10. mája 2024

TEMNÁ HISTÓRIA BRITSKEJ KRÁĽOVSKEJ RODINY. KTO JE KAROL III. (VIDEO CZ DAB + Prepis, 30 min)

0

Veľká Británia: Zatiaľ čo väčšina verejnosti sa zameriava na zjavné problémy – rastúca zbytočnosť monarchie pre 21. storočie, kolosálne plytvanie peniazmi daňových poplatníkov, ktoré idú na udržanie najbohatšej rodiny na svete a jej početných palácov, temná história otroctva a iné koloniálne zneužívania, za ktoré sú zodpovední členovia kráľovskej rodiny z dávnej minulosti – málokto si uvedomuje, aká temná je história kráľovskej rodiny alebo aká zvrátená je Charlesova vízia budúcnosti Spojeného kráľovstva – a v skutočnosti celý svet.

↓ Video s českým dabingom ↓

DAVID VINES WHITE: Zatiaľ čo sa Všemohúcemu Bohu zapáčilo privolať k svojmu milosrdenstvu našu zosnulú suverénnu dámu kráľovnú Alžbetu II. požehnanej a slávnej pamäti, smrťou ktorej koruna Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska pripadla výlučne a oprávnene princovi Charlesovi Philipovi Arthurovi Georgeovi.

My, duchovenstvo a svetskí páni tohto kráľovstva a členovia Dolnej snemovne, spolu s ostatnými členmi Privy Council Jej Veličenstva, zástupcami kráľovstva a území, radcami a občanmi Londýna a ďalšími, teraz jednomyseľne a so súhlasom jazyka a srdca, týmto vyhlasujeme a vyhlasujeme, že princ Charles Philip Arthur George teraz, po smrti nášho zosnulého panovníka šťastnej pamäti, stal sa naším jediným zákonným a právoplatným pánom Karolom III.

ZDROJ: Karol III. vyhlásil kráľa @BBCNews na historickej ceremónii – BBC

Je ťažké byť človekom žijúcim na planéte Zem v máji 2023 a nepočuť, čítať ani nepočúvať diskusie o nadchádzajúcej korunovácii kráľa Karola.

Áno, Charlesov veľký deň v súčasnosti dominuje titulkom novín a zdá sa, že pôvab a pôvab nadchádzajúcej korunovácie nakazil ľudí na celom svete kráľovskou horúčkou.

. . . No, možno nie všetky.

TC NEWMAN: Republika na svojej webovej stránke uvádza: „S blížiacou sa Charlesovou korunováciou potrebuje krajina úprimnú a zrelú diskusiu o monarchii. Musíme sa zastaviť a položiť si otázku: Nemôžeme si jednoducho vybrať ďalšiu hlavu štátu?“

ZDROJ: Kráľa Karola obťažovali demonštranti proti monarchii

PROTESTOVALI: Charles, zatiaľ čo sa snažíme vykurovať naše domovy, musíme zaplatiť za tvoj sprievod.

CHARLES: Aha.

PROTESTOVALI: Daňoví poplatníci platia za vás 100 miliónov libier a za čo? Nid fy brenin! Nie môj kráľ!

ZDROJ: Daňoví poplatníci „platia za váš sprievod“: Charlesa si vo Walese doberali kvôli nákladom na monarchiu

[Demonštrant hodí na Charlesa vajíčko a je zatknutý.]

ZDROJ: Sledujte: Demonštranti hádžu vajcia na kráľa Karola III.

Nie, nie každý je šťastný, že kráľ Karol obúva topánky svojej matky… Alebo diamantom vykladané mokasíny, pozlátené topánky alebo čokoľvek, čo nosia panovníci, aby sa ich úbohé, krehké kráľovské nohy nedotýkali zeme.

Ale zatiaľ čo väčšina verejnosti sa zameriava na zjavné problémy – rastúca zbytočnosť monarchie pre 21. storočie, kolosálne plytvanie peniazmi daňových poplatníkov, ktoré idú na udržiavanie najbohatšej rodiny na svete a jej početných palácov, temná história otroctva a iné koloniálne zneužívania, za ktoré sú zodpovední kráľovskí domorodci z dávnej minulosti – málokto si uvedomuje, aká temná je história kráľovskej rodiny alebo aká zvrátená je Charlesova vízia budúcnosti Spojeného kráľovstva – a v skutočnosti celý svet.

Som James Corbett z Corbettovej správy a dnes sa pozrieme za titulky a diskusné body, aby sme sa stretli s kráľom Karolom, Veľkým resetátorom.

Kapitola 1 – kráľ Karol

Pre tých, ktorí sa nepovažujú za „kráľovských pozorovateľov“ a poznajú nového anglického kráľa iba ako klauna, ktorý celý život čakal na smrť svojej matky, prvý náznak toho, aký bol Charles v skutočnosti, prišiel vo forme virálneho videa zachyteného počas typicky pompézneho obradu, v ktorom bol vyhlásený za kráľa.

V maniakálnom mávaní nového kráľa klobásovými prstami a škrípaním zubov je dokonale zachytený Charles Philip Arthur George Windsor, alias „Karol III.“.

Jeho život je nekonečnou sériou starostlivo naaranžovaných fotografických príležitostí a slávnostných výstrižkov stužiek, ktoré nemajú inú funkciu, ako diverzifikovať nudný luxus jeho kráľovskej existencie. Ale práve v takýchto chvíľach vidíme cez závoj PR a propagandy skutočného Charlesa: muža, ktorý zaobchádza so svojou družinou služobníkov ako s obyčajnými predmetmi, ktoré sú dobré len na uspokojenie jeho kráľovských túžob a splnenie jeho kráľovských požiadaviek.

A požiadavky sú.

Každodenné požiadavky Jeho kráľovskej výsosti začínajú utiahnutím kráľovských šnúrok a požiadavkou, aby jeho kráľovská zátka bola umiestnená presne v správnej polohe a kráľovská vaňa bola naplnená presne do polovice presne vlažnou vodou. Charlesov komorník potom musí na svoju kráľovskú zubnú kefku vytlačiť presne jeden centimeter zubnej pasty, zatiaľ čo kráľovskí kuchári pripravia sériu varených vajec, očíslovaných podľa toho, ako dlho boli varené. Ak by si princ myslel, že číslo päť je príliš riedke, mohol by zraziť vrchol z čísla šesť alebo sedem.“

Kamkoľvek Charles cestuje, berie so sebou nielen veľký kontingent 124 svojich zamestnancov – vrátane komorníka, dvoch komorníkov, osobnej sekretárky, pisára, šéfkuchára a hŕstky bodyguardov – ale aj svoje vlastné zásoby potravín, ktoré pozostávajú výlučne z čerstvých, organických surovín vypestovaných na jeho vlastnej ekologickej farme.

Áno, kráľ Charles je viac než šťastný, že naň môže pripnúť svojho Johna Hancocka: zákon o presnom šľachtení genetickej technológie z roku 2023, ktorý (ako jeho zástancovia radi vysvetľujú) „odstraňuje prekážky výskumu nových technológií úpravy génov“ tým, že (ako jeho zástancovia nikdy nevysvetľujú) „odstráni regulačné záruky pre celé podtriedy GMO“ na požiadanie (prekvapivo!) GMO priemysel.

Ale nečakajte, že sa tieto geneticky upravené frankenfoods priblížia k ich perám! Nie sú vhodné pre kráľovské maws, neviete?!

Kapitola 2 – Kráľovská choroba

V istom zmysle sa kráľovská rodina nemýli, keď hovorí, že krv, ktorá prúdi v ich žilách, sa líši od krvi, ktorá tečie v žilách nás obyčajných ľudí. Ako mnohí vedia, kráľovské rodiny v Európe v skutočnosti trpia genetickou poruchou krvi, hemofíliou, jednou z mnohých defektov, ktoré vznikli v dôsledku stáročného príbuzenského kríženia.

Napodiv, svoju takzvanú „modrú krv“ nevidia ako problém. Namiesto toho sa riadia zvráteným systémom viery, podľa ktorého si kráľovská rodina kvôli svojej osobitnej krvi zaslúži vládnuť nad svojimi poddanými.

Aby sme pochopili tento kráľovský svetonázor, musíme sa vrátiť na začiatok. Nie, nie na začiatku Alžbetinej vlády v roku 1952. Nie na začiatku anglickej vetvy rodu Windsorovcov, ku ktorej patrila. Ani na začiatky monarchického systému v Anglicku.

Nie, musíme sa vrátiť k počiatkom samotnej monarchie.

Starí Egypťania uctievali faraónov ako potomkov boha slnka Ra. Japonci zase verili, že ich cisárska rodina pochádza z bohyne slnka Amaterasu a boha mora Ryūjin. V Európe vládcovia tvrdili, že Boh sám im priamo udelil „božské právo“ vládnuť nad svojimi poddanými. V Číne to nazývali „mandát nebies“.

Áno, starovekí ľudia sa učili veriť, že ich cisári boli doslova bohovia. Medzitým európske dynastie po stáročia prekvitali v masovej ilúzii, že tieto klany boli špeciálne vybrané Bohom, aby vládli svojmu ľudu. Malo by nás prekvapiť, že v určitom okamihu vládcovia začali veriť svojej vlastnej propagande?

Ale ako títo proto-eugenici čoskoro zistili, ak je ich krv príliš cenná na to, aby sa zmiešala s krvou bežných ľudí, potom musia zostať v rodine. A tak začali storočia kráľovského príbuzenského kríženia, ktoré malo za následok deformácie, abnormality a genetické zvláštnosti, ktoré dnes prenikajú kráľovskými rodokmeňmi (vrodená hemofília je len jedným z najznámejších príkladov). Snáď najvýraznejším príkladom vnútrorodinných manželstiev, ktoré viedli ku genetickej deštrukcii, sú španielski Habsburgovci, ktorým sa po 500 rokoch nadvlády nad veľkými oblasťami Európy podarilo príbuzensky krížiť a vykoreniť sa z existencie.

S týmto chápaním proto-eugenickej filozofie môžeme začať chápať tisíc rokov starý príbeh britskej monarchie. Alfréd Veľký yadda yadda yadda Henry stína hlavy manželkám a zakladá cirkev bla bla bla šialenstvo kráľa Juraja atď. atď. atď. Pani John Brownová a tak ďalej a tak ďalej a tak ďalej až po Eddieho (VII, pre tých, ktorí sa pozerajú doma) a intrigy, ktoré sa odohrali v jeho dome. Začali prvú svetovú vojnu a zrodili moderný svet. Viete, ten príbeh.

Aby sme dokončili pochopenie tejto histórie, musíme do príbehu pridať ešte jeden prvok: ako sa ukazuje, „britská“ kráľovská rodina nie je vôbec veľmi britská. Windsorský dom sa stal Windsorským domom až v roku 1917. Predtým to bola Saxe Coburg-Gotha. Ale britská verejnosť bola na Hunov trochu horúca kvôli celej svetovej vojne, viete, a tak sa stal „Windsorom“.

Samozrejme, poukazovanie na skutočný pôvod rodu Windsorovcov nie je len lacná protinemecká urážka. Poukazuje na niečo ešte zásadnejšie. Títo kráľovskí páni – spojení, ako si pamätáme, príbuzenským krížením – mali oveľa viac spoločného so svojimi európskymi bratmi a sestrami, bratrancami a strýkami (ale opakujem sa), než s obyvateľstvom, ktorému údajne vládli.

Na tomto historickom pozadí môžeme napríklad pochopiť dobre zdokumentovanú afinitu Windsorovcov k nacistom propagujúcim eugeniku. Odkiaľ si myslíte, že nacisti vzali svoje eugenické presvedčenie? Vzhľadom na kráľovský rodokmeň eugenického svetonázoru možno nie je prekvapujúce, že priekopníkom pseudovedy eugeniky bol držiteľ kráľovskej medaily Francis Galton, sám rodák zo slávneho (a dôkladne inbredného) Darwina-Galtona, ktorý sa mohol pochváliť mnohými váženými členmi Kráľovskej spoločnosti.

Zjavné väzby medzi eduardovským (VIII, pre tých, ktorí sledujú udalosti doma) a Hitlerovým eugenickým režimom sú dobre zdokumentované. Skryté väzby sú ešte zaujímavejšie. (Hmmm, to mi dáva nápad na dokumentárny film…) Nie sú to však len domáce filmy, ktoré ukazujú budúcu kráľovnú. Ako nacisti pozdravujú Eduard VIII. s Hitlerom, alebo celoživotné priateľstvo kráľa Karola s nereformovaným dôstojníkom SS (a spoluzakladateľom skupiny Bilderberg). Holandský princ Bernhard alebo záľuba princa Harryho v nacistickom cosplayi. Viac k jadru veci je neslávne známa túžba princa Philipa reinkarnovať sa ako „obzvlášť smrtiaci vírus„, aby prispel k depopulácii planéty (táto poznámka bola overená Snopesom, takže viete, že je to pravda!).

FIONA BRUCE: Čo považujete za najväčšie výzvy v ochrane prírody?

PRINCEZNÁ FILIP: Rastúca ľudská populácia. Z miesta, kde sme, nie je nič iné.

ZDROJ: Princ Philip o tom, čo by sa malo urobiť s „preľudnením“

Viete, bombastická kráľovská rodina s modrou krvou by nebola taká zlá, keby sa cítili nadradení obyčajným ľuďom v štýle „Čo, upravujete si vlastnú stoličku?!“. Bohužiaľ, nie je to len snobstvo, ktoré ich motivuje a ich veľkou túžbou nie je len držať sa ďalej od bežných ľudí. Ako sa ukazuje, kráľovská rodina sa nielenže cíti nadradená svojim poddaným, ale aktívne ich nemá rada a neustále ich plánuje podrobiť, okradnúť, ožobiť a oklamať.

Kapitola 3 – Kráľovské falošné vlajky

Na Redditors je niečo zvláštne. Po prvýkrát zistia, že kráľ Karol, ktorý má ďaleko od toho, aby bol len pekným starým mužom, ktorý máva davom a vychutnáva si čaj a koláče v krásnych anglických záhradách, je v skutočnosti dedičom bohatstva, ktoré sa nahromadilo násilným podrobením veľkej časti svetovej populácie a drancovaním jej bohatstva a zdrojov. Skutočnosť, že táto historická realita môže niektorých šokovať, svedčí o naivite más, ktoré si nedokážu predstaviť, že bezohľadní psychopati sa sprisahajú, aby nahromadili viac bohatstva tým, že spôsobia utrpenie sveta.

(Len počkajte, kým sa tieto drahé, dôverčivé masy dozvedia o Britskej východoindickej spoločnosti a ópiových vojnách a genocíde v Bengálsku a búrskych koncentračných táboroch a masakre v Amritsare, atď., atď., atď.)

Pre vynikajúci príklad vierolomnosti, s ktorou britská monarchia vládla po stáročia (a ktorá viedla k vzniku „perfídneho Albionu„), sa stačí pozrieť na históriu ich špecializácie: operácie pod falošnou vlajkou.

Ako sa na vládnucu monarchiu hodí národ, ktorý bol… Britská kráľovská rodina, známa svojou zradou, po stáročia používala akcie pod falošnou vlajkou, aby získala verejnú podporu na prenasledovanie svojich nepriateľov. Pre jeden z najlepších príkladov budeme musieť „Pamätaj, spomeň si na piaty november.“

Mimo Británii je „spiknutí se střelným prachem“ známé jen okrajově, prostřednictvím kulturních artefaktů, jako jsou odkazy na spiknutí obsažené ve filmu V jako Vendeta a následné přijetí masky Guye Fawkese jako symbolu Anonymous. Dokonce i v Anglii většina lidí zná pouze oficiální verzi příběhu – tu, která byla sestavena v tzv.Královské knize„, kterou napsal sám král Jakub I.

Podle této oficiální zprávy byl večer 4. listopadu 1605 Guy Fawkes objeven s 36 sudy střelného prachu a hromadou dřeva a uhlí v podzemí pod Sněmovnou lordů v Parlamentu, kde se pravděpodobně chystal vyhodit budovu do povětří. Po svém zadržení byl Fawkes předveden před krále a při výslechu pukl a nakonec dovedl královské agenty k dalším spiklencům spiknutí.

Ukázalo sa, že celý šialený plán vyhodiť do vzduchu parlament, ktorý sa zišiel 5. novembra, vymysleli jezuiti a uskutočnila ho skupina bláznivých anglických katolíkov z provincie! Kráľ Jakub potom podnikol rozumné kroky a potlačil katolíkov v Anglicku, čím zabezpečil, že katolícka zrada už nikdy nebude ohrozovať kráľovstvo.

Samozrejme, tento príbeh – rovnako ako väčšina ostatných víťazov – je úplný nezmysel. O deji, o tom, čo o ňom naozaj vieme a ako bola vynájdená oficiálna verzia, by sa dali napísať celé knihy… A aspoň jeden už vyšiel! Volá sa The Gunpowder Conspiracy a napísal ju Hugh Ross Williamson a publikoval ju v roku 1952.

Záujemcom o celý príbeh sa odporúča prečítať si Williamsonov príbeh. Hoci sa pravdepodobne nikdy nedozvieme celú pravdu o sprisahaní – je pochované v mori sfalšovaných dokumentov, sfalšovaných dôkazov a úradných tajomstiev – môžeme s istotou povedať, že oficiálna verzia bola vytvorená na základe svedectiev o mučení a sfalšovaných priznaní, že kráľovi špióni boli pravdepodobne zapojení do všetkých úrovní sprisahania, že skupina pasákov, ktorí boli nakoniec obvinení z celej záležitosti, Nemohla to urobiť sama a predovšetkým, že dala kráľovi Jakubovi dokonalú zámienku na potlačenie katolíkov presne tak, ako si želal.

Inými slovami, Guy Fawkes pravdepodobne nebol ani radikálnym katolíckym teroristom, za ktorého ho dvor kráľa Jakuba vyhlásil, ani križiackym antiautoritárskym hrdinom, za ktorého ho V for Vendetta a Anonymous urobil, ale skôr obetným baránkom, dvojníkom alebo špiónom, ktorého monarchia použila ako vhodnú zámienku na prijatie nových drakonických zákonov na potlačenie kráľových oponentov.

Pustite sa do toho.

Ale zásahy britskej monarchie pod falošnou vlajkou tým nekončia!

Diváci môjho sprisahania z prvej svetovej vojny už poznajú ústrednú úlohu, ktorú zohral kráľ Eduard VII. a jeho manželka nenávidiaca Nemecko pri vytváraní takzvanej „trojitej aliancie“ medzi Britániou, Francúzskom a Ruskom, ktorá pripravila pôdu pre „veľkú“ vojnu proti Hunom. Pravdepodobne si tiež spomeniete na správu samotného sprisahanca z prvej svetovej vojny Edwarda Mandella House o jeho pomerne pozoruhodnom rozhovore s nástupcom Eduarda VII., kráľom Jurajom V., ráno 7. mája 1915. Ako House opisuje vo svojich dôverných spisoch, obaja „zvláštne hovorili o pravdepodobnosti, že Nemecko potopí transatlantický parník“. Ešte „zhodou okolností“ House hovorí, že George sa konkrétne pýtal, čo by sa stalo, keby Huni „potopili Lusitániu s americkými pasažiermi na palube“. V ten istý deň bola Lusitania potopená a verejná mienka v Amerike sa rozhodne obrátila proti Nemecku, čím pripravila cestu pre Spojené štáty, aby vstúpili do vojny na strane Británie.

Určite náhoda.

„Ale to je dávna história!“ budú niektorí namietať. „Áno, Briti boli zodpovední za podporu saudskej kráľovskej rodiny a umožnili jej brutálne vládnuť na Arabskom polostrove.“ (Ako som zdokumentoval v knihe „Arabský polostrov“). False Flags: The Secret History of Al Qaida), „Britská podpora a tajná dohoda s Moslimským bratstvom a wahábistickými radikálmi stála pri zrode modernej éry terorizmu pod falošnou vlajkou… ale čo to má spoločné s kráľom Karolom?“ (Vyd.)

Dobrá otázka. Možno nejaký neohrozený reportér položí otázku o milióne libier, ktoré dostal od bin Ládinovej rodiny. Nový kráľ?

Alebo by sa mohli opýtať na pozoruhodnú jasnozrivosť princeznej Diany, ktorá varovala pred vlastnou smrťou v rukách …. [názov redigovaný]

Rozprávač: V októbri 1996 princezná Diana vyjadrila svoje obavy v liste svojmu komorníkovi, že zomrie pri autonehode a nebude to nehoda.

HEREC (AKO PRINCEZNÁ DIANA): Tento október sedím tu za stolom a túžim po niekom, kto by ma objal a povzbudil, aby som bol silný a držal hlavu hore. Práve táto etapa môjho života je najnebezpečnejšia. X plánuje nehodu v mojom aute. Porucha bŕzd a vážne poranenie hlavy [. . .].

ZDROJ: Čo sa skutočne stalo v noci, keď Diana a Dodi havarovali? | Diana: | Skutočný licenčný poplatok

Vzhľadom na účasť kráľovskej rodiny na podujatiach pod falošnou vlajkou v minulosti možno nie je prekvapujúce, že prezident Svetového ekonomického fóra Klaus Schwab pozval Jeho kráľovskú výsosť princa z Walesu, aby slávnostne otvoril Veľký reset, veľký globálny pokus využiť krízu podvodov na úplnú transformáciu sveta a vytvorenie nových paradigiem riadenia a sociálnej kontroly.

CHARLES: Máme jedinečnú príležitosť využiť túto krízu na niečo dobré. Jeho bezprecedentné otrasy môžu spôsobiť, že ľudia budú vnímavejší k veľkým víziám zmeny. Naše globálne krízy, ako sú pandémie a zmena klímy, nepoznajú hranice a zdôrazňujú, ako sme vzájomne závislí ako jeden národ, ktorý zdieľa jednu planétu.

[. . .]

A ako prechádzame od záchrany k obnove, máme jedinečnú, ale rýchlo sa zmenšujúcu príležitosť učiť sa a vrátiť sa späť na udržateľnejšiu cestu. Je to príležitosť, ktorú sme nikdy predtým nemali a možno už nikdy nebudeme mať, takže musíme využiť všetky páky, ktoré máme k dispozícii, s vedomím, že každý z nás má dôležitú úlohu.“

Princ Charles povedal, že pandémia je šancou „myslieť vo veľkom a konať teraz

Áno, nie je žiadnym prekvapením, že tento kráľovský hovorca sa objavuje v rozhodujúcej udalosti pod falošnou vlajkou našej doby a obhajuje úplné prehodnotenie našej ekonomiky, nášho spôsobu života a dokonca aj spoločenskej zmluvy medzi ľuďmi a ich vládou na základe umelej a vykonštruovanej „krízy“.

Ale keby len jeho účasť na podujatiach pod falošnou vlajkou bola najväčšou obavou kráľa Karola…

Kapitola 4 – Windsorský problém pedofilov

Ach, keby najväčšou chybou nového kráľa bolo, že sa narodil do rodiny posadnutej eugenikou.

Kiežby bol nevinným dobrodincom podvodu, špekulácií, vydierania, krádeží a lúpeží svojich predkov.

Kiežby jeho najhorším hriechom bolo smiešne klimatické pokrytectvokampaň Klausa Schwaba za Veľký reset alebo jeho pokus zamaskovať kravy.

Keby bol len obyčajným tyranom, psychopatom, ktorý rád mučí a zabíja ostatných.

Nanešťastie pre nás všetkých je to oveľa horšie.

Správy o Savileho nezvyčajnom správaní v kráľovských kruhoch sa objavili, keď sa objavili podrobnosti o jeho prekvapivej úlohe poradcu princa Charlesa a princeznej Diany počas ich manželských problémov a žiadosti princa Charlesa o pomoc s imidžom Sarah Fergusonovej.

ZDROJ: Jimmy Savile: „lízanie rúk mladým ženám“ počas návštev paláca

Verejnosť sa dozvedela, čo sa skutočne deje za zatvorenými bránami kráľovskej rodiny, keď pred desiatimi rokmi vyšiel najavo škandál Jimmyho Savila. Ak dokážete vrátiť svoju myseľ do nevinných časov roku 2012, možno si spomeniete, že vtedy bola existencia pedofilných kruhov na vysokej úrovni (nehovoriac o nekrofilných pedofilných kruhoch na vysokej úrovni) považovaná za úplné konšpiračné šialenstvo.

Môžete si tiež spomenúť, že vzťah kráľovskej rodiny so Savilem bol určite „problematický“ (aby sme použili žargón detí). Ale vzhľadom na to, čo verejnosť v tom čase vedela, nie nevyhnutne problematickejšie ako zapojenie iných ľudí, ktorí sa počas svojej kariéry pritúlili k tomuto monštruóznemu pedofilovi.

Iste, kráľovná pasovala Savilea za rytiera v roku 1990 a mnohé fotografie ukazujú, že bol s Charlesom strašne priateľský. Rytierstvo sa dalo očakávať, keďže očividne zasvätil veľkú časť svojho života charite a na tejto ceste si našiel mnoho dôležitých priateľov.

Prvé ťažké otázky o tom, kto vedel o Savile a kedy, boli položené BBC, ktorá musela vedieť o obvineniach mnoho desaťročí, kým nechutný násilník nakoniec zomrel.

JON SNOW: Jedna z vecí, ktorá ma skutočne zaujala, bol váš názor na Jimmyho Savileho a vaše vedomosti v čase, keď sa to dialo.

JÁN LYDON: Áno. Bohužiaľ, myslím si, že každý – ako hovoríme „ľudia“ – vedel, čo sa deje s BBC.

SNEH: Aké zlé, ako teraz vieme, bolo?

LYDON: Áno, vedeli sme to. Všetci sme to vedeli.

ZDROJ: John Lydon o Jimmym Savile a BBC

V priebehu rokov sa však obrana Windsorovcov „kto to mohol vedieť?“ stala čoraz neudržateľnejšou. Po prvé, vyšlo najavo, že Savile bol tak blízko kráľovskej rodiny, že sa takmer stal krstným otcom princa Harryho. Potom prichádzali čoraz usvedčujúcejšie správy o Savileho blízkom osobnom priateľstve s Charlesom, ktoré vyvrcholili zverejnením listov začiatkom tohto roka, ktoré dokazovali, že súčasný anglický kráľ pravidelne vyhľadával Savileho radu v citlivých politických otázkach.

ALISON BELLAMY: Nie je to len pár – viete, nie sú to len traja alebo štyria. Je to veľa – je toho veľa!

ALISON BELLAMY [ČÍTA LIST PRINCA CHARLESA JIMMYMU SAVILEOVI]: 22. DECEMBRA 1989. Zaujímalo by ma, či by ste boli niekedy ochotní stretnúť moju švagrinú, vojvodkyňu z Yorku? Nemôžem sa zbaviť pocitu, že by jej nesmierne pomohlo, keby ste mohli. Mám pocit, že by mohla použiť trochu vášho priameho zdravého rozumu.

Novinár: 54 minút po tom, čo vzlietli bez varovného alebo núdzového signálu, sa lietadlo začalo rozpadať nad Lockerbie.

ALISON BELLAMY: 27. januára 1989. Mesiac po katastrofe v Lockerbie. Jimmy radí kráľovskej rodine, ako verejne reagovať, keď dôjde k závažnému incidentu v Británii.

PRINCEZNÁ ONDREJ: Predpokladám, že štatisticky sa niečo také musí v určitom okamihu stať. Ale, samozrejme, ovplyvňuje komunitu veľmi málo.

ALISON BELLAMY [ČÍTA LIST]: Jimmy radí, aby bola kráľovná vopred informovaná o akýchkoľvek navrhovaných krokoch zo strany rodinných príslušníkov. Jimmy navrhuje, aby mali koordinátora, ktorý je špeciálnou osobou so značnými skúsenosťami v týchto záležitostiach. Pohotovosť musí byť zriadená s niekoľkými nezávislými telefónnymi linkami, teletexom atď.

ALISON BELLAMY: Jimmy im radí, ako na to. Čo by mali robiť. Ako by sa mali správať. Čo by mali povedať. Mali by niečo povedať.

A tak Charles hovorí Jimmymu: „Prikladám kópiu môjho memoranda o katastrofe, ktoré obsahuje tvoje komentáre, a ukázal som ho môjmu otcovi, ktorý ho ukázal Jej Veličenstvu.“

Jimmy poslal Charlesovi päťzväzkovú príručku s názvom „Pokyny pre členov kráľovskej rodiny a ich zamestnancov“. Zdá sa, že Jimmy je akýmsi neoficiálnym hlavným poradcom princa z Walesu.

ZDROJ: Jimmy Savile: Britský hororový príbeh: Saviley: Britský hororový príbeh

K tomu všetkému sa pridalo Savileho trápne priznanie, že rytiersky rád ho „uvoľnil“ za jeho minulé hriechy.

Niet divu, že kráľovská rodina nikdy nemusela reagovať na verejné pobúrenie nad touto správou. Žiadna presstitútka, ktorá si chce udržať svoju prácu, sa nikdy neodváži tlačiť na Charlesa v tejto záležitosti, a keďže Savileho zločiny boli odhalené až po jeho smrti, kráľovská rodina sa vždy mohla schovať za „dôveryhodné popieranie“, že nevedeli, čo sir Jimmy robí. Nemuseli ani začať formálny proces, aby Savileho zbavili rytierskeho titulu, pretože, ako sa ukázalo, platnosť „automaticky vyprší smrťou osoby“.

Ale ako hovorím, škandál Savile vypukol v minulej ére pred desiatimi rokmi, keď bol koncept politických pedofilných kruhov stále v ríši bláznivých konšpiračných podcastov. To sa však zmenilo, keď sa Epsteinov príbeh v roku 2019 konečne dostal do povedomia verejnosti.

A kto je uprostred tohto škandálu?

Presne tak, princ Andrew. Brat súčasného kráľa a ôsmy v rade na britský trón. Muž tak priehľadne žiadostivý, že ho britský bulvár celé desaťročia posmešne nazýval „Randy Andy“. Muž, ktorý musel doslova vymyslieť vedecky neznámy stav „neschopnosti potiť sa“, aby sa pokúsil „dokázať „, že obvinenia, ktoré proti nemu vzniesla obeť Jeffreyho Epsteina, Virginia Giuffreová, boli falošné.

Áno, existuje fotografia, na ktorej objíma neplnoletú Giuffreovú (v pozadí sa vznáša jeho spravodajská spojka a odsúdená sexuálna dílerka Ghislaine Maxwellová), ale nepotí sa, takže … Je to všetko lož?

Nikto nekupuje nič, čo vychádza z úst Jeho kráľovskej výsosti, princa Andrewa, vojvodu z Dorku. Koniec koncov, viete, že niekto musí mať problémy s verejnosťou, keď aj kráľovská rodina je nútená zrušiť jeho tituly a kráľovské patronáty, aby ho udržala mimo očí verejnosti. Ako sme videli, kráľovská rodina nedala sirovi Jimmymu ani túto formu retroaktívneho trestu.

Ako všetci vieme, verejnosť už nie je taká naivná ako v roku 2012 a nočná mora chránených politických pedofilných kruhov sa, žiaľ, prijíma ako zdokumentovaná skutočnosť, ktorá už nie je zosmiešňovaná ako konšpiračný príbeh. A na prekvapenie každého, kto je oboznámený s neslávne známou históriou kráľovskej rodiny, bol rod Windsorovcov zapletený do dvoch najznámejších pedofilných škandálov nedávnej doby. Počkajte, skôr ako tri.

Takže tu je pre vás rečnícka otázka: kto v kontrolovaných mainstreamových médiách sa podľa vás odváži znovu otvoriť túto tému teraz, keď je princ Charles oficiálne kráľom Charlesom?

Záver

Pri natáčaní tohto videa mám pocit, že zrazu hovorím dieťaťu, že Santa Claus nie je skutočný, veľkonočný zajačik je podvod a zubná víla je len vaša mama.

V skutočnosti je to však ešte horšie. Hovorí dospelým, že Santa Claus nie je skutočný, veľkonočný zajačik je podvod a zubná víla je len ich mama a je za to zosmiešňovaná ako okrajový blázon.

Toto nie je môj prvý pokus otvoriť oči na túto tému. V roku 2015, keď som si všimol číre šialenstvo, ktoré sa prehnalo svetovými médiami v súvislosti s oznámením narodenia princeznej Charlotte, som napísal:

Kto je taký blázon do tohto kráľovského dieťaťa? Určite nikto, kto pozná skutočnú históriu vlády „Windsorovcov“, vlády poznačenej desiatkami miliónov mŕtvych v prvej a druhej svetovej vojne (za ktorú mala kráľovská rodina veľký podiel viny), úzkou spoluprácou s bankstermi, ktorá nás priviedla na pokraj ďalšej veľkej krízy, vytvorením anglo-amerického „špeciálneho vzťahu“ v spoločnej veci s podobne zmýšľajúcimi eugenikmi v Amerike ako Teddy Roosevelt. kultivácia a ochrana pedofilov (z ktorých bol Jimmy Savile len najviditeľnejšou špičkou veľmi veľkého ľadovca), vražda Diany a množstvo ďalších zverstiev, ktoré by mali urobiť z tejto rodiny jednu z najviac odsúdených v „komunite“, ktorej údajne vládnu. Napriek tomu médiá naďalej chvália každý ich čin, chvália ich ako úctyhodnú inštitúciu v jadre britskej spoločnosti, pôsobia ako hlásna trúba kráľovskej PR pre ich charitatívnu prácu a marginalizujú akékoľvek reči o úplnom zrušení kráľovskej rodiny ako „republikánsky hnev“.

Plus ça zmena . . .

A teraz opäť prichádza jedna z týchto kráľovských udalostí, aby nám pripomenula, koľko ľudí je stále pevne zakorenených v normielande. Po tom všetkom, čo nám kráľovská rodina urobila, je udivujúce, že si ich stále tak vážime.

Je nepochopiteľné, že tento kráľovský eugenik je považovaný za tvár Veľkého resetu a poučuje roľníkov o tom, ako sa budú musieť stať nevoľníkmi na novofeudálnej plantáži kvôli Matke Zemi, ale ešte skľučujúcejšia je skutočnosť, že stále existujú obrovské davy ľudí, ktorí veria, že táto rodina bola vybraná samotným Bohom, aby vládla celému národu (alebo dokonca „komunite“).

Deň, keď bude tento typ videa úplne zbytočný a nasadenie chladného klobúka na hlavu nejakého nafúkaného britského oktogenariána nebude mať pre nikoho význam. Človek môže vždy snívať….

UVEREJNIL POUŽÍVATEĽ James Corbett

ZDROJ: www.corbettreport.com/charles



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *