14. mája 2024

Vojnoví štváči ako Naď, Macko, Šeliga, sa tak veľmi rehotali, až dopadli ako hlupáci. Tak ako vždy

0

Tak veľmi sa rehotali, až dopadli ako hlupáci.

To bolo včera kriku od tých najfundovanejších „demokratov“. Podľa generála Macka existovali len dve možnosti – buď sa Rusko stiahne z Ukrajiny, alebo ako štát skolabuje. Toto však Macko hovorí už dva roky a stále nie a nie sa trafiť. Už to pripomína gamblera, ktorý dvadsať rokov dáva tie isté čísla a stále nevyhral ani deravú ponožku. Podobne aj Macko. Zatiaľ len hlava je deravá.

Nedouk Púchovský, ktorý si sprivatizoval policajný profil, hoci by mu na hranie nemali dať ani policajné autíčko, písal statusy pomaly každú hodinu, (celkovo 12!). V nich sa vysmieval, že proruskí trollovia sú stiahnutí a nedostali noty, ako majú reagovať. Aj to slovo vo svojej nevzdelanosti napísal ako „nóty“, hoci sa v tejto súvislosti hovorí o notách (podľa ktorých budeš hrať) a nie o nótach, čo sú diplomatické vyhlásenia, ale čo by som od človeka z bulvárnych novín čakal. Púchovský sa vysmieval, že kde sú teraz veľkohubé vyhlásenia o mieri, o rokovaniach, keď v Rusku je vojna na spadnutie… A zrazu ups, cvakla mu huba na prázdno. Už v momente, keď to písal, takéto rokovania prebiehali a jeho vytúžená občianska vojna sa nekonala…

Šeliga písal o rozpade Ruska, odvtedy už nenapísal radšej nič. Šimečka predpovedal „implóziu“ v Rusku. Ako idiot dňa sa ale ukázal Stančík, u ktorého bolo veľké podozrenie, že si od svojho šéfa Hegera uchmatol nejakú tu fľašu ražnej. Vo svojej radosti sa najprv ponúkal, že Slovákom s iným názorom nakúpi jednosmerné letenky do Ruska, potom písal, že v Rusku je vojna, kde skončí s prestrelenou hlavou Putin alebo Prigožin. Dnes vieme, že Nostradamus by ho nezamestnal ani ako brigádnika. V diskusii pod Naďom Stančík dokonca písal, že keď to v Rusku prepukne, či si má otvoriť pivo alebo radšej rovno rum. Toto je prosím pekne bývalý tajomník na rezorte zahraničia – prepytujem, DIPLOMAT!

Tak to býva, keď kadejaký trkvas chce predbehnúť udalosti, nevie, že niekedy je naozaj lepšie múdro mlčať než primitívne kričať, a utápa sa v syndróme vlastného velikášstva a niektorí z nich, ako doznali, aj v alkohole. V Rusku sa situácia nateraz (našťastie aj pre nich) ukľudnila a vyriešila rýchlejšie, než ktokoľvek očakával. A tí, ktorí sa smiali, že sú ich názoroví oponenti zalezení (hoci vôbec a dokázateľne neboli), dopadli vo svojich vyhláseniach rovnako trápne, ako keď šírili paniku, že Rusko napadlo NATO hodením rakety na Poľsko. Dopadli ako hlupáci. Zase…

Marek Kurta.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *