24. októbra 2024

DÍRER, JE ĎALŠÍ „PODLÝ, ZÁKERNÝ LIBERÁLNY PRODUKT“, ktorý nemá absolútne nič spoločné s poctivou profesionálnou žurnalistikou a patrí do „SLOVENSKEJ MEDIÁLNEJ ŽUMPY“

Zdielajte....

Dnes bol Dírer zase hviezdou sám pre seba. Prezentoval svoje vlastné osobné postoje a ponižoval v dokrútkach politikov, ktorých sa bojí pozvať do diskusie, čím len dokazuje, aký veľký je to zbabelec.

Keď sa v politickej relácii spomenie napr. Kiska, hneď redaktor zaúraduje so slovami-nebavme sa o p.Kiskovi, ten tu nie je……a potom bum, cela relácia venovaná niekomu, kto sa nedokáže brániť a redaktor nedemokraticky zdôrazni, že mu ani obhajovať nedovolia. Krásne nám vyhnil liberálny fašizmus, do stoky, žumpy, dvojakých kilometrov, cenzúry, krivenia reality, ničenia kritikov.

A zároveň sa z neho už stala akási obohraná platňa. Vo svojom preslove zase spomínal Rusov, ktorí plienia na Ukrajine. Akosi zabudol, že aktuálne sa plieni aj niekde inde. Napríklad v takom super demokratickom slniečkárom Francúzsku horia mestá a vyzerá to tam fakt, ako na tej Ukrajine. Len jeden rozdiel medzi nimi je. Vo Francúzsku oficiálne žiadna vojna nie je…

To máte ako tú scénu z knihy ,,Poklad na striebornom jazere“ keď osadníkom pri mučiacom kole začali Utahovia hádzať do prstov nože a Veľký Vlk prehlásil že ,,to je iba začiatok ľahkých múk“… Áno TA3 bude pritvrdzovať ohľadne SMER-u, ktorý odhaľuje ich manipulácie, čím vlastne robí zo spravodajskej televízie vecheť na dlážku. Stačí sa pozrieť na vlastnícku štruktúru TA3, je to tvrdo pro-LGBTIXYZ+- televízia. No a po dnešnom videu mladého Kaliho, ktorý doslova strelil hypersonický Kinjal na celú pro-buzno agendu, budú útoky stokrát horšie….

Dobre to komentoval Ľuboš BlahaTA3 BEZO MŇA NEVIE ŽIŤ – ĎAKUJEM ZA POLITICKÚ REKLAMU

Priatelia, píšete mi, vraj na TA3 zas bola polka relácie o mne – ja som s rodinkou na výlete, nepozeral som.

  1. Ale z toho, čo počúvam, sa do mňa musel Dírer asi zaľúbiť – nerieši nič iné, len mňa.
  2. Odkážte prosím Richardovi, že som normálny heterosexuál a milujem svoju manželku, nech sa už toľko nesnaží
  3. Ale ďakujem za výbornú reklamu – vraj si na mňa Dírer pripravil aj videoklip, kde hovorím, že Rusko je krásne, múdre a vyspelé. A kde na námestí kričím – nikdy proti Rusku.
  4. Dúfam, že nám túto politickú reklamu nebudú účtovať do kampane – ja TA3 môžem iba poďakovať. Takáto parádna propagácia, to mi môže iba pomôcť, som dojatý.
  5. Robo Kaliňák vraj sfúkol Dírera ako sviečku. „Vy bez Blahu neviete žiť,“ smial sa. Šach – mat.
  6. Dírer s Pčolinským vyplakávali, že som o Zuzane Čaputovej povedal, že je americká agentka. „Veď to isté Ľubo Blaha hovorí aj o mne,“ vysmial im vraj Kali. Ako kráľ.
  7. Ale v Nitre na proteste pred rokom o Čaputovej lietali vulgarizmy, rumázgal Dírer. Kali zase na pána – veď my sme hovorili o agentke. To vulgárne slovo si vybral ľud
  8. Dírer ešte habkal, že som konšpirátor. Kali ho zrušil ako malého chlapca – každý, kto má iný názor, je pre dúhových liberálov konšpirátor. Klasika – urážajú takto väčšinu národa.
  9. Boja sa ma pozvať do relácie a vyhovárajú sa ako malí infanti. Viem, že majú zo mňa komplexy, ale mňa to nezastaví.
  10. Budem ďalej pripomínať, že Dírer robil tlačového hovorcu zlodejovi Imreczemu. A že Iliev má najvyššie uvádzané vzdelanie maturitu. Hlavná vec, že sa hrajú na morálne a intelektuálne autority.
  11. Netreba sa s nimi zahadzovať, treba riešiť problémy ľudí. A Robo Kaliňák vraj veľmi správne vytiahol dve kľúčové témy dneška.
  12. Hamran by mal okamžite odstúpiť – polícia arogantne odbila prenasledovanú matku dvoch detí. Vraj ju netreba chrániť, veď nie je prezidentka.
  13. Pani Andreu krátko na to rozsekal útočník mačetou. Ju nebolo treba chrániť. To len Čaputovú, lebo jej niečo bakané povedal nejaký dôchodca. Za toto môže Hamran a Čaputová ho kryje!
  14. Kali ďalej pripomenul, že sme jediní, kto rieši sociálne témy – zdražovanie, dôchodky a hypotéky. Čaputovej vláda sa vykašľala nielen na seniorov, ale aj na mladých. Celé zle.
  15. Poprosím TA3, že by ten videoklip o mne a Rusku púšťali čo najčastejšie – áno, musíme si vážiť našich osloboditeľov od fašizmu a nesmieme šíriť nenávisť voči iným národom. Len nech to celé Slovensko počuje.

Ešte raz veľká vďaka za reklamu, milý Richard a ak som Ti zlomil srdiečko, fakt ma to mrzí – už sa pls cez to prenes, pozdravujeme Ťa aj s rodinkou a detičkami

JNS/ Lubooš Blaha




Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.