16. septembra 2024

Savenna Monteloup: Podozrivé prípady pána Vargu

Peter Pčolinský dostal odkaz, že jeho brat Vladimír bude prepustený z väzby, ak bude súhlasiť s vymenovaním sudcu Klimenta za šéfa SIS.

Zdielajte....
  • Zastrašovanie Petra Pčolinského: Peter Pčolinský dostal odkaz, že jeho brat Vladimír bude prepustený z väzby, ak bude súhlasiť s vymenovaním sudcu Klimenta za šéfa SIS.
  • Prípad Borisa Kollára: Boris Kollár sa zastal obvinených šéfov tajnej služby, pričom informácie z vyšetrovania unikli cez policajta menom Varga.
  • Obvinenie Dušana Kováčika: Tím Fénix obvinil Dušana Kováčika na základe výpovede kajúcnika Szabóa, ktorý tvrdil, že bol k tomu donútený vyšetrovateľom Vargom.
  • Odstavenie šéfa tajnej služby: Michal Aláč bol odstránený z funkcie šéfa SIS na základe podozrivého spisu, ktorý riešil vyšetrovateľ Varga.

Savenna Monteloup: 1/ Zastrašovanie Petra Pčolinského.

Keď šéfa SIS Vladimíra Pčolinského uvrhli do nezákonnej väzby, jeho brat Peter dostal odkaz, že Vlada pustia, ak Sme rodina bude súhlasiť s tým, že na pozíciu šéfa SIS prezidentka vymenuje pána sudcu Klimenta… no a ešte podpredsedovi Národnej rady Petrovi Pčolinskému odkázali, aby si neotváral hubu, lebo skončí ako Vlado. Teda nezákonne vo vazbe.

Sudca Kliment má synovca prokurátora Repu.

Prokurátor Repa sa začal prevažne stretávať s Matejom Vargom, vyšetrovateľom NAKA odbor Východ. (To citujem výpoveď svedka.) Brat Vlada Pčolinského Peter bol zrazu na východe aktívne vyšetrovaný istým vyšetrovateľom Vargom. Na Petra Pč. aj napriek obehávaniu jeho priateľov z detstva nič nenašli a z ničoho ho neobvinili.

2/ Prípad Borisa Kollára.

Predseda parlamentu Boris Kollár sa zastal oboch obvinených nevinných šéfov tajnej služby. Jeho údajnú trestnú činnosť vyšetroval vyšetrovací tím Fénix.

Z Fénixu unikali info k Čurillovi.

Cez policajta menom Varga. Náhoda?

3/ Obvinenie Dušana Kováčika.

Tím Fénix obvinil aj pána Szabóa. Prišiel vďaka obvineniu o funkciu šéfa inšpekcie. Vypovedali proti nemu nedoveryhodní Bernard Slobodník aj Peter Petrov. Bola taká doba… A tak sa radšej stal kajúcnikom.

Vypovedal v kauze Dušana Kováčika po tom, ako sa Dušan Kováčik sťažoval, že jeho prípad začali vyšetrovať bez toho, aby na neho bolo podané trestné oznámenie.

A tak pán Szabó išiel a podal na Dušana Kováčika trestné oznámenie.

Pán kajúcnik Szabó neskôr vypovedal, že trestné oznámenie na Kováčika mu NARIADIL (!!!) podať vyšetrovateľ Varga.

A čo pán Szabó o Kováčikovi vypovedal? Že ku skutku Dušana Kováčika nevie nič uviezť.

4/ Odstavenie šéfa tajnej služby.

Najnovšie sa našiel veľmi podozrivý spis a vyzerá to tak, že je to možno technický spis ku kauze Rozuzlenie. Vymyslenou kauzou Rozuzlenie nezákonne odstránili z funkcie ďalšieho šéfa tajnej služby Michala Aláča.

V spise je výpoveď Utajeného svedka. Ak je totožná s výpoveďou Utajeného svedka v Rozuzlení, tak je z nej jasné, že SIS si manipulovanie vyšetrovaní nevymyslela. Svedčil o tom Utajený svedok, len tú veru médiá, čurillovci, ani Hamran na tlačovke radšej nikdy necitovali.

Tento podozrivý spis ku kauze Rozuzlenie riešil nejaký pán vyšetrovateľ Varga, priateľ pána Repu, ktorý je synovec pána sudcu Klimenta, ktorý chcel byť šéfom SIS namiesto profesionála Aláča.

Aláča teda poza búčky odstraňoval z funkcie kamoš synovca muža, ktorý chcel Aláčovu funkciu.

Zaujímavé, že o pánovi Vargovi je v médiách ticho aj keď nejaký Varga urobil pre čurillovcov a lipšicovcov riadny kus roboty:
1/ ním riešený prípad pomáhal odstrániť z funkcie šéfa SIS Aláča
2/ možno aj šéfa NBÚ
3/ špeciálneho prokurátora
4/ šéfa policajnej inšpekcie, takže zločiny policajtov nemal kto objektívne vyšetrovať… neskorší šéf inšpekcie podľa odposluchov už priamo spolupracoval s čurillovcami na odstraňovaní Santusovej
5/ zbytočne vyšetroval podpredsedu parlamentu počas jeho vydierania (!!!), že ho budú kriminalizovať
6/ kriminalizovali šéfa parlamentu, ktorý sa tu ako jediný z troch najvyšších ústavných činiteľov zastal právneho štátu.

Premýšľam… keby sa tu niekto v rámci nejakej občanmi nezvolenej skupiny snažil ovládnuť štát… prípadne zavádzať policajný štát… robil by niečo iné?

Savenna Monteloup TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.