15. mája 2024

Blaha: Hegerovi Demokrati sú strašný fail, Progresívne Slovensko plánuje vojnu proti seniorom!

0

SLOVENSKO: Hegerovi Demokrati sú strašný fail. Pozornejšie divácke oči si určite všimli, že strana Demokrati počas predstavovania svojej volebnej líderky A. Letanovskej použila v úvodnom reklamnom spote aj opozičného poslanca za Smer-SD Ľuboša Blahu. Ten teraz reaguje nielen na jeho zaradenie do reklamy Demokratov, ale taktiež na „bizarné“ kroky pravicovej scény v poslednom období.

Odovzdaní Demokrati?

„Demokrati stiahli Hegera a nahradili ho nejakou no-name poslankyňou. Niečo na L. To čo za neborákov musia byť Heger s Naďom, keď ich ako expremiéra a ministra obrany preskočí nejaká teta, ktorú nepoznajú ani jej susedia. A hádajte, ako sa snažia osloviť voličov. Pani na L natočila videoklip na štýl Chicago Hope, kde zdôrazňuje to, že je lekárka. A v klipe hovorí, ako cíti hnev a v pozadí je záber na mňa, ako rečním v parlamente. Oni už bez hejtu proti Blahovi nevedia ani natočiť reklamný šot. Lúzri,“ uviedol Blaha na sociálnej sieti.

Hegerovi Demokrati sú strašný fail

Krok Demokratov v podobe výmeny lídra prekvapil mnohých. Strana bola totižto od začiatku postavená na tom, že sa v nej nachádza bývalý premiér Eduard Heger a partička iných politikov, z ktorých niektorí sú dokonca aj bývalí ministri – napríklad exminister obrany Jaroslav Naď. Nominácia Letanovskej pôsobí, ako keby to Demokrati pred voľbami definitívne vzdali. „Demokrati sú strašný fail. Až takto ponížiť bývalého premiéra – Edo, Edo, bolo ti to treba?,“ dodal Blaha k Demokratom.

Progresívne Slovensko hovorí o drogách a o „nadpriemerných“ dôchodkoch

Ďalšie zvláštne kampaňové kroky sú však vidieť aj v iných stranách. Progresívne Slovensko sa napríklad rozhodlo dôchodcom oznámiť, že ich dôchodky sú v kontexte EÚ nadpriemerné. Voči tomu sa už stihli ohradiť v podstate všetky opozičné strany – vrátane Hlasu-SD, Smeru-SD, či SNS.

„Je zjavné, že PS chystá znižovanie dôchodkov. Ak zložia vládu, tak spustia vojnu proti seniorom – toto je čisté šialenstvo. Takže už vieme, aké sú priority PS. Chcú zlegalizovať všetky tvrdé drogy, vrátane heroínu – takouto myšlienkou sa nedávno blysol ich expert Spišiak. Chcú oberať dôchodcov o poslednú kôrku chleba a ktovie, čo chystajú na zvyšok Slovákov – podľa ich experta Šuchu máme poškodené DNA, čiže nás možno budú chcieť vyriešiť ako kedysi istý Adolf. Možno by kolegovia z PS mali zmeniť svoju skratku na FS. Nie Progresívne Slovensko, ale Fašistické Slovensko,“ popísal Blaha svoj pohľad na súčasnú politiku progresívcov.

Plánuje stretnutia s občanmi po celom Slovensku

Vo finále idú obidve komentované strany podľa Blahu v politike cestou nenávisti. Smer chce podľa neho namiesto nenávisti sústrediť energiu na stretnutia s občanmi a sociálnu politiku. „S Lacom Kamenickým sa chystáme prejsť celé Slovensko, koncom augusta už máme pripravené výjazdy v Trnavskom kraji. V júli sa vidíme v Spišskej Novej Vsi. Aj v Nových Zámkoch, aj na Kysuciach. Ja ako č.3, Laco ako č.5 na kandidátke Smeru – spoločne,“ uzavrel Blaha.

ZDROJ:  E-Report /Telegram Luboš Blaha



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *