18. októbra 2024
Zdielajte....

Ukrajina přestane existovat, předpokládá místopředseda Rady bezpečnosti RF Dmitrij Medvěděv na své stránce na sociální síti VKontakte.

„Proč zmizí Ukrajina? Protože ji nikdo nepotřebuje,“ domnívá se Medvěděv. Ve svém článku podotýká, že tuto postsovětskou republiku nepotřebují ani Evropa, ani USA, ani Afrika, ani Latinská Amerika, ani Asie, ani Rusko.

„Ukrajinu v čele s nacistickým vedením nepotřebují ani její vlastní občané,“ zdůraznil místopředseda Rady bezpečnosti Ruska.

Podle jeho názoru právě kvůli své vládě se stala tato republika nepotřebnou a odsouzenou k zániku.

Připomenul také dějiny zemí, které se dostaly do vlastnictví Ukrajiny po rozpadu Sovětského svazu.

„Nové Malorusko z roku 1991 – to jsou uměle nakrájená území, z nichž mnohá byla původně ruská, náhodně odcizená ve XX. století,“ napsal Medvěděv.

Zdůraznil, že žijí na nich „miliony našich krajanů“, kteří jsou po léta vystaveni diskriminaci ze strany kyjevských úřadů.

„Právě ty bráníme v průběhu speciální vojenské operace a nelítostně ničíme nepřátele. Avšak kousky Ruska pojmenované Ukrajinou v hranicích z roku 1991 – to je prostě nedorozumění způsobené rozpadem SSSR,“ dodal Medvěděv. Podle jeho slov právě proto „potřebujeme Velké Velkorusko“, a nikoli „nedodělanou Ukrajinu“.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

1 thought on “Medvěděv vynesl Ukrajině rozsudek

  1. Nuž, nevyhnutné prichádza.
    O Ukrajinu ako technologicky rozvinutý štát nestojí ani Nemecko a ani Francúzsko. Bola by to iba nechcená konkurencia. Číne je to v podstate jedno či s Ukrajinou či bez a Rusko iba robí nevyhnutné. Robí to, čo pripravili USA, EÚ a NATO, likviduje ich zbraň.
    Je to ukážkový príklad, ako štát s 50 miliónmi obyvateľov, nulovým štátnym dlhom a rozvinutým priemyslom, výskumom a poľnohospodárstvom dokáže zlikvidiovať sám seba v menee cudzej ideológie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.