19. mája 2024

Bobkový list Matovič vymyslel petíciu, proti niečomu, čo neexistuje!

0

Konkrétne, Kamenický uviedol, že hnutie OĽANO si vymyslelo, že vláda chce mestám a obciam zobrať kompetencie pri rozhodovaní o vzniku kasín a herní.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Minister financií Ladislav Kamenický sa vyjadril, že Igor Matovič vymyslel petíciu proti niečomu, čo podľa neho neexistuje, a označil to za obyčajné klamstvo.

Bobkový list Matovič vymyslel petíciu, proti niečomu, čo neexistuje!

Konkrétne, Kamenický uviedol, že hnutie OĽANO si vymyslelo, že vláda chce mestám a obciam zobrať kompetencie pri rozhodovaní o vzniku kasín a herní. Toto vyhlásenie bolo uverejnené na sociálnej sieti a je reakciou na Matovičovu petíciu.

Vyzerá to, že ide o politický spor medzi ministrom financií Ladislavom Kamenickým a Igorom Matovičom. Minister Kamenický obvinil hnutie OĽANO a jeho lídra Igora Matoviča z vytvorenia petície proti niečomu, čo podľa neho neexistuje, a označil to za klamstvo.

Podľa Kamenického, hnutie OĽANO tvrdilo, že vláda chce odobrať mestám a obciam právomoci v rozhodovaní o zakladaní kasín a herní, čo on popiera. Tento konflikt sa odohráva na pozadí širšej politickej debaty a je súčasťou verejnej diskusie na sociálnych sieťach.

Zdroj: Ladislav Kamenický – minister financií SR fb


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *