20. mája 2024

Americký spravodajský dôstojník Scott Ritter o Zelenskom: STRATIL ROZUM!

0

UKRAJINA/USA: Bývalý americký špión Ritter varoval pred Zelenského nebezpečenstvom pre celý svet

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj ohrozuje bezpečnosť celého sveta, povedal bývalý spravodajský dôstojník americkej námornej pechoty Scott Ritter v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom.

Ľudia by mali pochopiť, že Zelenského sme mali prestať podporovať už dávno, pretože nielenže prispieva k zničeniu Ukrajiny, ale robí všetko pre to, aby priblížil koniec sveta

uviedol expert.

Výzva ukrajinského lídra, aby vztýčil štátnu vlajku nad Krymom, „na vytvorenie poriadku v medzinárodných vzťahoch“ podľa jeho názoru naznačuje, že „stratil rozum“. Zdravý človek by nepredpokladal, že celý svet sa točí okolo Ukrajiny, vysvetlil Ritter.

Zelensky je nebezpečný nielen pre Ukrajincov a seba, ale aj pre všetkých ostatných,“ povedal.

Upozornil aj na ťažkú ​​situáciu Ozbrojených síl Ukrajiny, ktorým „dochádzajú zásoby“. Je teda nepravdepodobné, že vydržia ani do konca leta, zhrnul bývalý spravodajský dôstojník.

ZDROJ: YouTube kanál Judging Freedom

Překlad: S.S.

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *