27. júla 2024

Čo je toto za lacnú a primitívnu manipuláciu verejnej mienky?

Veď Čaputová znovu nekandidovala na Prezidenta SR lebo sa takto vraj sama rozhodla a dokonca tvrdí, že si niekoľko mesiacov chce od politiky dať úplný pokoj!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou?

Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky!

No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto „čistú“ prácu a pre koho iného, ak nie pre TV Markíza, SME.sk…!

https://www.markiza.sk/relacie/televizne-noviny/bonus/93350-prieskum-doveryhodnosti

https://volby.sme.sk/pref/2/doveryhodnost/p/focus

A robia to naozaj hlúpo, neprofesionálne a na takúto lacnú propagandu, predvolebnú propagandu pred voľbami do EP, im môže naozaj skočiť a sa do nej chytiť iba ten, čo našu politickú scénu vníma veľmi povrchne alebo rýdzo len a výhradne z týchto médií naj dezinfoscény, ktorá u nás na mediálnom trhu existuje!

Pýtam sa – načo je potrebné v týchto prieskumoch uvádzať Čaputovú?!

Veď Čaputová znovu nekandidovala na Prezidenta SR lebo sa takto vraj sama rozhodla a dokonca tvrdí, že si niekoľko mesiacov chce od politiky dať úplný pokoj!

Tak načo v týchto „objektívnych“ prieskumoch verejnej mienky figuruje?

Nuž odpoveď je jasná.

Len a práve preto, aby slovenskému voličovi, hlavne tomu mladému, povrchnému, ktorý nejde do hĺbky pri rozhodovaní sa koho a prečo do EP voliť, dali do povedomia, že Čaputová je ešte stále vysoko dôveryhodná a je akoby neoddeliteľnou súčasťou Progresívneho Slovenska.

Lebo ak je dôveryhodná Čaputová, tak potom je dôveryhodný aj jej „nezávislý“ nominant na predsedu jej úradníckej „apolitickej“ dočasnej „vlády“, akýsi „bankár“ Ódor, dnes jednotka na kandidačnej listine PS do EP!

Takže vnímam to ako jasnú reklamu a propagáciu PS!

A ak je Čaputová ešte stále medzi obyvateľmi SR taká dôveryhodná, že je v tesnom závese za jej nástupcom Pellegrinim, tak prečo ju mediálne nedokopali do ostatných Prezidentských volieb a nezabezpečili by jej svojou hladkajúcou mediálnou dezinfoscénistickou kampaňou opäť hladké víťazstvo v priamom súboji s Pellegrinim, presne tak, ako sa im to podarilo v marci 2019?!

A čo sa stalo, čo také významné Čaputová urobila pre Slovensko a ľud slovenský od septembra 2023, kedy podľa FOCUS mala Čaputová dôveryhodnosť len 36 % (aj to bolo nadhodnotené!), že dnes jej to stúplo na 45 %?!

Pozri TU – https://volby.sme.sk/pref/2/doveryhodnost/s/6038/zuzana-caputova/focus

Nuž podľa mňa – absolútne NIČ! Ba práve naopak!

Čaputová sa pred koncom svojho „prezidentského“ pontifikátu chodí lúčiť s najvyššími predstaviteľmi niektorých štátov. A ak by to bolo len a výhradne v rámci EÚ, tak v poriadku.

Ale ona sa išla rozlúčiť aj do Kyjeva!

Podľa Čaputovej preto lebo je to tiež, podľa nej susediaca krajina (štát!) so SR, teda toto, sa predsa patrí! A strávila tam plné tri (3!) dni! To už kto videl, aby dosluhujúci najvyšší predstaviteľ ktoréhokoľvek členského štátu EÚ, sa chodil lúčiť do štátov mimo EÚ?!

Nuž nikto, len „naša“ Čaputová!

Tu vyvstáva otázka, či pôjde Čaputová aspoň na pol dňa aj do inej, podľľa nej susediacej krajiny (štátu!) so SR?! Na juh, toť pár kilometrov od Bratislavy, do Budapešti! Zatiaľ som nezachytil, žeby sa aj ta chystala!

Takže jej konanie vnímam, ako čisto politicky vypočítavé, ako aj vrcholne arogantné  voči iným štátom EÚ, ktorých najvyšší štátni predstavitelia neskáču tak ako ona, zakaždým, keď Brusel alebo Washington pískne!

Zároveň komicky pôsobí aj taká mediálne manipulatívna vec s verejnou mienkou, hlavne tou mladšou časťou našej voličskej populácie, keď pompézne vyhlasujú do sveta, že Korčok v dôveryhodnosti preskočil predsedu Vlády SR Fica!

Čo je toto za prasprostá manipulácia?! Čo dnes Korčok predstavuje z pohľadu volieb do EP?!

Je on členom nejakého politického subjektu?! No nie je a vyzerá to tak, že ani ho nikto momentálne nechce! Samozrejme, že tento výkvet prieskumu verejnej mienky ako prvá priniesla TV Markíza v ostatnej relácií Na telo. A to má akože ako zapôsobiť na Fica spol?

Že teraz sa Fico a spol. politický roztrasú a začnú chodiť ku Kovačičovi do diskusnej relácie lebo im práve preto, že ta nechodia, padajú preferencie v dôveryhodnosti?!

Naozaj detinský, primitívny pokus o prilákanie predstaviteľov dnešnej vládnej koalície do relácie Na telo, ktorú moderuje Kovačič, ktorého manželka ZHK v redakcií Sme.sk robí mediáne „nenávistnú žurnalistiku“ voči dnešnej vládnej koalícií, hlavne voči Ficovi SMER-SSD – Pozri TU – https://www.sme.sk/aut/3698/zuzana-kovacic-hanzelova

Takže Kovačič bude iný, objektívnejší, ako jeho manželka v Sme.sk?!

Pôjde mediálne proti svojej manželke alebo jej bude nadbiehať témami, otázkami na dnešnú vládnu koalíciu a pro slovenskú mimoparlamentnú opozíciu skrze obrazovky TV Markíza a bude robiť skrytú propagandu v prospech PS?!

Takže na záver už len jedna jediné poznámka – som si istý, že akonáhle bude po voľbách do EP, tak z prieskumov verejnej mienky vymizne nie len Čaputová, ale aj Korčok!!!

Autor: ferro

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *