27. júla 2024

NEDEĽNÍK Z POLITICKÝCH DISKUSIÍ 15/24. Každý týždeň nove dno

Kovačič prerazil dno keď si do relácia pozval Igor Matovič, OĽaNO, aby neskôr svoju hlúposť celému Slovensku ukázala Magda Vášáryová v diskusii s Eduardom Chmelárom.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


NEDEĽNÍK Z POLITICKÝCH DISKUSIÍ 15/24

Kto na Deň matiek uprednostnil hokej alebo inú aktivitu pred politickými diskusiami nemohol urobiť lepšie. Moderátorovi Richardovi Dírerovi aj v týždni osláv konca 2. sv. vojny nedalo spať nepriateľské Rusko a práve do neho si potreboval v úvode kopnúť.

Diskusia konečne aj k eurovoľbám, žiaľ, ukážka toho, že opozícia chce z Bruselu robiť zle vlastnému štátu. Veronika Cifrová Ostrihoňová, PS, Erik Kaliňák, Smer-SD, Branislav Ondruš, Hlas-SD a Jana Bittó Cigániková, SaS, diskutovali prečo chcú ísť robiť politiku do Bruselu. Minister práce Erik Tomáš, Hlas-SD, a Milan Majerský, KDH, diskutovali s moderátorkou Martou Jančkárovou aj o RTVS. A moderátor Michal Kovačič prerazil dno keď si do relácia pozval Igor Matovič, OĽaNO, aby neskôr svoju hlúposť celému Slovensku ukázala Magda Vášáryová v diskusii s Eduardom Chmelárom.

Z BRUSELU ROBIŤ ZLE SLOVENSKU!

Nová Veronika v politike neprekročila tieň tej starej. Či Remišová, alebo Cifrová Ostrihoňová nedokážu okrem naučených floskul a fráz povedať aspoň jedno zmysluplné slovo. Cifrová Ostrihoňová, ktorá je na protestoch odkázaná na napísaný prejav, sa dokázala pohádať aj s Bittó Cigánikovou, s ktorou si v úvode dali za cieľ v júni poraziť Smer. Ondruš s Kaliňákom sa mohli len smiať.

Žiadny program, žiadna vízia nič! Kto videl diskusiu vedenú Dírerom už hľadá program na 8. júna, lebo toto ho o nutnosti výberu presvedčiť nemohlo. Opozícia ide po vytúženej porážke koalícia a koalícia nemusí ponúkať voličovi nič, veď aj slepý dnes musel vidieť, že úlohou opozície je robiť zle Slovensku.

Prítomné panie, ktoré sú zástankyňami Ukrajiny ani len netušili, že na fronte dnes okrem zbraní chýba “mäso do mlynčeka”. Ste za odvod Ukrajincov na front? Toto vraj nie je téma! Pri Cifrovej Ostrihoňovej zrazu aj gaťky na pútači pri ceste vyzerajú ako inteligentná myšlienka.

JANČKÁROVÁ AGRESÍVNEJŠIA AKO MAJERSKÝ

Dírer má nočné mory z Ruska a Jančkárová z konca vo verejnoprávnom médiu. Už tri mesiace to isté ako bude vyzerať verejnoprávna televízia? Je prirodzené, že moderátori O 5 minút 12 sa trasú o stoličky, ale nie sú práve oni tí najzaujatejší v tejto téme?

Majerský pochopil, že bezhlavá kritika koalície už nemá význam a na tomto ihrisku ich je už veľa, a tak sa snažil o “konštruktívnu kritiku”, ale skončil klamstvom, keď uviedol, že rezort práve mu poslal ďakovný list, čo Tomáš poprel. Pri 13. dôchodkoch koalícia nepotrebovala ani jeden hlas opozície, prečo by Tomáš ďakoval, resp. poďakoval, ak koalícia nemá za potrebu reagovať na rôzne občianske aktivity, podporujúce jej kroky? Majerský podľa Tomáša klamal a žiadny list rezort neposlal.

Matovič by mal stáť pred súdom, nie pred kamerou počas Dňa matiek a hokejového zápasu reprezentácie, ale treba Kovačičovi uznať, že tam kde Jana Krescanko Dibáková skončila, on sa ako topiaci ešte slamky drží, hoci pozvať senilnú Vašáryovú a pokaziť pár divákom nedeľu za veľkú pochvalu veľmi nestojí…

Roman Martiška FB

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *