7. júla 2024

Politici aj novinári a ďalší šíritelia klamstiev & Obete ich demagógie

Savenna Monteloup Politici aj novinári a ďalší šíritelia klamstiev & Obete ich demagógie

Zdielajte

Článok od Savenny Monteloup, ktorý diskutuje o životnom víťazstve premiéra Fica a koncepte „Následný motív“.

  • Následný Motív: Článok od Savenny Monteloup opisuje, ako si páchateľ vytvorí dodatočný motív v hlave, aby ospravedlnil svoje činy.
  • Prípad Premiéra Fica: Savenna Monteloup Analyzuje streľbu na premiéra Fica a uvádza, že skutočný motív bol známy pred poučením od právničky.
  • Politické Dôsledky: Diskutuje o vplyve klamstiev šírených novinármi a politikmi na životy ľudí, vrátane premiéra a útočníka.
  • Výzva k Demokracii: Vyzýva na pokoru a ospravedlnenie sa tým, ktorí boli ovplyvnení demagógiou a klamstvami.

Savenna Monteloup: O životnom víťazstve premiéra Fica (Varovanie: Obsahuje extrémne násilie. Disclaimer: Smer som nevolila.)

Fikcia: Predstavte si situáciu, keď mladý muž sa vlúpa do domu starenky s cieľom ju okradnúť. Nenájde peniaze a tak zaútočí na starenku a ubije ju so slovami:

„Ty, , kde máš tie prachy, hovor! Lebo Ťa zabijem!“ Starenka mu to neprezradí a tak ju ubije na smrť. Cestou z miesta činu ho chytia policajti a ešte v aute s ním o čine hovoria. „No, chcel som prachy. Už mesiac som vedel, že pôjdem k nej prachy vypýtať a že to stará nerozchodí, ak mi ich nedá.“

Po poučení právnikom o pár hodín vypovedá: „Neplánoval som to dlho. Len dva dni. A nieee, nechcel som ju zabiť.“ O pár mesiacov na súde vypovedá: „Viete, ona bola stará a vedel som, že sa už len trápi, tak som jej pomohol odísť na druhý svet.“

A toto rozpráva každému a dokonca tomu verí.

Volá sa to Následný motív – to, čo si páchateľ vytvorí dodatočne v hlave, aby ospravedlnil sám seba pred sebou alebo pred svetom. Čo bol naozajstný motív jeho činu? To, čo povedal v úvode, ešte než si v hlave začal skladať následný motív.

Takže pri strelcovi na pána Fica Cintulovi, čo sa týka motívu streľby, nemusíme čakať na to, čo z neho vypadne v budúcnosti aj keď si to Progresívne Slovensko tak veľmi želá… Najbližší k realite je motív, ktorý povedal na chodbe policajnej stanice ešte pred poučením od právničky.

Pred poučením hovoril, že útok plánoval mesiac vopred. Po poučení to boli už len dva dni.

Plánoval to minimálne mesiac vopred a motívom bolo:
1/ odvolanie šéfa Súdnej rady, na ktoré mali členovia Súdnej rady právo, zvlášť keď prišli na podozrivé lustrácie zo strany bývalého predsedu Súdnej rady
2/ zrušenie RTVS, na ktoré mali zákonodarci právo
3/ zrušenie špeciálnej prokuratúry, na ktoré mali zákonodarci právo a včera to už len skonštatoval Ústavný súd.

To, že Ústavný súd dal za pravdu zákonodarcom, označil Filip Obradovič z Denníka N za životné víťazstvo Róberta Fica… Pri tom premiér je doma v bolestiach, nikdy už nebude normálne chodiť alebo behať a s ochrankou už chodí aj premiérova vnučka.

Životné víťazstvo podľa Filipa Obradoviča ako lusk.

Podľa môjho súkromného názoru Róbert Fico považuje za životné víťazstvo iné veci: napríklad to, že vôbec prežil streľbu motivovanú DOSLOVA klamstvami šírenými novinármi a opozičnými politikmi vrátane bývalej podpredsedníčky Progresívcov. Svoj motív na streľbu si strelec nevycucal z prsta.

Motív na streľbu sa naučil a namemoroval na mítingoch, kde motív na neho kričali z ampliónov a naučil sa ho zrejme aj z denníka mainstreamu, ktorý si kupovával.

Nechcela by som byť v Cintulovej koži, až mu docvakne, ako strašne opozícii, prezidentke a mainstreamu naletel. Myslím si, že vtedy bude naozaj vysoké riziko jeho samovraždy.

Pani prezidentka, klamúci politici opozície aj aktivistickí novinári a ďalší šíritelia klamstiev o ÚŠP a Súdnej rade, je na čase nájsť v sebe pokoru a ospravedlniť sa všetkým obetiam Vašej demagógie a drzosti osvojovať si právo rozhodovať o tom, o čom smú rozhodovať riadne zvolení zákonodarci tejto krajiny.

Volá sa to demokracia. Zničili ste svojimi klamstvami ľuďom životy. Aj NÁŠMU premiérovi. Aj Vášmu fanúšikovi Cintulovi.

Savenna Monteloup TG


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading