16. mája 2024

Belousovová o konci Sorosom dosadenej protislovenskej Čaputovej: „Pre národ nič dobré nespravila, k občanom nebola úprimná ani dnes!“

0

SLOVENSKO: Politička Anna Belousovová spochybňuje dôvody, ktorými dnes na tlačovej konferencii operovala prezidentka SR Zuzana Čaputová v kontexte jej konca v prezidentskom paláci. Čaputová oznámila, že sa nebude opätovne uchádzať o dôveru občanov v prezidentských voľbách, čím potvrdila fámy, ktoré sa v spoločnosti šírili počas posledných týždňov. Dôvodom však „nedostatok síl“ podľa Belousovovej rozhodne nie je. 

„Trochu divný dôvod. Pani prezidentka je v najlepšom veku, zdravie a chuť do jedla sú v poriadku. Tak aké sily jej to chýbajú ? Aspoň v poslednom roku svojho panovania mohla pani prezidentka povedať pravdu a čestne priznať, že na opätovnú kandidatúru nemá to hlavné: Nemá podporu svojho ľudu,“ uviedla Belousovová na sociálnej sieti.

Podporu ľudu vraj nemá, podporu zahraničia áno

Na druhej strane je otázne, či je pre Čaputovú podstatnejšia podpora ľudu, alebo podpora politického západu, ktorú rozhodne má. Ocenení, ktoré počas svojho mandátu prezidentka dostala, totižto rozhodne nie je málo.

„Pani Čaputová má podporu v zahraničí. Za uplynulé roky nazbierala toľko zahraničných ocenení, že by hruďou obsypanou medailami mohla pokojne konkurovať ruskému generálovi. No doma bola taká ´obľúbená´, že na všetky podujatia chodila najradšej v úzkom, komornom kruhu svojich poradcov, či jej blízkych umelcov,“ uviedla Belousovová.

Neznámy Kiska a neznáma Čaputová

Slovenský fenomén, ktorý sa začal zvolením Andreja Kisku, je obdivuhodný. Do prezidentského úradu sa totižto dvakrát po sebe dostali kandidáti, ktorí pred svojou kandidatúrou na prezidenta neboli v spoločnosti takmer vôbec známi. A už vôbec nie až na prezidentskej úrovni. Dôvodom takýchto zvláštnych rozhodnutí voličov je podľa skúsenej politička propaganda, ktorou sa rôzne spoločenské živly snažili dostať Kisku a Čaputovú do úradu.

„Naozaj by sa patrilo byť k občanom, z ktorých daní žila, úprimná aspoň v závere svojho mandátu. Stačilo priznať, že na tú funkciu nemá a vlastne nikdy nemala základné predpoklady. Ona sa do nej dostala, alebo lepšie povedané bola do nej ´dostaná´. Z funkcie ju nedostal nikto z opozície, ako často vyplakávajú jej fandovia. Mohol by Fico a celá opozícia dňom nocou na ňu sypať kritiku. Ak by robila pre národ, ľudia by jej to vrátili – mali by ju radi napriek všetkým kritikom. Ale ona pre nás nič dobré nespravila,“ dodala Belousovová.

ZDROJ:  Facebook Anna Belousovová



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *