20. mája 2024

Nerozumiem, v čom sa dúhová komunita necíti bezpečne. Niekto ich prenasleduje?

0

Na TA3 má homo propaganda domáci tábor, je otázne, či tam vôbec nejakého heteráka zamestnávajú. Do diskusií pozývajú samozrejme už aj majiteľa Teplárne, pretože vlastník baru je najviac kvalifikovaný vyjadrovať sa k spoločenským otázkam.

Nerozumiem, v čom sa dúhová komunita necíti bezpečne. Niekto ich prenasleduje? Veď sú všade, ešte aj šéfa NAKA majú, aj bývalý premiér je z dúhy, plno hercov a umelcov je dúhových a navyše sa sťažujú priamo v televízii, kde je LGBT propaganda na dennom poriadku. Takže aký pocit nebezpečia?

Na druhej strane majiteľ Teplárne hovorí, že keby sa im dali akože tie práva, čo požadujú, cítili by sa bezpečne. Opäť vec, ktorá vzájomne nesúvisí. To za to, že by sme odrazu začali homosexuálom dávať deti k adopcii znamená, že už nikdy sa nemôže objaviť nejaký šialenec, ktorý začne strieľať? Takáto záruka tu predsa nebude nikdy.

Ide teda o klasickú salámovú metódu. Dajte nám, čo žiadame, všetko nám povoľujte, my budeme pýtať stále viac a ak poviete kedykoľvek nie, tak my budeme tvrdiť, že sa necítime v bezpečí. Dosť priehľadné. Navyše dobre vieme, kam dospela tá progresívna salámová metóda na západe. Máme sa z čoho poučiť.

Marek Kurta

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *