20. mája 2024

T. Durden, ZEROHEDGE: ELONA MUSCA A ĎALŠIE MILIARDÁRE ZATVORIŤ DO VEŽE? Britský minister vyzýva na väznenie šéfov sociálnych médií, ktorí necenzurujú

0

Ako sa o tom už diskutovalo, tak potom, čo sa Musk rozhodol kúpiť Twitter, vyzvala Hillary Clinton európske krajiny, aby spoločnosti sociálnych médií prinútili cenzurovať Američanov.

Európska únia okamžite reagovala hrozbami Muskovi a ďalším riaditeľom.

Teraz britská ministerka technológií a vedy Michelle Donelan oznámila plány na väznenie riaditeľov sociálnych médií, pokiaľ na svojich weboch nesplní povinnosť cenzurovať tzv. „škodlivý“ obsah.

Samozrejme, že čo je pre občanov považované za škodlivé, keď to uvidia alebo počujú, určí vláda.

Donelan sa snaží o zatýkanie za vyjadrovanie podľa britského Zákona o internetovej bezpečnosti, tj drakonického cenzúrneho zákona, ktorý v podstate aj zakazuje end-to-end šifrovanie súkromným užívateľom internetu.

Tento zákon k cenzúre „všetkých foriem vyjadrovania, ktoré šíria, podnecujú, propagujú či ospravedlňujú nenávisť“ na základe rôznych progresivistických charakteristík vrátane transgenderizmu využíva britského regulátora vysielacích médií Ofcom.

Takže vláda môže cenzurovať kohokoľvek, na koho pozerá ako na propagátora či ospravedlňujúceho nenávisť proti takmer akejkoľvek skupine. Tie, ktorí cenzurovať nebudú, môžu Donelan a jej nohsledi pozatýkať.

Podľa správy v Telegraph spoločnosti môžu dostať pokutu až 10 percent ich globálnych výnosov, ak sa opovážia nedodržať britské požiadavky na preventívne mazanie alebo skryté skrývanie príspevkov porušujúcich ich chystaný cenzúrny režim.

Úpadok slobody prejavu robí v Británii starosti zástancom slobody slova už dlho.

Odsúdili tam muža, ktorý v opitosti poslal tweet o mŕtvych vojakoch.

Ďalšieho zatkli za proti-policajné tričko.

Ďalšiu ženu zatkli za to, že bývalú milenku svojho írskeho milenca nazvala „škriatkom“.

Zase ďalší bol zatknutý za spev „Boja Kung Fu.“

Teenagera zatkli za protest pred centrom Scientológov s plagátom nazývajúcim toto náboženstvo „kultom“.

Nedávno sme diskutovali o zatknutí ženy, ktorá sa modlila pri potratovej klinike.

Anglické súdy zaviedli kriminalizáciu „toxických ideológií“ ako súčasť razie proti slobode slova.

Donelan je len posledným hlasom tejto nastupujúcej generácie cenzúry.

Títo papaláši sa hrdo predvádzajú so svojimi úmyslami umlčať alebo uväzniť tie s odlišnými názormi. Robia to však v mene tolerancie.

Práve preto zažíva sloboda slova v Európe voľný pád a preto musíme aj v našej krajine zostať v strehu, aby sme vzdorovali figúram ako Clintonová, ktorá k nám chce európsku cenzúru doviezť.

AUTOR: TYLER DURDEN



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *