20. mája 2024

Primárnym štartérom peny na ústach PS, sú padajúce čísla

0

Primárnym štartérom peny na ústach PS, sú padajúce čísla


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Politickí aktivisti v médiách sa ešte z posledných síl snažia a držia zákopy “svätej vojny” proti hoaxerom, dezolátnom a všetkým, ktorí si dovoľujú šíriť iný pohľad na realitu, ktorá prekáža ich majiteľom a politikom, ktorým oni fandia, hoci by si mali držať prirodzený odstup.

Bez tém, bez respondentov, ktorí by im vyvažovali ich názory, bez vplyvu a s pocitom, že bude horšie kopú z posledných síl. Problémom pre nich dnes nie sú rozvrátené verejné financie, ktoré nebude možné šmahom ruky upratať, nie je problémom bordel v štátnych inštitúciách, pre ktorý môžeme prísť pre časť peňazí z Bruselu, podotknúť treba našich peňazí z Bruselu, za ktorý môžu nimi chránené tri vlády posledných rokov.

Problém je účasť ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka v debate, ktorú vysielal Dany Kolár zo svojej pivnice v Londýne, ktorý nosí na hlave alobal, na nohe náramok, z nory vychádza v noci a natáča škaredé videá na už spomenutých politických aktivistov v médiách, a dokonca je taká špina, že odkrýva ich prepojenia na Georga Sorosa, pochop jeho mimovládky, čím sa definitívne diskvalifikoval z verejného života a ten odporný Šutaj Eštok nielenže dovolil, aby s ním bol na obraze, on si dokonca sadol k “Bomb1covi v sukni” Judite Laššákovej, ktorá navyše kandiduje do europarlamentu za Smer-SSD, čím Šutaj Eštok potvrdzuje svoju blízkosť k Robertovi Ficovi, teda predsedovi strany, ktorej Šutaj Eštok nikdy nebol členom.

Hlavným problémom nie sú tri zatykače na Danyho, ktorými ho nedokázali dostať na Slovensko počas troch rokov ich vlády, čím dokázali, že sú o svojej pravde neschopní presvedčiť aj zahraničných partnerov, nie je problém debata vedená kandidátkou do europarlamentu, ale problémom je sledovanosť tohto rozhovoru, debaty, diskusie, nazvime to akokoľvek, otázky ministrovi kládli aj občania, ale problém je tá sledovanosť, ktorá mohla byť u nich, na ich domácej pôde.
Čím viac rozhovorov poskytnú ministri ich nepriateľom, teda konkurencii, a je jedno, či Danymu, Infovojne, Hlavnému denníku, eReportu, Mimi Šramovej a ďalším, tým menšiu sledovanosť budú tieto firmy plné politických aktivistov mať, a to je dôvod prečo účasť Šutaja Eštoka vo vysielaní “z pivnice”, tak žerie firmy, ktoré doteraz zarábali na “informovaní” a podľa svojej mienky monopol na “pravdu, o ktorej sa diskutuje”.
Navyše sú tak hlúpi, že konkurencii robia reklamu zadarmo a už dnes objavujú sa babky, ktoré poznali maximálne 10 programov v TV možnosti, ktoré im dáva internet, kde počuť aj ich názor napr. na Ukrajinu, ktorý sa nelíši od pápeža Františka, ktorého zatiaľ za hoaxera neoznačili, ale aj podobné názory na progresívcov, a poviem Vám, na tie názory a spôsoby vyjadrovania sa nechytá ani Dany so svojimi vulgárnejšími dielami.

Zúfalstvo a hlúposť podčiarkli tým, keď na ostrakizáciu Šutaja Eštoka a vytýčenie červených čiar v pravidlách “slušnosti” oslovili bývalého ministra vnútra Romana Mikulca a jeho poradcu Jaroslava Spišiaka, pričom Mikulca NKÚ usvedčuje z netransparentného nákupu vrtuľníka, ktorý bez tendra kúpil v deň pádu vlády a súd ho uzemnil, teda aktuálne hrdzavie v niekde pod strechou bez možnosti použitia, a to ešte nezačali vyšetrovať ďalšie priame nákupy Mikulca. To nedokázali nájsť nikoho iného, aby im “nestranne” potvrdil ich pravdu?

Primárnym štartérom peny na ústach týchto aktivistov nie sú názory Danyho a nás ostatných, pričom nie vo všetkom sa zhodneme, ale problémom sú čísla, ktoré im padajú a na druhej strane rastú. Pokus o odvolanie Šutaja Eštoka z postu ministra vnútra pre účasť na debate bude priznaním ich porážky a posledným pokusom “v mene demokracie” obmedziť slobodu slova!

Autor: ferro


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *