13. mája 2024

Hovoria si „demokratický tábor“ a vypínajú kritické médiá, Čaputová sníva o vypnutí internetu

0

SLOVENSKO: „Nedá sa hovoriť o sebe, že ste „demokratický tábor“ a pri tom vypínať kritické médiá, či snívať o vypnutí internetu“ – hovorí na sociálnej sieti Igor Melicher z Mladých sociálnych demokratov.    

„Liberalizmus karpatského typu a pravica, ktoré na Slovensku máme nie sú schopné opustiť vlastnú bublinu, v ktorej každý deň (a dokonca aj v noci) svieti slnko.“ Píše Igor Melicher.

Končí sa sloboda a demokracia voľbami? Naopak!

„Pravicové strany nám neustále podsúvajú poplašné správy, že ak sa nedostanú po voľbách k moci oni, tak na Slovensku končí sloboda a demokracia. Boli to však práve oni, kto v boji proti „škodlivému obsahu“ vypínal cez NBÚ kritické médiá.“

„Bola to pani prezidentka, kto sa v rozhovore nechal počuť, že sa jej páči myšlienka vypnutia internetu, ak sa na ňom nešíri len oficiálna propaganda.“

„Boli to oni, kto zobral ľuďom právo vyvolať predčasné voľby cez referendum.“

„A boli napokon oni, kto nenávratne povalil svoju vládu a aj tak sa nechcel vzdať moci. “ Pokračuje v takmer nekonečnom výpočte diktátorských manierov Igor Melicher.

A dodáva

„A presne títo istí ľudia nás dnes idú poúčať o demokracii.. Tak vám teda priatelia, tiež poviem niečo o demokracii..

Viac v priloženom videu na profile Igora Melichera

ZDROJ: Facebook Igor Melicher



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *