28. septembra 2024

PRÍPAD PLAVÁKOVÁ: DISORDO PERSONAE HISTRIONICUS

PRÍPAD PLAVÁKOVÁ: DISORDO PERSONAE HISTRIONICUS

Zdielajte....
  • PRÍPAD PLAVÁKOVÁ: Článok sa zameriava na jej správanie a porušovanie zákona o rokovacom poriadku, pričom sa snaží vyvolať reakcie v zahraničí.
  • Zahraničné reakcie: Očakáva sa, že Európsky parlament, Európska komisia a medzinárodné médiá budú reagovať na situáciu na Slovensku.
  • Domáce médiá: Slovenské progresívne médiá a tlačové orgány budú tiež reagovať na túto situáciu.

Poslankyňa Lucia Plaváková síce nie je najjagavejšou ozdobou ľudskej rasy, avšak nie je ani úplne blbá, ako by si poniektorí chceli myslieť.

Vie, že porušuje zákon o rokovacom poriadku. A vie, aké dôsledky z toho vyplývajú. Napriek tomu to robí. Presnejšie robí to práve kvôli vyvolaniu zákonných dôsledkov.

Prečo?

Odpoveď je podľa mňa jasná: Aby sa v zahraničí mohlo hovoriť a písať, že vládna koalícia na Slovensku brutálne terorizuje opozíciu, vyháňa jej poslancov z rokovacej sály parlamentu a demontuje demokraciu.

Už vidím tie reakcie Európskeho parlamentu, Európskej komisie a články v New York Times, na portáli Politico, v agentúre Reuters a podobne. Tam sa nebude hovoriť o porušovaní zákona poslancami s histriónskou poruchou osobnosti, ale o náhubku pre slovenskú opozíciu. Samozrejme, je bez debaty, že ani slovenské progresívne šerblíky a tlačové orgány neostanú pozadu.

P. S.: Predstavte si, že ráno vstanete a idete do roboty s vedomím, že na pracovisku sa neodvratne stretnete s Plavákovou, Pročkom, Galkom či Jaurovou. Radšej by som z tej postele ani nevstal.

Peter Tóth & Ďateľ



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.