9. mája 2024

Prečo média mlčia? Unesené a týrané slovenské 13 ročné dievča

0

ilustračné foto JNS


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


V nemeckom meste Meissen došlo k alarmujúcemu incidentu, keď skupina školáčok ukrajinskej národnosti vo veku 12 až 17 rokov zaútočila na 13-ročné dievča zo Slovenska. Podľa informácií, ktoré priniesol nemecký portál Bild, bolo dievča údajne držané a týrané počas päťhodinového obdobia.

No a keď o tom môžu písať nemecké a iné zahraničné médiá, nevidím dôvod, prečo by sme o tom nemali písať aj na Slovensku, odhliadnúc od toho, že sa to týka priamo slovenského občana!

Nakoľko chcem mať ako taký prehľad o dianí vo svete, pričom v našich oficiálnych médiách sa toho moc nedozviem, tak si občas si prečítam nejaké to anglické, či nemecké periodikum, pozriem nejakú spravodajskú reláciu, či blog.

Tak som sa dočítal, že v uplynulú sobotu v nemeckom Meißne, štyri ukrajinské dievčatá vo veku od 12 do 17 rokov uniesli slovenské len 13 ročné dievčatko, ktoré najskôr držali v parku Käthe Kollwitz, po čom ho premiestnili do zbúraného domu na ulici Am Steinberg, kde ho zviazali, mučili niekoľko hodín a bili palicou. Keď ho neskôr rozviazali, dievčatku sa podarilo ujsť.

Následne bola zalarmované nemecká polícia, ktorej sa po krátkom čase podarilo ukrajinské dievčatá vypátrať. V súčasnosti nemecká polícia vykonáva vyšetrovanie daného skutku. Zatiaľ sú ukrajinské dievčatá podozrivé z trestných skutkov pozbavenia osobnej slobody a ťažkého ublíženia na zdraví.

Aj keď miesto, v ktorom sa únos uskutočnil, je pomerne často navštevované, na otázky reportérov nemeckého BILDU odpovedajú ukrajinské dospelé osoby vetou v Ruštine a to „NEPANIMÁJU„.

Ako dôvody sa uvádzajú rôzne skutočnosti, takže o nich radšej špekulovať nebudem.

Reportér nemeckého BILDU v úvode článku uvádza, že všetky 4 ukrajinské dievčatá, ktoré sú zo spáchania daného skutku podozrivé ,sa do Nemecka mohli dostať len pre to, že hľadali v Nemecku ochranu pred vojnou na Ukrajine.

Podľa mňa ide o závažnú udalosť, kde je poškodený slovenský občan a to ešte mladistvé dievča, by mali byť naši občania dôsledne informovaní a nie ponechať takto poškodeného občana v zahraničí, bez právnej, ale hlavne morálnej pomoci. Obyvatelia Slovenska by mali byť o danej skutočnosti informovaní a to nielen jednorázovo, ale priebežne.

Toto tu však nevidím!

To nechceme ochraňovať svojich občanov?

Zdroj:

https://www.bild.de/regional/sachsen/sachsen-taubstummes-kind-in-verlies-misshandelt-6627cdd9d160566a98c53686

https://www.radiodresden.de/beitrag/maedchengang-misshandelt-kind-in-meissen-823012/ a mnoho iných

JNS/Eduard


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *