20. mája 2024

Som za verejnoprávnu televíziu. Ale RTVS ňou určite nie je

0

Kedy RTVS prestane byť šíriteľom progresivizmu a militarizmu ?


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Som za demokraciu. Som za právny štát. Som za verejnoprávnu televíziu.

Ale RTVS verejnoprávnou televíziou už dlhšie nie je. Verejnoprávna televízia by totiž nešírila lipšicovskú a čurillovskú propagandu, ale otvorene by informovala o konkrétnych zlyhaniach tej bandy.

Otvorene by informovala o podozrivých úmrtiach okolo nich. Áno, vedia o nich. Vedia o konkrétnych prípadoch. Vedia o tom (aj) odo mňa.

Absolvovala som milé stretnutie v prírode s jedným z ich redaktorov. Porozprávala som mu detailne, čo sa deje. Povedal mi, aby som sa obrátila na starého novinára z renomovaných novín, lebo v RTVS mu to nebudú ochotní zverejniť.

Hovorím mu: Ten príbeh ten starý novinár pozná už dávno. Ešte mi starý novinár poďakoval za to, že som mu povedala, kto stál za prípadom toho a toho… Ale nič nezverejnil. Takže RTVS bola informovaná.

Potom mi napísal iný novinár z RTVS… že ak budem ochotná odhaliť moju identitu, zverejní príbeh smrti Gabriela Almášiho.

Dobre čítate.

Hovorím mu, že moju identitu odhaliť nemôžem, ale dala som mu kontakt priamo na pozostalého po pánovi Almášim. On na to, že mi nemôže dôverovať.

Ja na to, že je to predsa facebookový profil pozostalého a je ochotný o tom rozprávať… len prosím, buďte jemný… dosť si zažil.

Že on nie je Mimi Šramová, aby bol jemný (k pozostalému, ktorého sa tiež pokúsili odstrániť, keď o prípade prehovoril) a že ak neprezradím moju identitu, tak nič nezverejní.

Znovu dobre čítate.

Takže keď teraz vidím tie patetické výkriky novinárov RTVS, že im bránia byť objektívni, tak sa nestačím čudovať, ako pózujú.

Neinformovali detailne o škandalóznych pochybeniach špeciálnej prokuratúry a NAKA, ktoré viedlo k mnohým rozsudkom o porušovaní ľudských práv.

Detaily jedného takého prípadu som vlezlému novinárovi z RTVS poslala tiež. V novinách a v televízii sú strážcovia obsahu. Je taký človek v TA3… Je taký človek v RTVS. Je taký človek v Aktualitách.

Bárdyho žena (Bárdy – šéfredaktor Aktualít) robí ešte stále od čias dinosaurov na polícii… začala ešte v časoch, keď unikali info k dunajskostredskej mafii… a ja som stále bloknutá na policajnom facebooku…

Sú takí ľudia, ktorí nedovolia kolegom/podriadeným informovať o porušovaní právneho štátu, ani o ničom, čo by troška hovorilo pravdu o tom marazme v súdnictve, na NAKA a o prúseroch na prokuratúre.

Denník N ani menovať nemusím. Robia to kamaráti Danielita. Pani Dibáková k jeho kamošom patrí tiež. Nie nadarmo novinár, ktorý prišiel na to, že Kočner si vraždu Kuciaka neobjednal, skončil vo svojej známej redakcii na hodinu. Vyrazili ho len preto, že sa to dočítal v spise. Médiá sa na neho vrhli ako supy pod falošnou zámienkou a zdiskreditovali ho.

Ostatní novinári o týchto prípadoch vedia tiež, ale potichučky šúchajú nožičkami a sú radi, že sú radi. Alebo rovno organizujú platené besedy predstierajúc, že vyšetrovania sa nemanipulujú.

Sem tam zapózujú v rozhovoroch pre zahraničné médiá spomínajúc ako médiá hrdinsky bojujú za právny štát vediac, že klamú.

Ten starý novinár takto najnovšie pózuje tiež.Takže k náreku nad zmenami v RTVS sa nepridávam.RTVS zmenu potrebuje. A mnohí novinári potrebujú poriadne vyšetrovanie za napomáhanie istej skupine.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *