14. mája 2024

PRIGOŽIN A PUTIN OPÄŤ VŠETKÝCH NAPÁLILI!! PERFEKTNE ZAHRANÉ RUSKÉ PSYOPS VČERA! AKÝ JE JEHO CIEĽ!?

0

RUSKO: PSYOPS – Vojenské psychologické operácie, ak sú dobre naplánované a vykonané, predstavujú jeden z vrcholov strategického ovplyvňovania požadovaného výsledku konfliktu. Včerajšia vzbura kuchára Prigožina ukazuje všetky charakteristické znaky strategických PSYOPS. Povstanie preto dôkladne analyzujeme.

Včera o 20:35 som stručne zhrnul Prigožinovo povstanie vo videu počas diskusie v televízii Petra Bureša. Sledoval som povstanie od začiatku do konca a potom som musel ísť na chvíľu spať. V dnešnej analýze som sľúbil, že zverejním odkaz, ktorý dokazuje, že veliteľ českého letectva generál Petr Čepelka tento týždeň nehorázne klamal, aby zneuctil poslanca ANO Pavla Růžičku, podpredsedu parlamentného výboru pre obranu! Poslanec Ružička zdieľal na sociálnych sieťach odkaz na údajný incident medzi talianskym pilotom F-30 a ruským stíhacím pilotom SU-35SM, ktorý údajne neskončil dobre pre Taliana ani pre F-<>.

Poslanec Ružička bol týmto údajným incidentom znepokojený, preto zverejnil tento tweet, v ktorom spochybnil zmysluplnosť nákupu lietadiel F-35 za 150 miliárd korún a obvinil generála Čepelku z toho, že pracoval na politickom poverení pri nákupe F-35.

Generál Čepelka neváhal a poslancovi Růžičkovi odpovedal týmto tweetom z oficiálneho účtu českej armády, v ktorom tvrdil, že: Žiadna talianska F-35 sa nikdy nedostala do konfrontácie s ruským SU-30SM…., a tak bohužiaľ zmanipulovala pravdu, pretože 2 lietadlá F-35A od 13° Gruppo, 32° Stormo talianskych vzdušných síl sa dostali nad Baltské more do tzv. blízkeho incidentu s ruským SU-30SM, ktorí chránili AN-12 a Taliani boli vyhodení z AN-12. Krásne video z tejto konfrontácie, ktorá sa podľa veliteľa českého letectva nikdy nestala, nájdete tu. Il Giornalle a ďalšia talianska tlač opísali celý incident, ktorý sa podľa ubezpečení generála Čepelku nikdy nestal, slovami – ruské stíhačky zaútočili na talianske F-35 a neortodoxne, proti medzinárodným predpisom, ale profesionálne ich vyhnali z ruského lietadla AN-12. opakovaným lietaním v tesnej blízkosti F-35 a medzi nimi a AN-12! Podľa talianskej tlače sa tieto incidenty pravidelne dejú nad Baltským morom medzi talianskymi F-35 a ruskými SU-35SM, je zázrak, prečo o nich veliteľ českého letectva generál Čepelka ešte nebol informovaný!?



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *