15. mája 2024

Oracle: Kto naučil Jaroslava Naďa modliť?

0

SLOVENSKO: Ruské príslovie hovorí, že „nauč hlupáka modliť a horlivosťou si rozbije čelo“ a Jaroslav Naď ako minister obrany si údajne rozbil svoje čelo na futbalovej hre, a teraz nedávno zas údajne pri bicyklovaní so synom si poranil ruku. Hovorím údajne, lebo bol prichytený viac než raz, že na verejnosti klamal o štátnych záležitostiach a teraz by som sa nečudoval, ak by klamal aj o tom, ako prišiel k tým zraneniam.

Prečo sa to pýtam?

Pretože Naď a jeho kumpáni z liberál-fašistickej čvargy začali hovoriť o tom, že Fico sa chystá ukradnúť za ruské peniaze predčasné voľby, a to presne v období, keď Uhrík predostrel svoj návrh zákona ohľadom toho, že volebné zápisnice by sa mali zverejňovať, t.j. každý občan by mal možnosť paralelného sčítavania hlasov a potenciálne takto odhaliť volebné podvody páchané v centrále na spočítanie hlasov. Keď sa do tejto problematiky vložil aj Smer-SD, tak nielen celá vládna klika dostala hysterický záchvat, ale aj všetci liberál-fašisti povedali „ako si to dovoľujú spochybniť čistotu volieb ?“ a pritom oni chceli, aby sem prišla divízia NATO zaoberajúca s hybridnými hrozbami kvôli Smeru a americká ambasáda pod vlastnou značkou nechala vyvesiť bilboardy prakticky po celom Slovensku s nadpisom „Akú spoločnosť si uvaríš, takú ju budeš mať“ (fotka na konci).

Takže nielen Naďa naučili modliť?

Bohužiaľ áno a takto nielen mne dali za pravdu, ale aj právom uškŕňajúcemu sa Matelkovi. Ide totiž o to, že Matelko je blázon, ktorý pozerá na to, že koho, kedy a ako môže obabrať (však je daňový podvodník a hádam si pamätáte jeho kauzy s bielymi koňmi) a on ich nielen obabral prakticky na každom kroku, ale ich aj ešte pár krát obabre.

Nemenej dôležitou vecou je to, že nielen potvrdili moje slová o tom, že ak voľby nedopadnú tak, ako si priali, tak urobia všetko preto, aby vláda Sorosovho Odéru, ktorú de facto vyberali kontrolóri „podarenej“ aktivistky v prezidentskom paláci, tam bola čo najdlhšie, ale aj to, že sa chystajú ukradnúť voľby práve cez centrálne spočítavanie hlasov.

Čo ešte vidím?

Vidím nielen hlupákov vo vládnych pozíciách s rozbitými čelami a blázna, ale majstrovské riadenie sociálnych systémov, kde niekto cielene odkrýva nielen zločineckú a protiľudskú podstatu liberál-fašistickej čvargy na Slovensku a tým ich sústavne odpisuje, ale aj robí všetko preto, aby celospoločenské reakcie na nadchádzajúce prudké globálne a lokálne zmeny boli predikovateľné. Skrátka robí sa všetko preto, aby pri vynaložení minimálnych nákladov a pri minimálnom počte obetí si Slováci strhli svoje okovy.

AUTOR:  Oracle ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *