14. mája 2024

Heger pred chvíľou oznámil, že nič odbornejšie ako on sme tu ešte nemali, že vždy vládol nesebecky, a preto ľudia nepocítili ŽIADNE zdražovanie energií.

0

Prosím, skontrolujte si peňaženky, či vám z nich nevypadávajú peniaze!

Heger pred chvíľou oznámil, že nič odbornejšie ako on sme tu ešte nemali, že vždy vládol nesebecky, a preto ľudia nepocítili ŽIADNE zdražovanie energií. To hovorí expremiér, ktorého vláda odporúčala v prípade vysokých účtov vykrútiť žiarovky alebo vypnúť radiátory.

Heger zároveň oznámil, že nebude lídrom kandidátky Demokratov, pretože on nie je sebec a posunie to radšej neznámej Letanovskej. Jej následný bezduchý prejav sa obmedzil na varovanie, ktoré počúvame už roky: pozor, pozor, voľte nás, lebo príde mafia a extrémisti! No fakt, že bu bu bu! A nadôvažok ešte aj nechcene zavtipkovala, že nič vzácnejšie ako Heger, Naď a Šeliga v ponuke nemáme.

Pravdou však je, že aj napriek vodkovej dezinfekcii Heger dobre vycítil, že jeho meno na čele kandidátky pôsobí skôr ako kríž a cesnak na upíra. A medzitým v delíriu na Facebooku vypisuje vtipné statusy, ako „Splnil som, čo som sľúbil“, čo sa už v politických humoreskách rovná výroku Borisa Kollára: „Ja držím slovo.“

Ako nejaká burleska by to možno bolo dobré, ale toto je reálna volebná kampaň. Prázdne reči a balamutenie ľudí, aby zabudli, čo tu bolo.

Úprimne, Heger by radšej nemal robiť tlačovky, hlavne na obed nie. Veď sám sa priznal, že to je perióda dňa, kedy sa už zvykne „osviežovať“. A to osviežovanie muselo byť o to väčšie, keď mu za chrbtom stála Nvotová.

Marek Kurta



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *