21. mája 2024

Luboš Blaha: LIPŠICOVSKÍ „URVÁLKOVIA“ SA NAJNOVŠIE DORÁBAJÚ NA KAŽIMÍROVI – ŽE SA NEHANBIA!

0
KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, N-KO JE AKO AMAZONSKÝ PRALES

KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, N-KO JE AKO AMAZONSKÝ PRALES

[apvc_embed type=“customized“ border_size=“2″ border_radius=“5″ background_color=““ font_size=“14″ font_style=““ font_color=“0f9ff2″ counter_label=“Videlo“ today_cnt_label=“Today“ global_cnt_label=“Total“ border_color=“rgba(361242330.83)“ border_style=“solid“ padding=“5″ width=“200″ global=“false“ today=“false“ current=“true“ icon_position=““ widget_template=“None“ ]

LIPŠICOVSKÍ „URVÁLKOVIA“ SA NAJNOVŠIE DORÁBAJÚ NA KAŽIMÍROVI – ŽE SA NEHANBIA!

Peter Kažimír vždy bol a je Pellegriniho človek. A preto by ho dnes mal brániť predovšetkým Hlas. My sa však nikdy nebudeme prizerať, keď sa niekomu deje neprávosť. Nikdy.

  1. Spomínam si na partiu liberálov v Smere, ktorú to vždy tiahlo doprava. Na čele s Kažom. Ten o sebe rád hovorieval, že je „sociálny liberál“.
  2. Áno, mali sme veľa politických hádok. Keď sa v spore s gréckou ľavicovou Syrizou po boku nemeckého arci-pravičiara Schäubleho ostro postavil proti Varufakisovi – lietali hromy-blesky.
  3. Alebo keď som hovoril o družstvách – to bol pre vtedajšie liberálne krídlo úplný koniec sveta. Daň z finančných transakcií – nechceli! Ľavicové opatrenia – nechceli!
  4. Neoliberálne obchodné dohody TTIP a CETA, proti ktorým sme ako ľavičiari tvrdo bojovali, naši drahí liberáli otvorene podporovali.
  5. A keď sme upozorňovali na to, ako sorosovské mimovládky rozkladajú Slovensko – takmer vyleteli z kože. Áno, boli medzi nami obrovské ideové rozdiely. Obrovské.
  6. A áno, celá partia okolo Pelleho a Kaža odišla zo Smeru a založila si svoju stranu, aby mohli napĺňať svoje liberálne a centristické vízie – fajn, tak sa rozhodli. Rešpektujem.
  7. Ale tri veci považujem za absurdné. Po prvé, môžem stokrát nesúhlasiť s Kažom, ale ľudsky viem potvrdiť, že je to slušný chlap a naše polemiky boli o rozdielnych politických postojoch, nie o tom, že by bol zlý človek.
  8. To, čo s ním dnes ako s guvernérom NBS účelovo dorábajú lipšicovské orgány a s nimi prepojení sudcovia, to je absolútny škandál.
  9. Na základe vymyslenej výpovede jedného univerzálneho udavača sudca bez akéhokoľvek procesu rozhodne, že Kažo je vinný z uplácania – len aby sa teraz liberálne plátky mohli vyblázniť v titulkoch.
  10. Aj v monsteprocesoch za totalitných čias si dali aparátčici viac záležať. Toto je medzinárodná hanba – čistý politický lynč voči nevinnému človeku!
  11. Po druhé, udivujú ma tie bizarné titulky médií. Vraj odsúdili predstaviteľa Smeru. Akého Smeru? Odrazu neexistuje Hlas? Každý predsa vie, že Kažo patrí k Pellegrinimu.
  12. A po tretie – ako je možné, že sa Peťo Pellegrini zmohne pri obhajobe svojho politického patróna na jednu mdlú vetu o Hegerovi? Koho ešte zaujíma Heger?
  13. Lipšicovské gestapo chce zlikvidovať nevinného človeka v rámci svojho džihádu proti opozícii – je našou morálnou povinnosťou kričať, nech dajú svoje krvavé paprče preč od opozície.
  14. A kričať to musí celá opozícia. Je jedno, či s Kažimírom politicky súhlasíme alebo nie – takéto očividné nespravodlivosti jednoducho politická moc v štáte nemôže robiť, bodka.
  15. A áno, my budeme kričať, že vláda ide po predstaviteľoch Hlasu, aj keď sme Smeráci. Je to ako za nacistov – keď budeme mlčať teraz, raz si prídu aj po nás, aj po vás, po všetkých. Tak to robia fašisti – sú ako mor.

Keď sa na Slovensko vráti spravodlivosť, celá lipšicovská chobotnica bude musieť čeliť vážnym otázkam – toto, čo dnes páchajú, nemôže ostať bez odpovede.

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *