18. októbra 2024

Čo znamená ten progres? To sledujeme už v praxi

Čo znamená ten progres? To sledujeme už v praxi:

Čo znamená ten progres? To sledujeme už v praxi:

Zdielajte....

Keď chceli terorizovať vlastných občanov, nasadili ťažké jednotky na hranice okresov a kontrolovali, čo robíte, kam idete, či máte správny QR kód a strčili aj špilku do nosa. Keď ale treba zastaviť nelegálnu migráciu, povedia, že nemajú kapacity a vystavujú neznámym ľuďom doklady, aby sa mohli voľne pohybovať.

Keď poviete, že vám vadia naháči na ulici predvádzajúci sa pred deťmi a učebné osnovy, v ktorých sa hovorí o 72 rodoch a zmene pohlavia, ste extrémista, padajú trestné oznámenia a žiadajú zavrieť vás do basy. Keď ale mlátite na ulici dôchodcov, to ste už bojovník proti fašizmu.

Keď ľudia nezvládali drahotu, nevládali platiť účty, malí podnikatelia zatvárali podniky, vtedy hodili almužnu za obrovského zadlžovania krajiny a povedali, „špajza je prázdna, nie je z čoho pomáhať“. Keď však treba rozhádzať peniaze na testy, vakcíny, poslať čokoľvek na Ukrajinu, odrazu sa peniaze záhadne objavia a aj keď ich hádžeme do studne, stále je z čoho hádzať ako z bezodného mešca.

Nie, takto si budúcnosť Slovenska nepredstavujem. Štát sme my, my udeľujeme moc a my ako občania si zaslúžime takú vládu, ktorá bude v prvom rade myslieť na VLASTNÉHO občana a nie na cudzích, zatiaľ čo svojim ponúka len útlak a chudobu.

Skúsenosti však ukazujú, že tí progresívne a liberálne orientovaní majú ale presne opačný názor, neskrývajú to a s týmto svojím názorom chcú aj vyhrať voľby, pretože ešte oficiálne ani poriadne nevládli, len sa tej moci dotkli. Nezabudnime teda, čo znamená ten ich „progres“. Zažívame ho už na vlastnej koži. A to ešte v jemnej verzii…

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.