenže ten rok žiadna oslava na lodi nebola.

Pani Koteková, pripomeňte nám… Kto vynášal informácie z inšpekcie pre „elitných“ chlapcov z NAKA?

Vyniesol aj túto info? Maťovu ženu o pár mesiacov neskôr zastrelil vrah po rozhovore s operatívcom NAKA. Jej dcérka sa zatiaľ schovávala, ale ten výstrel, ktorý ju pripravil o mamu, počula.

Po Maťovi teda ostalo už len to dievčatko. Oficiálny motív vraždy jej mamy bol: ekonomické nároky jej vraha. Ale pravdou je, že na žiadne ekonomické nároky nemal nárok a že ľudí, ktorí by tento motív mohli vyvrátiť, chlapci z NAKA nevypočuli (!) Skutočný motív jej vraždy sa už zrejme nedozvieme, lebo jej vrah sa vzápätí zastrelil.

Ale vráťme sa k Vášmu pánovi manželovi…

Pán Kotek dostal titul chráneného oznamovateľa aj za to, že svedčil, že sa pár rokov dozadu s takáčovcom rozprával o tom, že takáčovec pre NAKA ZARIADIL, že sa obesený Maťo Mikulec nevrátil na Slovensko.

V tom čase bola Maťova žena ešte nažive. Policajt Kotek sa teda porozprával s mafiánom o údajnej trestnej činnosti „elitných“ policajtov, ktorú nenahlásil, a je z neho rovno hrdina národa a bojovník proti temným silám s garantovaným pracovným miestom na polícii.

Pani Koteková, niekedy premýšľam, či to dievčatko naozaj muselo prísť o oboch rodičov a ako málo stačilo na to, aby k takej tragédii nedošlo…

Skúste nad tým pouvažovať aj Vy.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *