27. júla 2024

Takže už aj dôchodcov budú mlátiť na ulici, to je ten progres, ktorý ponúkajú?

Takže už aj dôchodcov budú mlátiť na ulici, to je ten progres, ktorý ponúkajú?

Takže už aj dôchodcov budú mlátiť na ulici, to je ten progres, ktorý ponúkajú?

Zdielajte

Už pred minulými voľbami narúšali mítingy, robili bordel, obťažovali ľudí na uliciach. Teraz už používajú tvrdší kaliber. Prídu, nastrčia nafetovaného panáka a ten mláti starších ľudí.

Samozrejme, všetko pod vlajkou dúhy, ktorého vyznávači sa z toho len vysmievajú. Všetko so slovami: vy ste tí fašisti, lebo máte národnú vlajku, vás môžeme mlátiť!

Takto si vládu predstavujú progresívci. Extrémizmus v programe, kde hovoria o menštruujúcich a rodiacich osobách, nie ženách, a kde navrhujú trestať ľudí za iný názor tvrdou basou. A extrémizmus aj na ulici, kde ťa kedykoľvek môžu označiť napríklad za nácka a skopať pred zrakom polície, lebo veď oni bojujú za tú pravdu, mier a, ako to píšu na billboardoch, dôstojnú budúcnosť. Tá budúcnosť má byť asi už bez nepohodlných.

A nech si niekto aj argumentuje, že nie, veď to nie je člen PS ten psychotropne nadopovaný antifák Mihály! Nuž možno je a možno nie je, ale kričí rovnaké heslá, uznáva rovnaké vlajky a používa rovnaké naratívy ako progresívci. Je to ich človek. Pozná sa to ľahko. Napríklad, že vykrikuje o iných, že sú fašisti, a sám sa správa horšie ako posledný prašivý gestapák. Pretože v skutočnosti sú tými extrémistami práve ONI.

Marek Kurta


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *