15. mája 2024

Balí kufre a uteká zo Slovenska? Čaputová kolosálne zlyhala! Bye-bye, SUSAN! Raz sa o tebe budú detičky učiť, že si bola prezidentka, ktorá poctivo slúžila. Len žiaľ nie Slovensku

0

V Štandarde a na Aktualitách písali, že Zuzana Čaputová nebude opätovne kandidovať na prezidentku.

1. Ak je to pravda, Slovensko môže otvárať šampanské. Bola by to najlepšia správa za posledné roky

2. Ale môže to byť aj inak. Možno len Čaputovej marketingový tím vypustil falošnú udičku a teraz očakávajú, že liberálne kaviarne prepuknú v plač a budú žobroniť, aby si to Čaputová rozmyslela, možno zorganizujú aj nejaký smútočný pochod a nakoniec milovanú Zuzanu obmäkčia a ona predsa len bude kandidovať – budú slzy šťastia, dojatie a tak.

3. Druhá možnosť je, že to Čaputová myslí vážne. A z dobrého dôvodu.

4. V prieskumoch jej vyšlo, že má podporu len úbohých 34 p.c. V parlamente dostala výprask. Ľudia jej neveria a považujú ju za agentku cudzích záujmov.

5. A už to docvaklo aj ambasáde a potrebujú si nájsť nového avatara. Čaputovú hodili cez palubu a pripravujú si Korčoka, miestneho chameleóna, ktorý kedysi slúžil SDKÚ, potom Smeru, neskôr SaS a teraz bude s radosťou slúžiť ambasáde. Ivan Hrozný. Americký.

6. Čo ma najviac pobavilo, to je článok v Aktualitách, kde napísali, že rozhodnutie Čaputovej nekandidovať mohol spôsobiť Fico a Blaha svojou tvrdou kritikou prezidentky.

7. Pri všetkej úcte – ak Čaputová vypadne z politiky kvôli mne, tak mi Slováci postavia sochu

8. Okamžite by sme sa aj s Robertom Ficom stali hrdinami pracujúceho ľudu, lebo sme zbavili Slovensko najslabšej a najsmiešnejšej hlavy štátu v dejinách.

9. Poprosil by som Aktuality, aby túto sympatickú verziu šírili ďalej – napĺňa ma to nekonečnou hrdosťou

10. Budúci týždeň sa definitívne dozvieme, či Čaputová skutočne odchádza alebo len sonduje politický terén a klame verejnosť. Ako už toľkokrát predtým.

11. Ale jedno je isté – ak ju Američania obetujú, znamená to jediné: že aj oni pochopili, že nech sa liberálne médiá akokoľvek snažili, z tejto neschopnej a prázdnej osôbky nedokázali vytvoriť štátnika.

12. Vytvorili okolo Čaputovej väčší kult osobnosti než mal Kim Ir Sen. A výsledkom bola aj tak iba – čaputovská beznádej.

Zuzana Čaputová kolosálna zlyhala. A jedného dňa sa o nej detičky na dejepise budú učiť, že to bola prezidentka, ktorá poctivo slúžila. Len žiaľ nie Slovensku.

Bye-bye, Sjúzn

Slobodne-Spravy



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *