15. mája 2024

AKO SA PO VOĽBÁCH VYSPORIADA SLOVENSKÁ REPUBLIKA S DENNÍKOM N A MIMOVLÁDKAMI FINANCOVANÝMI ZO ZAHRANIČIA

2

Mimovládne organizácie patria do Registra zahraničných agentov. AKO SA PO VOĽBÁCH VYSPORIADA SLOVENSKÁ REPUBLIKA S DENNÍKOM N A MIMOVLÁDKAMI FINANCOVANÝMI ZO ZAHRANIČIA.

Otázke ako sa po voľbách vysporiada Slovensko s mimovládnymi organizáciami, aj v súvislosti s odhalením o ceste “vládnej” delegácie do Bruselu, sa vo svojom príspevku na Facebooku venovala Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS

Prezidentka Zuzana Čaputová na stretnutí s predstaviteľmi občianskych organizácií

No veľmi rýchlo a jednoducho. Po dnešku je podľa môjho názoru absolútne zrejmé, že po voľbách bude nevyhnutné urobiť opatrenia na ochranu Slovenskej republiky, ktoré zabránia rôznym púchovským, milom, trnkom, Denníkom N a ďalším im podobným v tom, aby naďalej poškodzovali a rozkladali Slovenskú republiku.

Myslím si, že by bolo potrebné preveriť a zaviesť také pravidlá, aby tlačové, rozhlasové a televízne médiá mohli vykonávať svoju činnosť len na základe, napr. novej národnej licencie, pre udelenie ktorej by mali preukázať, že nie sú financované zo zdrojov zo zahraničia. Takto by boli postavené mimo zákon všetky liberálne médiá prijímajúce financie zo zahraničia, nakoľko prijímanie financií zo zahraničia vzbudzuje vážne pochybnosti o ich nezávislosti, objektivite a záujmoch, ktoré v Slovenskej republike presadzujú.

Rovnako by mala byť ustanovená povinnosť mimovládnym organizáciám v prípade, ak prijímajú financie zo zahraničia, používať ako súčasť svojho názvu upozornenie „Pozor – zahraničný agent!“. Združenia, ktoré budú prijímať financie zo zahraničia a takéto označenie nepoužijú, by boli rozpustené a postavené mimo zákon.

Je jednoznačné, že riešenie problému financovania médií a mimovládok je absolútna nevyhnutnosť a len tým bude zastavený rozklad nášho štátu, ktorého pôvodcami sú mimovládky, jednotlivci a médiá financované zo zahraničia!

ZA SLOVENSKO! 🇸🇰

Dagmar Kramplová podpredsedníčka SNS



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



2 thoughts on “AKO SA PO VOĽBÁCH VYSPORIADA SLOVENSKÁ REPUBLIKA S DENNÍKOM N A MIMOVLÁDKAMI FINANCOVANÝMI ZO ZAHRANIČIA

  1. Ministerstva uz mozu zrusit, rozhoduju mimovladky zahranicne s centralou v Bielom dome ,Pentagooone a v Rammstajne. Na vykonanie ich “ smerovania“ vyskolili v thinkthankovych fabrikach vsetkych slovenskych sucasnych potentatov. .

  2. Štátu sa zmocnili mimovládkoví príživníci. Tí čo celý život parazitujú na milodaroch a odmenách zrazu majú riadiť štát? @Ako keď okrem cicania grantov nič iné nevedia?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *