17. mája 2024

OZ Reštart-nový život, žiada prepustenie Černáka z doživotnej basy

0

Dom vo Vyhniach, kde má sídlo občianske združenie. Popa tam chodí raz za čas, v dome nie je elektrika ani vodaô


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Združenie Reštart-nový život, ktoré podalo žiadosť o prepustenie Mikuláša Černáka z doživotnej basy, vzniklo pár mesiacov po záhadnej smrti pána generála Milana Lučanského, ktorý dostal do basy tohto brutálneho masového vraha a zločinca Mikuláša Černáka.

Združenie Reštart-nový život. Toto združenie podalo žiadosť o prepustenie Mikuláša Černáka z doživotného väzenia. Združenie vzniklo po smrti generála Milana Lučanského, ktorý bol zodpovedný za uväznenie Černáka. Sídlo združenia bolo nájdené opustené a bez známok aktuálneho obývania. Okolie a susedia poskytli informácie, že v dome nikto nežije a že osoba menom Adina Ioana Popa, ktorá je zrejme spojená so združením, tu nebydlí. Ďalšie informácie naznačujú, že združenie má rovnakú adresu ako kancelária Moniky Křivovej, priateľky Černáka, a že rekonštrukcia domu Černákovej rodiny v Telgárte prebieha súčasne s vznikom združenia.

Vyhľadanie sídla združenia Reštart-nový život odhalilo zaujímavú situáciu. Dom, ktorý bol dlhodobo opustený, začal ožívať aktivitou. Zdá sa, že renovácia a opravy sú súčasťou príprav na novú kapitolu v histórii tohto miesta. Staršia pani, ktorá je svedkom zmien, si všimla nedávne zmeny, ale nemohla poskytnúť viac informácií o vlastníkovi alebo účele týchto opráv. Zdá sa, že Adina Ioana Popa, štatutárna zástupkyňa združenia Reštart-nový život, je kľúčovou postavou v tejto udalosti. Toto združenie sa objavilo v správach v súvislosti s kontroverzným prípadom Mikuláša Černáka, ktorého žiadosť o podmienečné prepustenie združenie podporilo. Združenie má pre Černáka pripravený 180-dňový resocializačný plán, ktorý by mal absolvovať v prípade, že by bol prepustený na slobodu. Zatiaľ čo susedia môžu poskytnúť len obmedzené informácie o dianí v dome, zdá sa, že budúcnosť tohto miesta bude úzko spojená s aktivitami združenia a jeho snahou o reintegráciu jednotlivcov späť do spoločnosti.

Pri obecnom úrade, ktorý sa od sídla združenia Reštart-nový život nachádza len niekoľko desiatok metrov, stretávame mladú ženu. O združení Reštart nič nevie, meno riaditeľky jej vyčarovalo úsmev na perách. ,,Adina Ioana Popa? To je skutočné? Znie ako z nejakého filmu,“ čuduje sa. Dodáva, že keby vo Vyhniach takto sa volajúca osoba žila, isto iste by o nej bolo všeobecne vedieť.

(*Sídlo živnosti na meno Adina Ioana Popa sídli tiež v tom spustnutom dome vo Vyhni.)

Mediátorská kancelária Adina Ioana Popa sídli na úplne rovnakej ako adrese v Banskej Bystrici ako kancelária Černákovej priateľky Moniky Křivovej.

V rovnakom čase (ako vzniklo občianske združenie) sa rozbehla aj rekonštrukcia Černákovho rodného domu v Telgárte. Jeho mama Žofia kúpila dom (zrejme z dôchodku), v ktorom kedysi žila a začala s  jeho rekonštrukciou. „V dome už býva Černákova mama. Čaká ho,“ prehovorili pre PLUS 7 SNÍ susedia Černákovcov v roku 2022.

Zdroj: https://plus7dni.pluska.sk/domov/pojde-brutalny-bos-mafie-cernak-slobodu-jeho-prepustenie-ziada-tajomne-zdruzenie


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *