8. septembra 2024

Blaha rúbe: Čaputová ako babrák, Hamran je zakomplexovanec

L. Blaha-CENZORI UŽ ZASE PRENASLEDUJÚ RÁDIO FRONTINUS - LEBO ZAVOLALI BLAHU!

L. Blaha-CENZORI UŽ ZASE PRENASLEDUJÚ RÁDIO FRONTINUS - LEBO ZAVOLALI BLAHU!

Zdielajte....

Podpredseda strany Smer-SSD Ľuboš Blaha prezidentke vyčíta, že si sama zložila vládu a po pár týždňoch sama zarezala vlastného ministra. Za logické nepovažuje ani „výhovorky“, ktoré prezidentka použila. Svoje si myslí aj o policajnom prezidentovi Štefanovi Hamranovi.

Podľa Blahu celá situácia okolo odvolaného Šimka má za cieľ posilnenie policajného štátu na Slovensku a následne likvidáciu opozičných politikov, čo by sa malo podľa neho udiať ešte do volieb a postarajú sa o to prezidentka SR a prezident Policajného zboru SR. V situácii, ktorá na Slovensku nastala dokonca právnička Judita Laššáková súhlasí s mainstreamovou novinárkou Monikou Tódovou.

Prezidentkine výhovorky

„Vraj sa minister Šimko spolu s ministrom pôdohospodárstva Bírešom pýtali Hamrana na vyšetrovanie v PPA. Ale potom prečo Čaputová odvolala iba Šimka a nie aj Bíreša? Veď to nemá hlavu a pätu. Znamená to, že Čaputovej kádre ako Šimko či Bíreš sú nejakí mafiáni, ktorí chcú uniesť políciu a ovplyvňovať vyšetrovanie?,“ pýta sa ľavicový politik, podľa ktorého by mal voči sebe vyvodiť politickú zodpovednosť aj druhý menovaný.

Jediný cieľ – likvidácia Smeru

„V skutočnosti Čaputová potvrdila, že ju ovláda Lipšic a policajná mafia. Hamran je mocnejší ako minister – to kde sme?! V nejakej fašistickej junte? Hamran je jeden zakomplexovaný panáčik, ktorého úlohou je zlikvidovať Smer. Nespráva sa ako nezávislý policajt, ale ako despotický politik. Kľúčová otázka je, prečo ho tam Čaputová za každú cenu drží. Odpoveď je jasná – potrebujú zmanipulovať voľby,“ myslí si Ľuboš Blaha a je presvedčený o tom, že pred voľbami bude zadržaných ešte niekoľko opozičných politikov.

„Amerika potrebuje, aby vyhrali jej poskokovia – Čaputová s Hamranom zariadia,“ dodáva podpredseda Smeru.

Videl špinu

„Šimko musel byť obetovaný, lebo videl špinu v čaputovskej polícii a začal sa pýtať. To sa v policajnom štáte nesmie. My v Smere sme zvolali dve parlamentné schôdze – jednu na odvolanie Hamrana, druhú na vyplatenie kompenzácií samosprávam. Bývalá koalícia obe schôdze zarezala. Nechcú pomôcť samospráve – radšej budú s Čaputovou liať stámilióny do amerických zbraní. Zarezali aj schôdzu o Hamranovi. Potrebujú ho tam, kde je. Vedia, že v demokratických voľbách nemajú šancu. A preto chystajú kolosálny volebný podvod. Polícia sa chystá zničiť opozíciu – o nič iné nejde,“ vysvetľuje Ľuboš Blaha, ktorému je smiešny fakt, že médiá riešia Šimka a Bíreša, no nezaujíma ich fakt, že prezidentka si rozložila vládu, ktorú sama zostavila.

„Pri všetkej úcte – málokomu sa podarí urobiť zo seba takéhoto šaška ako madam Vojany,“uzatvára Blaha.

Judita L. súhlasí s Mirkou z Bratislavy

Monika Tódová, alias „Mirka z Bratislavy“ kedysi povedala, že Zuzana Čaputová je proste iná. A právnička Laššáková súhlasí s tým, že prezidentka nemá žiadny politický talent – za štyri roky vymenovala do pozície premiére najskôr Matoviča a potom Hegera (v tom čase obaja OĽaNO), pričom neskôr dokonca toho istého Matoviča dokázala vymenovať za ministra financií.

„Ja blahoželám Zuzane Čaputovej za fantastický výber, čo ona sama povedala, že ona vyberala ministrov,“ konštatuje so sarkazmom Laššáková, ktorá cituje zákony, ktoré sa týkajú policajného zboru a zvlášť policajného prezidenta.

ZDROJ:  Telegram Luboš Blaha

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.