27. júla 2024

Ukradnuté deti (1.časť). V jednej krajine EÚ odobrali Magde 2 deti

Ukradnuté deti/ilustračné foto JNS

Zdielajte

alebo Sofiina voľba

(Tieto príbehy o ukradnutých deťoch sa naozaj stali. Píšem ich naschvál veľmi neurčito, aby nebolo možné identifikovať o koho a z ktorej krajiny sa jedná.)

V jednej krajine EÚ odobrali Magde dve deti. Mali na to dôvod, ktorý veľmi rýchlo pominul. Keby sa to udialo u nás, deti by jej nevzali. V tej krajine ich ale vzali a rovno ich dali novým rodičom. Každé dieťa skončilo v inej novej rodine.

Noví rodičia sa na Magdine deti naviazali, lebo sociálka im akosi zabudla povedať, že deti nie sú právne voľné… a začali aktívne bojovať proti návratu detí k Magde. Chceli si jej deti nechať nastálo, ako im to sociálka sľúbila.

Magda sa veľmi snažila deti vysúdiť, ale nemala veľkú šancu proti ich pokrivenej sociálke a súdu.

Zúfalá situácia vyžaduje zúfalé činy.

Magdina pôvodná krajina mala inú legislatívu a tak sa črtala možnosť, že by súd v domovskej krajine Magdy rozhodol, že deti sa zverujú Magde, aj keď sú fyzicky v rodinách v ďalekom zahraničí.

V ďalekom zahraničí by jej ten papier z domovského súdu nepomohol, lebo zahraničný súd rozhodol, že deti majú ostať v nových rodinách.

Ale keby sa deti podarilo z ďalekého zahraničia premiestniť, teda „uniesť“ do domovskej krajiny, mala by Magda vyhrané. Chránil by ju rozsudok domovskej krajiny.

Na takéto „únosy“ detí existujú špecialisti. Zvyčajne sú to bývalí vojaci alebo príslušníci špeciálnych jednotiek, prípadne mafia… videli ste také príbehy vo filmoch.

A tak sa začal chystať plán.

Lenže zistilo sa, že jedno z Magdiných detí má rovnako vycvičeného nového ocka, ktorý používa všetko možné zabezpečovacie zariadenie, aby mu Magdino dieťa nik neukradol a tak začalo byť jasné, že sa podarí zo zahraničia vrátiť len jedno dieťa.

Magda stála pred dilemou: ukradnúť si nazad jedno svoje dieťa aj za cenu, že zahraničná krajina potom automaticky rozhodne, že druhé dieťa už nikdy nezíska?

Alebo bojovať ďalej so súdnym systémom ďalekej krajiny a dúfať, že jej OBE deti raz vrátia? Strašná voľba.

Magda sa rozhodla.

Nebola pripravená vzdať sa druhého dieťaťa a tak plány na návrat jedného z detí zastavila. Súdy v zahraničnej krajine o niekoľko rokov prehrala, lebo pre deti bolo vraj lepšie, keď ostanú v nových rodinách, na ktoré si už zvykli.

Magda nemá žiadny kontakt ani s jedným zo svojich detí.

Stratila ich obe.

Savenna Monteloup


Predpokladáme, že krajina Anglicko. Tam sa to dialo permanentne . Kradli deti cudzincov s odôvodnením zlej starostlivosti, alebo iné vymyslené argumenty. Ale určite sa to dialo / deje aj v iných „vyspelých“ krajinách.

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *