20. mája 2024

„Plochá Zem“ & Sloboda slova, nepochopili škrabáci ani Heredoš

0

Hlúposť (progresívcov) sa usvedčuje sama


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Lukáš Machala: RTVS OPÄŤ TENDENČNE

A to som redaktorovi publicistiky Petrovi Žatkovi hodinu a pol vyvetľoval pre reláciu “Reportéri” všetky detaily zákona aj verejnoprávneho vysielania RTVS. Nevadí, jeho úlohou bolo zo mňa urobiť konšpirátora a polovzdelaného blba z SNS. Chyba, jednak nie som členom žiadnej politickej strany, jednak nie som žiadny konšpirátor. Nevadí, RTVS ma opäť oklamala a urobili si zostrih toho, čo sa im v reportáži “hodilo do krámu”. Nepochopili, že som poukazoval na možnosť slobodnej diskusie aj na kontroverzné témy. Chlapci a dievčatá asi zabudli, že tiež mám vyštudovanú žurnalistiku a novinárčine rozumiem.

https://www.facebook.com/reel/7485243281543234

Manipulatívne techniky, ktoré každý deň používajú, môžu skúšať na neznalých veci. Nie som utlocitný ani vzťahovačný, tu ide o princíp. RTVS aj touto reportážou ukázala, že je na míle vzdialená od objektívnej žurnalistiky, ktorou sa tak radi jej vedenie a redaktori oháňajú. A administrátor fb stránky, to je len špička ľadovca ich progresívnej ideológie a arogancie.

Takže, milá RTVS, odo mňa už nedostanete ani sekundu pozornosti . Jednak vás už vôbec nebudem sledovať ani počúvať, a už vôbec s vami nebudem komunikovať.

KVIKOT PRASIATOK

Mirka KERNOVÁ, novinárska aktivistka z portálu omediach.sk už asi bonzovala v samotnom BBC, a tam vraj komentujú môj výrok o tvare Zeme, vytrhnutý z kontextu. Smiešne. Trápne.
Zuzana KOVAČIČ HANZELOVÁ – etalón premúdrelosti, ktorá vyriekla vetu, že cit.” O pravde sa nemá diskutovať”, alebo cit.” Je správne nemať názor na vojnu v Gaze, “ sa pohoršila, ako asi bude vyzerať vysielanie STVR keď zákon píše taký nevzdelanec ako ja?
Vladimír ŠNÍDL – ďalší z plejády liberálnych “objektívnych novinárov”, zas vyratúva moje údajné konšpirácie. Je tragikomické, že tento “vševedko” ani jeden z mojich názorov zatiaľ nikdy ničím dôveryhodným nevyvrátil.

Martin M. ŠIMEČKA, pozér známy patologickou nenávisťou ku všetkému slovenskému – viď výrok o premiérovi Ficovi a slovenskom národe, cit: “Tento človek, tento premiér malého národa, zbabelého, ktorý nikdy poriadne nebojoval, hovorí Ukrajincom, ktorí umierajú za svoju suverenitu…. On má tú drzosť povedať, že oni nie sú suverénny štát?” si ma spolu s pani ministerkou Šimkovičovou berie do úst a blúzni tu o nejakom našom škodlivom nacionalizme…
Peter BÁRDY – ctený šéfredaktor umierajúcich sorosovských Aktualít už len naokolo pľuje horké sliny a tituluje ma, že som podliak.

A nakoniec Peter ŽATKO, nezávislý a objektívny reportér RTVS vystrihol len tú pasáž rozhovoru, ktorá má ukázať, že som prívržencom plochej Zeme. Manipulátor, a pravdepodobne aj kšeftár, ktorý sa pokúsil vydierať nemenovaného Prešovčana, aby nevysielal kompromitujúcu reportáž.
Všetko známe osoby, ktoré 24/7 nenávidia všetko slovenské, národné, konzervatívne, tradičné, normálne. Sluhovia globalizmu bez štipky empatie ku Slovensku a jeho občanom. Ak ma pranierujú a hania takéto kreatúry, som spokojný. Znamená to, že pracujem dobre a ich papierové impérium sa rozpadá. Štekať na mňa môžu, aj ma dehonestovať. Veď to je jediné, čo vedia. So mnou je pravda, svetlo a Boh. Preto sa ich nemám prečo báť.

Lukáš Machala TG

Daniel Bombic to pochopil, objektívny “novinár” Žatko z RTVS a ďalší progresivistickí aktivisti nie…
Kto je tu hlupák? My vieme. Oni to nepochopia nikdy. Žijú v inej dimenzii…

Presne pre TOTO musí byť celé RTVS vymenené, tu je celá kauza:

Machala NEPOVEDAL, že Zem je plochá‼️ ani Kaliňàk, ani ja, ani nikto! ta búrka výkalov, ktorú rozbehla Hanzelová, je znova len synchronizovaný tlak, daľšia hejt-kampaň proti Machalovi a Šimkovičovej Machala len ukážkovo vyviedol manipulátora z miery a zamotal ho, že nevedel ktorá bije.. mainstream zase dostal záchvat, pretože niekto sa nezľakol a zastal sa princípu!

Danny Kollar DKX

A teraz Heredoš

Priatelia moji zlatí, mám 20 rokov jedinú ženu a veľmi ju ľúbim. Ona je taká dosť schopná bytosť do vecí, rozumie rôznym postupom, aj vie vysvetliť prírodné javy, je študovaná a má titul – ja so strednou priemyslenou školou stavebnou – tak niekedy prídem a pýtam sa 🤪 a počúvam ju.

Prišiel som dnes za ňou s videom Machalu, ktorý sa pýtal na dôkazy v relácii RTVS o tom, že zem nie je plochá, ale guľatá. Ja som nebol vo vesmíre, ani moja žena nie, ani Vy. Verím, že množstvo vysvetlení je pokrivených a že ľudstvo môže byť dlhodobo klamané v rôznych veciach.

Ale predsa to skúsim: Prosím, môže mi niekto odpovedať na jednoduchú otázku? Kde to slnko zapadá, keď sa zem netočí a nie je guľatá? Horizont, príliv – odliv, svetlo a tma – zábery z družice?

Ďakujem. Miro Heredoš TG

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *