20. mája 2024

Denník N a spol. plačú za pánom „odborníkom“ Harkabusom

0

KEĎ ODCHÁDZA "ELITNÝ! PROKURÁTOR Matúš Harkabus


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Kauzy pána Harkabusa

Denník N a spol. plačú za pánom odborníkom Harkabusom. Dovolím si napísať, ako vnímam Harkabusove kauzy ja. Pán Harkabus dozoroval prípad prípravy piatich vrážd.

Páchateľ sa v tomto prípade zastrájal, že bude vypovedať proti významným menám zo špecializovaného súdu (Hrubala, Záleská,…), špeciálnej prokuratúry (Lipšic, Šúrek,…) a z NAKA (Čurilla, Ďurka, Magula, Dunčko…).

Prístup pána Harkabusa k páchateľovi v tomto prípade bol naozaj špeciálny: aj keď niekoľko ľudí vrátane batoľaťa skončilo v policajnej ochrane, Harkabus pri príprave dohody o vine a treste s páchateľom „zabudol“ nielen na prípravu vraždy maminky batoľaťa, ale aj na 50 až 150 dávok kokaínu, ktoré našli u páchateľa, a prípravu ďalších 2 vrážd!

No a samozrejme ho zabudli vypočuť k tým manipuláciám vyšetrovaní…

Ale nezabudli nezákonne odpočúvať jednu z obetí pri telefonáte s advokátkou a obsah odposluchu dať do spisu. To je mimochodom nezákonné. Tento jeho z môjho pohľadu v podstate „omilostený“ páchateľ na odposluchoch hovoril:

„Pôjde dole Gebriel…“ ale aj tak nikto nevaroval advokáta Gabriela Almášiho a ten šiel dole o päť dní neskôr bohužiaľ doslova. Gabriel bol príbuzný viacerých plánovaných obetí zavraždenia.

Zomrel na poli za Sencom.

Po jeho smrti nikto nevaroval vyšetrovateľa smrti Gabriela Almášiho, že by to mohla byť vražda. Keď rodina Almášiovcov o pár mesiacov neskôr zistila, že v káve Gabriela sa našiel amfetamín, zašla na NAKA s podozrením, že ide o vraždu.

Zbytočne. Pán Harkabus im hneď na druhý deň ráno poslal email, že s jeho prípadom, kde páchateľ hovoril, že Gebriel pôjde dole, to nesúvisí.

Lenže na fotografii mŕtveho tela Gabriela na mieste jeho úmrtia je odfotený priamo príslušník NAKA, ktorý bol pri výsluchoch, kde sa hovorilo o tom, že podozrivý chce vypovedať proti zvučným menám z NAKA…

Gabriel mal byť ten, kto mal objednávateľa vrážd ako advokát na súde deň po svojej smrti vypočúvať a objednávateľ vrážd bol z toho dosť nervózny…

Takže mám pocit, že by to predsa len mohlo s Harkabusovým prípadom nejak súvisieť, zvlášť keď páchateľ spomínal, že Gebriel pôjde dole a Gabrielovho výsluchu sa bál, že áno…

Máte aj Vy po tomto pocit, že prípad Gabrielovej smrti uuurčite nesúvisí s prípadom, ktorý dozoroval pán Harkabus, alebo to tak vidí len pán odborník Harkabus?

A dali by ste človeku, ktorý pripravoval päť vrážd a mal u seba 50-150 dávok kokaínu trest 9 rokov dohodou? Áno, pán odborník Harkabus považoval 9 rokov za prípravu (aj) sadistických vrážd za primeraný trest.

Keďže pán Harkabus nezariadil výsluch tohto páchateľa – svedka voči zvučným menám a dohodol mu slabučký trestík, dovolím si mať o dôkladnosti vyšetrovania tohto prípadu určité pochybnosti…

Zvlášť keď som na vlastné uši počula legálne získané odposluchy, ktoré ukazujú, že ten odsúdený svedok by rozhodne mal o čom a O KOM rozprávať v súvislosti s manipulovaním vyšetrovaní…

Mimochodom práve pán Harkabus je TEN prokurátor, ktorý dal „elitným“ vyšetrovateľom status chránených oznamovateľov, lebo svedčili, že vyšetrovania sa nemanipulujú a urobil tak v rovnakom spise, v ktorom utajený svedok zo SIS dosvedčil, že SIS mala informácie o tom, že vyšetrovania sa manipulujú.

Je len príznačné, že aj v tomto spise generálna prokuratúra identifikovala dva konkrétne spôsoby ako bolo vyšetrovanie vyšetrovateľom NAKA manipulované v neprospech obvinených.

Jedným z tých obvinených bol Michal Aláč. Oba spôsoby manipulovania vyšetrovania boli namierené priamo proti pánovi Aláčovi. Hlavne, že čurillovci dostali od pána Harkabusa ochranu za tvrdenie, že si pán Aláč manipulovanie vyšetrovaní vymyslel…

Ďalej pán Harkabus dozoroval prípad Kuciak.

V tomto prípade polícia LEN TAK zverejnila identikit muža. Len pripomínam, že neexistuje zákon, ktorý by umožňoval LEN TAK naverímboha zverejňovať identikity náhodných nevinných občanov a tváriť sa pri tom, že súvisia so super známou vraždou.

Pán z identikitu skončil za pár dní obesený. Ani toto jednanie polície pánovi Harkabusovi ani dodatočne nevadilo? Čo sa týka Harkabusových rečí, že kvôli rodine chcel ísť robiť do Žiliny…

Zaujímavé, že mu tá jeho rodinka nechýbala, kým robil v Pezinku a držal niekoľko mesiacov vo väzbe nevinného pána Dragiča… Darmo obhajcovia Dragiča vysvetľovali, že v čase skutku nebol ani v EU, nie to na Slovensku alebo že pumpa, na ktorej sa mal skutok dohovárať v tom čase nebola otvorená, lebo ju rekonštruovali…

Dragič chudák musel čučať vo väzbe až kým ho ako nevinného nepustil špecializovaný súd. Pri tom na prepustenie kedykoľvek stačil pokyn pána odborníka Harkabusa. Myslím si, že aj pán Dragič má rodinu, s ktorou chcel byť, ale to nikoho nezaujímalo, keď ho zjavne nezmyseľne obžalovali z prípravy vraždy pána Žilinku.

Tento humu… pardón… prípad… dozoroval Harkabus v rámci kauzy Kuciak.

A to mal ešte Harkabus tie gule vyprávať tento týždeň v oficiálnom liste Žilinkovi, že prípravu Žilinkovej vraždy vyšetroval profesionálne, či ako…

Pri vyšetrovaní vraždy Kuciaka Monika Tódová zverejnila identitu utajeného svedka, čím ho možno ohrozila na živote, ale ani to a ani iné úniky zo spisu pána Harkabusa zjavne oficiálne nikdy netrápili natoľko, aby sa riadne vyšetrili.

Ešte si k novinárom pán prokurátor chodil po svätožiaru, že áno… To, že prípad Kuciakovej Martinky z prípadu Kuciak odkrojili, lebo sa podľa OČTK Kuciaka netýkal (!?!), ani spomínať nebudem, lebo si nechcem kaziť náladu.

Síce nevieme kto a prečo vraždu Kuciaka naozaj objednal, ale vieme iste, že to nebolo kvôli Martinke…Neuveriteľné uvažovanie, ale chápem, že to tak nadiktovali aj médiá, ktoré u nás vždy najlepšie vedia, kto je vrah.

Ale vráťme sa k rodinke pána Harkabusa, ktorá mu nechýbala, kým mal veľký plat v Pezinku… ale keď sa mu plat spľasol, zrazu mu rodinka veľmi chýbala a už ani záväzok voči rodine Kuciakovcov a podobné drísty zrazu neboli dostatočnou motiváciou, aby prípad Kuciaka vôbec dotiahol do konca.

Ak toto bol jeden z najlepších odborníkov na prokuratúre, tak sme dosť v r*ti, priatelia.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *