14. mája 2024

Keď sa politici typu Matovič, Heger, Naď, Sulík, Šimečka, Majerský a ďalší hrdia tým, že oni sú ti slušní,tak človeka z tej „slušnosti“ až strasie.

0

Keď sa politici typu Matovič, Heger, Naď, Sulík, Šimečka, Majerský a ďalší hrdia tým, že oni sú ti slušní, štandardní politici a zvyšok sú mafiáni a extrémisti, tak človeka z tej „slušnosti“ až strasie.

Aj médiá vytrvalo pracujú na tom, aby ľuďom vymývali mozog, že inej možnosti niet. Že to, čo sme zažívali doteraz je nič proti tomu, čo by nám hrozilo bez týchto štandardných politikov.

načuje krásnym oblekom a usmievavými fotkami na sociálnych sieťach, no stoja za ním len samé zlodejiny, vulgárnosť, nesplnené sľuby a neobmedzená servilnosť voči Bruselu a Washingtonu, absencia obhajoby národných záujmov a vykrikovanie naučených či skôr nadiktovaných fráz a hesiel.

A čo majú štandardní politici pre občanov? Ohlodané kosti, z ktorých sa majú tešiť. A potom ešte majú pre nich strašiakov, že už môže byť len horšie, tak buďte spokojní s tým, čo máte. Lebo my sme tí štandardní a alternatíva je extrém.

Treba sa mať preto veľmi na pozore, keď politici o sebe veľkohubo prehlasujú, akí sú štandardní. Nepriamo to znamená rezignáciu na pozitívnu zmenu…

Marek Kurta – Republika



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *