18. októbra 2024

Francúzska polícia hrozí vzburou proti zradcovi Macronovi: „Pracujeme pre ľudí, nie pre WEF“

Zdielajte....

FRANCÚZSKO: Polícia vo Francúzsku hrozí povstaním a odmietnutím poslušnosti prezidentovi Emmanuelovi Macronovi, služobníkovi Svetového ekonomického fóra (WEF).

Zaprisahala sa, že bude solidárna s miliónmi občanov, aby odolali Macronovi a jeho globalistickým kumpánom za zradu národa a ohrozenie bezpečnosti ľudí v ich vlastnej krajine.

Dva najväčšie policajné odbory vo Francúzsku minulý piatok požiadali, aby Macronov režim bezodkladne „obnovil poriadok“ a nekapituloval pred výtržníkmi, inak bude čelit hroziacej „občianskej vojne“ vo Francúzsku a odporu verejnosti i polície.

„Čo je veľa, to je veľa. Už stačilo,“ vyhlásila Národná aliancia Polície a bezpečnostných zložiek UNSA.

„Tvárou v tvár týmto divokým hordám už nestačí žiadať o pokoj, musíte ho nanútiť!“ uviedli odbory s tým, že v tejto chvíli je potrebný len jediný politický signál – aby sa v republike obnovil poriadok.

„Naši kolegovia, rovnako ako väčšina občanov, už nemôžu znášať diktát týchto násilných menšín. Teraz nie je čas na akciu odborov, ale na boj proti týmto pôvodcom násilností v uliciach. Podriadiť sa, kapitulovať a potešiť ich zložením zbraní nie je vzhľadom na vážnosť situácie riešením.“

Stránka Infowars.com uvádza:

Polícia musí prejaviť solidaritu, čo najrýchlejšie potlačiť nepokoje a obnoviť vládu zákona, požadovali odbory a varovali vládu, že očakáva od policajtov „konkrétne opatrenia na právnu ochranu“.

„Polícia dnes bojuje, pretože sme vo vojne. Zajtra môžeme byť my povstalcami a vláda si to musí uvedomiť,“ uviedli na záver odbory.

Toto de facto ultimátum Macronovi prichádza po niekoľkých nociach čoraz násilnejších nepokojov po celej krajine, ktoré vyvolala utorňajšia smrť 17-ročného Nahela M. počas dopravnej kontroly na parížskom predmestí Nanterre.

Dôstojník, ktorý smrteľne zastrelil francúzsko-alžírskeho tínedžera, bol obvinený z vraždy a uväznený, pričom jeho právnik trvá na tom, že išlo o pokus upokojiť výtržníkov.

Vo Francúzsku boli zatknuté stovky osôb, pričom väčšina zo zadržaných sú mladiství.

Francúzska vláda rozmiestnila po celej krajine viac ako 45 000 policajtov a žandárov, vrátane 5 000 v Paríži a jeho okolí. Sú medzi nimi elitné protiteroristické a taktické jednotky, podporované obrnenými vozidlami.

Výtržníci spôsobili takmer 4 000 požiarov, zničili viac ako 2 000 áut a poškodili takmer 500 budov, povedal Macron na mimoriadnom zasadnutí francúzskeho kabinetu v piatok popoludní po tom, čo prerušil cestu na summit lídrov EÚ v Bruseli.

AUTOR:   Sean Adl-Tabatabai

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.