21. mája 2024
VŠETKY ZÁLESKEJ ROZSUDKY SA MUSIA PREVERIŤ A DENNÍK N BY MAL BYŤ VYŠETROVANÝ!

Ľ. Blaha-NA MEDIÁLNEJ RADE KONEČNE ZAZNELA PRAVDA O CENZOROCH! Už to konečne museli počuť z očí do očí, éra cenzúry skončila!

ČAPUTOVSKÁ BEZNÁDEJ V PRAXI

[apvc_embed type=“customized“ border_size=“2″ border_radius=“5″ background_color=““ font_size=“14″ font_style=““ font_color=“0f9ff2″ counter_label=“Videlo“ today_cnt_label=“Today“ global_cnt_label=“Total“ border_color=“rgba(361242330.83)“ border_style=“solid“ padding=“5″ width=“200″ global=“false“ today=“false“ current=“true“ icon_position=““ widget_template=“None“ ]

Niekedy mám pocit, že slovenskí liberáli sem padli z inej planéty. A rovno na hlavu. Ako môžu byť takí odtrhnutí od reality?

  1. Čaputovej Progresívne Slovensko zvoláva na piatok demonštráciu. Na podporu… Prosím, sadnite si, kým to napíšem. Zakrúti sa vám hlava.
  2. Nie, PS nezvoláva demonštráciu na podporu seniorov, ktorí kvôli zdražovaniu melú z posledného. Nie na podporu rodín, ktoré sú v ťažkej sociálnej kríze.
  3. Ani nie na podporu mieru, ktorý si želá drvivá väčšina Slovákov, odmietajúc dodávky zbraní na Ukrajinu. Nič z tohto slniečkarov z militaristického PS nezaujíma.
  4. Oni zvolávajú demonštráciu na podporu Čaputovej. Lebo ona je tu najväčšia obeť na Slovensku. Panička s 15-tisícovým príjmom. Chudinka naša, ubitá životom, pomôžme jej prosím!
  5. Robert Fico a Ľuboš Blaha dakedy pred rokom povedali o Čaputovej niečo kritické, a to je pre liberálne kaviarne najväčšia národná tragédia od druhej svetovej vojny. Veď političky predsa v slobode a demokracii nemôžete kritizovať!
  6. A tak Šimečka rok na to zvoláva demonštráciu na jej podporu. Nikto nič – a tak PS zvoláva demonštráciu za Čaputovú. Kritika liberálnej političky je totiž najpálčivejší problém Slovenska 🤦
  7. Kompletne uleteli. Kde oni žijú? Oni nevidia, v akej je Slovensko obrovskej kríze? Aj kvôli prezidentke?
  8. Čaputová zarezala referendum, podpísala zradcovskú dohodu s USA, obhajovala očkovaciu diskrimináciu, vykašľala sa na ľudí a teraz kryje nelegitímnu americkú bábkovú vládu – ako politička je oprávnene terčom tvrdej kritiky.
  9. Lenže ona nedokáže akceptovať, že má niekto iný názor a tak na svoju podporu zvoláva demonštrácie – fyzikálna jednotka sebastrednosti nech je oddnes jeden čaput.
  10. No chápete, bývalá podpredsedníčka PS zavolala svojmu súdruhovi z PS Šimečkovi, aby jej pred palác zorganizoval sto slniečkarov v modrých tričenách, aby madam ukázala, ako ju „národ“ miluje. Dojatím nedycham.
  11. Týmto sa madam zabáva. Namiesto toho, aby riešila chudobu a zdražovanie, ona rieši zase len samu seba. Čaputová nereprezentuje nikoho, len svoje PS – už je to nad slniečko jasnejšie. A ešte jednu ambasádu, ale pst, to sa nesmie povedať 😉
  12. Ďalší príklad. Nadácia Zastavme korupciu, ktorú založil milionár z Esetu, spoločne s Denníkom N, ktorý takisto vlastnia milionári z Esetu, organizujú o pár dní takzvaný protikorupčný festival v Košiciach.
  13. Pozvali tam úplne každého, kto sa podieľal na lynčovaní a kriminalizácii opozície za posledné roky – Lipšic, Hamran, Kubina, Záleská & Tódová, Havran, atď. A samozrejme – Čaputová.
  14. Prezidentka zase ide zneužiť svoj úrad na to, aby si spolu s liberálnym gestapom kopla do Smeru a podporila akciu svojich sponzorov z Esetu. Výborné.
  15. Týmto sa dnes zabávajú slovenskí liberáli na čele s prezidentkou. Demonštrácie na podporu jej samej a nenávistné slniečkarske konferencie bez akejkoľvek oponentúry.

Uleteli. Kompletne uleteli. Nerozumejú Slovensku, sú zahľadení do seba a jediné, čo vedia, je šíriť nenávisť. Proti Slovákom. Áno, Václav Klaus to pomenoval presne – toto je čaputovská beznádej.

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *