20. mája 2024

E.T , Erik Tomáš sa vracia domov. Hlasu padli preferencie Erik balí kufre a vracia sa do Smeru

0

Ukazuje sa, že tradícia je na Slovensku železná košeľa a našincov hocikto len tak rožkom neopije. Lepšia Vondráčková v hrsti ako dokončená diaľnica na streche. Náš národ miluje drámu a hry, komédia ho nudí. Obzvlášť, keď je už príliš infantilná. Skrátka, Robert Fico opäť všetkým ukázal, ako sa robí politický marketing, a to kompletne mení situáciu na rozžeravenom území stredoeurópskeho tigra.

Igor Matovič si dodnes mláti hlavu o plagáty s dvojstovkami za to, že mu nenapadlo urobiť aspoň v trnavskom kultúrnom dome nejakú tancovačku k MDŽ, progresívci si navzájom vyčítajú, že namiesto LGBTQ agendy nehovorili viac o mieri a neprijali medzi seba aspoň jedného bývalého pioniera, kádeháci zase, že namiesto potratovej agendy nemierili svoje obohrané projekty k vízii svetlejších zajtrajškov. Veď sľuby sú zadarmo. A Pellegrini? Podtatranskému voličovi nachvíľu zakalili zrak drobné lícne anomálie, ukázalo sa však, že za nimi toho veľa nie je a jeho hlas znie až príliš jemne. Nehovoriac o tom, že o nafúknutie tejto bubliny sa postaral skôr mediálny guru a politický velikán Erik Tomáš.

Nie, nežartujeme. Prezývku E. T. nezískal ostrieľaný ideológ len na základe iniciálok svojho mena. Z dobre informovaných zdrojov vieme, že mu mozog pracuje na báze zložitých algoritmov a prísnych analýz. To sa nakoniec ukazuje aj v televíznych diskusiách, kde jeho oponenti zúfalo habkajú, ak sa vôbec dostanú k slovu, réžia vypína odposluch a moderátori po každej relácii pravidelne končia u psychoterapeutov. „On sa nedá prerušiť ani vypnúť, fakt je to mimozemšťan, mám pri ňom pocit absolútnej zbytočnosti,“ povedal jeden z nich. Aby toho nebolo málo, nedávno sa Tomáš tak pohádal s umelou inteligenciou, že slovenskú a ruskú verziu ChatGPT museli kompletne preprogramovať.

Žiaľ, ani takýto univerzálny stratég, ktorý nemá problém kompetentne sa vyjadriť k hocijakej téme, nedokázal dať Hlasu tú správnu melódiu. „Ak chcete upliesť dobrý bič, potrebujete kvalitný materiál,“ reagoval záhadne na zákulisné reči o krysách a Titanicu, krátko nato ho videli v parlamentnom bufete pri  vášnivej debate s predsedom Smeru.

„Už to asi nemá zmysel tajiť,“ prezradil neskôr nášmu redaktorovi. „Peter na moje rozmery nedozrel, a tak sa vraciam domov. Čaká ma tam veľa roboty. S Robom sme sa zhodli, že Smeru nestačí vyhrať voľby. Treba zostaviť vládu. Preto si aktuálna situácia vyžaduje marketingový kaliber môjho typu. Vedno a nekompromisne zamiešame kartami, získame ústavnú väčšinu a Slovensko konečne poriadne upraceme!“

Plus 7dní


Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *