19. mája 2024

Ako /ne/vyšetrujú prípad smrti advokáta Gabriela Almášiho

0

Príprava likvidácie J. Almášiho. Čo sa našlo v ukrývanom spise


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Náhody (20.časť) alebo

Ako /ne/vyšetrujú prípad smrti advokáta Gabriela Almášiho

Vyšetrovateľ Neszméry v Senci za DVA roky nenašiel čas zájsť na pumpu, kde advokát Almáši kúpil kávu, v ktorej sa po jeho náhlej smrti na poli za Sencom našiel amfetamín.

Keďže sa advokát Almáši nikde po ceste nezastavil, je veľmi pravdepodobné, že k otrave jeho kávy došlo práve na pumpe.

Aj tak vyšetrovateľ Neszméry na tú pumpu za dva roky nezašiel.

Keď na neho začala rodina zosnulého už veľmi tlačiť, sľúbil, že tam pôjde budúci týždeň.

O týždeň im povedal, že má NA ZAJTRA predvolanú na výsluch osobu z pumpy. Dohodli sa, že obsah jej výpovede dá rodine okamžite vedieť.

Neozval sa.

O ďalší týždeň to už nebola pravda… Zrazu vyšetrovateľ tvrdil, že dotyčnú osobu nenašiel a len sa po jej identite zháňa. Zvláštne… ešte pred týždňom mu predsa mala konkrétna osoba doraziť zajtra na oddelenie na výsluch.

No a čo je nové v tom jeho spise?

Dve výpovede príslušníkov NAKA, ktoré akoby jedna mater mala. Prikladám DVE fotografie z DVOCH rôznych výsluchov DVOCH rôznych policajtov NAKA vyšetrovateľom Neszmérym.

Nie, nepomýlila som sa. Naozaj sú to záznamy dvoch rôznych výsluchov. Tretieho príslušníka NAKA pán vyšetrovateľ Neszméry ani nevypočul.

S jedným nakáčom pokecal Neszméry dva krát dlhšie ako s druhým. Písomný záznam zo samotného výsluchu druhého nakáča je však rovnako dlhý ako výsluch prvého.

Po týchto výsluchoch sa vyšetrovateľ Neszméry rozhodol, že tretieho nakáča už ani nevypočuje. Stačilo mu, že mu jeden z tých dvoch vypočúvaných nakáčov mimo zápisnicu povedal, že ten tretí mu povie to isté.

Na pumpe v deň smrti advokáta Almášiho sa boli pokúsiť zabaviť videozáznamy z kamery DVAJA príslušníci NAKA. Potvrdili to viacerí nevypočutí svedkovia vrátane nevypočutého kolegu (!!!) týchto nakáčov.

Len podotýkam, že na poli pri mŕtvom tele Almášiho boli TRAJA príslušníci NAKA. Dvaja vypočutí nakáči Neszmérymu popreli, že by boli na pumpe.

Na pumpe ale boli DVAJA nakáči. Pamätajú si ich tam dobre, lebo sa správali veľmi zvláštne. Kvôli vyšetrovaniu zatiaľ neprezradím ako… Aj tak pán vyšetrovateľ Neszméry necíti potrebu vypočuť tretieho nakáča. Veď načo? Z cudzieho krv netečie.

Pozostalých frustrujú dokola takýmito klamstvami, prieťahmi a nič nerobením už vyše dvoch rokov.

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *