14. mája 2024

Tomáš Taraba ku gay fotke progresívneho experta: PS je protislovenská, antisociálna a nekompetentná strana!

0

Tomáš Taraba sa potešil. Medzinárodná ratingová agentúra Standard & Poor‘s dnes potvrdila rating Slovenska na úrovni A+ so stabilným výhľadom

Sociálny expert mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko Tomáš Hellebrandt si tento týždeň poriadne zavaril, keď skonštatoval, že dôchodky Slovákov sú nadpriemerné. “Dôchodky na Slovensku vôbec nie sú podpriemerné. V porovnaní k HDP dávame na dôchodky viac, ako je priemer EÚ. Taká je pravda, či sa to niekomu páči, alebo nie,” uviedol Hellebrandt v diskusii, na ktorej bol aj podpredseda strany Hlas-SD Erik Tomáš, ktorý prvotne na vyjadrenie upozornil.

To, že slovenskí dôchodcovia nepatria medzi najšťastnejších v Európe, je viac ako zrejmé. Pre politikov ide preto o veľmi zaujímavú a početnú skupina, ktorej podpora je podstatná v podstate pre akúkoľvek stranu, vrátane PS. Alebo, inak povedané, demografia v tomto prípade rozhodne nepustí. Je preto veľmi otvorené, aké efekty môžu mať podobné vyhlásenia progresívcov na ich preferencie a konečný volebný výsledok.

Reagovala už aj SNS

Hellebrandtove vyhlásenie samozrejme nenechalo chladných ani viacerých politikov, hlavne z prosociálnych, pronárodných a konzervatívnejších strán. Okrem kritiky od Erika Tomáša a od politikov opozičnej strany Smer-SD sa proti vyhláseniam PS postavila už aj SNS a to cez jedného zo svojich terajších popredných predstaviteľov.

Vášnivé bozky s mužom

„Expert Progresívneho Slovenska pre ekonomiku Tomáš Hellebrandt (pán vľavo) sa včera nechal počuť, že slovenskí dôchodcovia majú vysoké dôchodky a keď príde PS k moci, presadia ich zníženie. PS je protislovenská, antisociálna strana, plná nekompetentných ľudí, ktorú treba na politickej scéne izolovať,“ uviedol Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

Zdroj


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *