20. mája 2024

„Dojemná“ hystéria „liberálnych dezolátov“ nad neprávoplatným rozsudkom

0

Názor JNS. Spôsob akým bola vec riešená, teda trestný rozkaz je naozaj medzinárodný škandál a hanba. Je to jedinečný dôkaz o tom, že v riadnom konaní pred súdom by žaloba neobstála. To isté dokazuje aj okamžité odvolanie prokurátora, ešte skôr ako bolo rozhodnutie doručené. Asi to ovolanie podal spolu s žalobou. :-))))) Vyjadrenia pseudopolitikov jasne preukazujú, že ide o politické zadanie. Ja by som radil p. Kažimírovi okrem odvolania si vec vôbec nevšímať a nijako sa k nej verejne nevyjadrovať. Myslím si, že s takýmito „špeciálnymi“ rozsudkami sa roztrhne teraz na pár mesiacov vrece. Naozaj začína byť životne dôležité aby bol Smer zvolený s veľkou prevahou.

Špeciálny trestný súd rozhodol, že Guvernér NBS Peter K. je „vinný z podplácania“ a má zaplatiť peňažný trest. Rozhodnutie nie je právoplatné, odpor podala Špeciálna prokuratúra. To však neprekáža hysterickým reakciám prezidentky, Progresívcov a Hegerovcov.

„Guvernér Národnej banky Slovenska Peter K. by mal zvážiť odstúpenie z funkcie.“ Uviedla to podľa agentúry TA SR prezidentka SR Zuzana Čaputová v reakcii na rozhodnutie sudcu Špecializovaného trestného súdu.

„Na čele uznávanej inštitúcie, akou je Národná banka Slovenska,  nemôže stáť človek vinný z podplácania.“ Mimoparlamentná strana Demokrati a jej líder Eduard Heger preto taktiež v tomto duchu mimoriadne „operatívne“ vyzvali guvernéra NBS Petra K., aby odišiel zo svojej pozície.

Mimoparlamentné Progresívne Slovensko vyzýva guvernéra Národnej banky Slovenska Petra K., aby odstúpil z funkcie. Podľa predsedu PS Michala Šimečku „by tak mal urobiť s okamžitou platnosťou“, hoci rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu  o jeho vine z podplácania ešte nie je právoplatné. Toľko agentúrne informácie TA SR.

„ODSÚDENIE P. KAŽIMÍRA BEZ HLAVNÉHO POJEDNÁVANIA JE LEN PRIMITÍVNYM POKUSOM DAŤ MÉDIÁM TITULKU A DÔVOD NA ÚTOKY PROTI SMERU – SSD. TENTO POKUS DOPADNE AKO VŠETKY OSTATNÉ. FIASKOM.“ 

To už citujeme zo statusu predsedu SMERu Roberta Fica na sociálnej sieti.

SMER – SSD by očakával

,… že škandalózne neprávoplatné odsúdenie Petra Kažimíra, guvernéra NBS a jedného z hlavných zakladateľov strany Hlas – SD, a to bez hlavného pojednávania, vyvolá prudkú reakciu vedenia strany Hlas – SD. P. Pellegrini však ako obyčajne mlčí. Boj za priateľov a kolegov nepatrí do jeho výbavy.“ Pripomenul najskôr Robert Fico.

„Rozhodnúť o obžalobe guvernéra NBS bez nariadenia pojednávania (sic!) je len primitívnym pokusom sudcu

,… kamaráta prokurátorov na Špeciálnej prokuratúre, dať slovenským médiám titulku a dôvod tĺcť do SMERU – SSD, hoci Kažimír sa politicky aj ľudsky so SMEROM rozišiel už v roku 2018.“ Pokračuje Robert Fico.

Špeciálnej prokuratúre D. Lipšica nič nevychádza

„Utrpela fiasko vo všetkých pokusoch zatvoriť opozíciu. Tak si dohodla aspoň takúto primitívnosť, hoci vie, že obžaloba Kažimíra je neudržateľná a na hlavnom pojednávaní, ktoré bude musieť byť po podaní opravného prostriedku nariadené o niekoľko mesiacov, opäť vyhorí ako fakľa. Dovtedy, teda až do volieb však budú všetci útočiť na SMER – SSD. Treba ešte niečo na pochopenie toho, čo za mediálnu zvrhlosť dnes vyviedli?“ Pýta sa Robert Fico.

„V SMERE – SSD stoja za P. Kažimírom

, …lebo je typickou obeťou zneužívania trestného práva na politické účely. Vecne je celá jeho obžaloba vykonštruovaná a postavená na výmysloch udavača Imreczeho. SMER – SSD vyjadruje presvedčenie, že guvernér NBS nepodľahne mediálnemu a politickému lynču a bezdôvodne nerezignuje.“ Končí svoj status predseda SMERu Robert Fico.

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *