13. mája 2024

VIDEO-VČERA RUSKÝ TANKISTA ALJOŠA PREKONAL HITLEROVE LEGENDÁRNE TANKOVÉ ESO MICHAELA WITTMANNA, KEĎ SÁM ZNIČIL CELÚ ÚTOČIACU UKRAJINSKÚ OBRNENÚ KOLÓNU NATO ZA DESAŤ MINÚT!

0

Tiché oslavy. Ruská ofenzíva sa „plazí“ po takmer celej dĺžke frontu.

Dnešná analýza je dlhá, ktokoľvek si ju prečíta až do konca, pochopí, že všetky údaje potvrdzujú, že Ukrajina čelí rýchlej porážke, ak sa nezmení systém jej súčasnej podpory alebo sa neuzavrie mier!

(Legendárna fotografia z 29. apríla 1975 zachytáva panický útek Američanov zo Saigonu po tom, čo sa juhovietnamský režim nečakane rýchlo zrútil! 26. júla 2023 CIA varovala Washington pred bezprostredným opakovaním tohto scenára v Kyjeve!)

Vladimir Putin včera v sobotu 29.7. na stretnutí s africkými lídrami oznámil, že Ukrajina vyčerpala svoj mobilizačný potenciál, pretože začala zostavovať pozemné bojové jednotky z vojensko-technického leteckého personálu. Kto posiela mechanikov lietadiel bojovať na fronte ako pešiakov, brúsi z posledného, je dokázanou historickou pravdou. Putin, samozrejme, klame, rôzne médiá fialové vojenské experty môžu namietať. Ale už nemôžu nazývať CIA klamármi. A CIA 26. júla varovala Washington, že v polovici júla tohto roku Ukrajina prekročila takzvaný parameter technickej mobilizácie Kinnunen, a preto sa kyjevský režim a jeho armáda veľmi rýchlo zrútia, pretože doteraz každá krajina, ktorá viedla vojnu s podporou USA, sa po prekročení parametra Kinnunen veľmi rýchlo zrútila. Existuje len jeden prostriedok nápravy proti následkom prekročenia tohto parametra, priame zapojenie americkej armády alebo jedného z jej silných spojencov do pozemného boja. A to by bolo opäť v súlade s Putinovým včerajším vyhlásením na stretnutí s africkými lídrami, že Rusko zatiaľ nevidí hrozbu pre svoju národnú bezpečnosť v plánoch Poľska zmocniť sa časti západnej Ukrajiny. Ale že táto okupácia bude znamenať koniec ukrajinskej prítomnosti na tomto území. V dnešnej analýze sa teda zameriame hlavne na to, čo znamená parameter Kinnunen v konkrétnych ukrajinských údajoch o obetiach, ktoré sú podľa CIA ešte desivejšie, ako sme doteraz predpokladali, a ktoré krajiny v histórii rýchlo skolabovali po prekročení parametra Kinnunen, bez ohľadu na podporu USA. Keďže vojensko-analytické údaje dokazujú to isté, čo niektoré videá ukazujú iným spôsobom, začnime dvoma najzaujímavejšími, ktoré sa objavili včera.

Video prvé: Na fotografii z útočiaceho ruského vražedného dronu Lancet-1 vidíte dvoch Ukrajincov prepravovaných americkým obrneným transportérom M-113 niekde v bezpečných hlbinách ukrajinskej obrany. Ani pár sekúnd pred smrťou obaja vojaci netušia, čo ich čaká. Guľometník vozidla sa pozerá na svoj mobilný telefón a mechanik riadi M-113 po poľnej ceste.

Toto video ukazuje celú situáciu z pohľadu ruských operátorov – Lancet-1 aj navádzaného prieskumného dronu. Po výbuchu časopisu Lancet, ktorý pristál medzi dvoma nešťastnými Ukrajincami, ak sa pozriete pozorne, uvidíte hlavu pilota odlietať, ako aj hornú časť trupu guľometníka. Ich smrť bola rýchla a milosrdná a ani jeden z nich si neuvedomil, že v sekunde zomrú. Záznam o ich úmrtiach však odhaľuje dôležité podrobnosti o nízkej úrovni ukrajinskej armády. Nie je schopný odhaliť ani vražedné a prieskumné drony krúžiace nad bojiskom a varovať posádky obrnených vozidiel a iných zbraní, ktoré nie sú zapojené do priamych operácií dronov, aby okamžite opustili svoje vozidlá a skryli sa v neďalekej húštine. Vojaci by prežili, vybavenie by bolo aj tak zničené. Toto nie je nič iné ako letecký poplach, v ktorom vojaci v minulosti vždy utiekli a uchýlili sa, aby minimalizovali svoje celkové straty a zvýšili svoje šance na prežitie.

tomto desaťminútovom videu z ruského prieskumného dronu môžete vidieť, ako ruský tank veliteľa „Alyosha“ sám likviduje útočiacu skupinu 2 tankov a 8 obrnených vozidiel dodaných NATO na Ukrajinu. Analýza videa ukazuje nielen bravúrne vojenské majstrovstvo ruskej tankovej posádky a ich mimoriadnu odvahu, ale tiež dokazuje, že ich protivníci boli úplní greenhorns, ktorým chýbal akýkoľvek pokročilý výcvik a triasli sa strachom.

Pri porovnaní rýchlosti pohybu ruského tanku a ukrajinských vozidiel je jasne vidieť, že ruská posádka je na bojisku až 6-krát rýchlejšia. Jej nádrž sa sotva zastaví a jazdí takým spôsobom, že sa nádrž skrýva v dyme. Ruský tank dokonca úmyselne podpaľuje už postihnuté ukrajinské vozidlá stojace v pravom rohu bojiska opätovnou paľbou, aby sa maskoval v ich dyme. Ruský tank po každom výstrele rýchlo mení pozície, predstierajúc rýchly ústup, len aby sa vrátil do dymovej clony a znova udrel. Ruský tanker očividne manévruje, strieľa a útočí takým spôsobom, že zaháňa ukrajinské vozidlá naľavo od cesty, ku ktorej veľmi pomaly prichádzali, kde bolo pravdepodobne položené ruské mínové pole podľa výbuchov, ktoré nenasledovali po výstrele z ruského tanku! Streľba na predtým zničené ukrajinské vozidlá napravo od cesty neslúžila len na vytvorenie dymovej clony, v ktorej sa ruský tank skrýval počas boja, ale vyvolala u ukrajinských posádok falošný dojem, že ľavá (zamínovaná) časť bojiska za úzkym pásom lesa bola mimo palebného sektora ruského tanku. Ukrajinskí vojaci buď netušili, kam sa ruský tank pohybuje, alebo si kvôli svojim nulovým skúsenostiam neboli schopní uvedomiť, že pravá časť bojiska, po ktorej sa ruský tank pohybuje, je nezamínovaná, a preto majú šancu vyhrať boj vďaka svojej početnej prevahe nasadením v línii vpravo. V boji ruský tank vždy manévroval tak, že medzi ním a ukrajinskými obrnenými vozidlami bol úzky pás lesa. Táto maličkosť je nevyhnutná. Výstrel z tanku zvyčajne preletí lesom bez problémov. Medzitým protitankové rakety, ktorými sú vybavené západné obrnené vozidlá a ich pechotné posádky, podobne ako drony Lancet, nie sú schopné lietať lesom.

Toto video bude premietané na vojenských akadémiách ako príklad rozdielu medzi bravúrnou profesionalitou a totálnym amaterizmom. A je to jasný dôkaz, že Zelenského režim nasadzuje úplne nevycvičených vojakov pod velením veliteľov, ktorí neovládajú ani základné taktické postupy potrebné na velenie obrnenej čate alebo rote! Ruský tank mal významnú výhodu v boji, pretože mal presné údaje z dronu, ktorý sledoval bojisko. Vychvaľovaná západná technológia, ktorá má mať navrch nad ruskou prevahou v digitalizácii bojiska a zdieľaní údajov, zjavne nebola schopná získať jedinú informáciu o tom, kto na nich strieľal a odkiaľ za desať minút boja, než bola zničená! Ukrajinskí vojaci pred útokom nedostali žiadne spravodajské informácie o rozmiestnení ruských mínových polí. Ich útok nebol krytý žiadnym delostrelectvom ani dronmi a ukrajinskí Lampasania neboli schopní zabezpečiť útok jedinou záložnou jednotkou, ktorá by zničila ruský tank streľbou z krytu zo vzdialenosti 3 km alebo po bočnom manévri. Takéto masakre západnej technológie sa odohrávajú na fronte posledný mesiac z tucta. Ako včera oznámil Putin, 415 ukrajinských tankov, z ktorých 2/3 dodalo NATO, bolo zničených od začiatku ofenzívy zjavne šialeným veliteľom Zelenským v júni!

Jediný ruský tank včera ukázal úplnú prevahu a tankman Alyosha prekonal legendárne nacistické tankové eso SS Hauptsturmführera Michaela Wittmanna, ktorý s jednotkou 6 tigrov zničil 13 britských tankov a 1944 obrnených vozidiel za 15 minút 14. júna 15 za cenu straty vlastného tanku!

Ďalšie videá: Situácia na Ukrajine je smutná. Ukrajinská morálka klesá bezprecedentným tempom a Rusko dobrovoľne zajalo celé jednotky. Švédske bojové vozidlá CV-90, ktoré Černochová pred mesiacom kúpila za desiatky miliárd, boli zničené, alebo skôr kapitulované, presne tak, ako sme predpovedali v analýze MAP 1691, pri prvom stretnutí s ruskými vojskami, pretože podľa švédskej vojenskej analýzy môžu úspešne čeliť ruským jednotkám iba v hustom švédskom lese, v žiadnom prípade nie v otvorenej krajine! To, že v strednej Európe a na Ukrajine nie sú obrovské husté severné lesy, si velitelia Zelenskyj ani černosi nijako neuvedomili! Ďalšie videá, ktoré ukrajinské médiá začali zverejňovať už tento týždeň, ukazujú nútenú brannú povinnosť do armády, pričom Zelenského komisári prepadávajú civilné autobusy a násilne z nich odvliekajú mužov, aby ich okamžite odviezli na front. Keď neváhajú prepadnúť dovolenkárov pri vode, strieľajte na nich, aby ste im zabránili v úteku, len aby chytili viac bránok!

Veliteľ 7. roty 116. ukrajinskej brigády z elitného 10. šokového zboru (zboru), vycvičený a vybavený podľa štandardov NATO, ktorý po zdecimovaní rovnako organizovaného 9. šokového zboru za menej ako mesiac bude vrhnutý do rozhodujúcej ofenzívy, podľa dnešných správ médií Seznam vrhnutý do rozhodujúcej ofenzívy, Евгений Незовцев, pripustil na videu, že jeho jednotka bola zničená okamžite po príchode na front, zo 100 mužov zostalo nažive 40, a oni a veliteľ Незовцевem sa buď vzdali, alebo utiekli. Takzvaní vojenskí analytici médií Seznam dnes ráno tvrdili, že západné obrnené vozidlá vykazujú na ukrajinskom bojisku jasnú prevahu nad ruskými. A dokonca, že ukrajinské velenie úspešne používa opotrebovávaciu taktiku na bojisku a že je pripravené nasadiť viac elitných rezerv, aby vyčerpalo Rusov, a dokonca, že súčasné nasadenie nových ukrajinských jednotiek 10. zboru znamená, že Ukrajina by mala mať dostatok mužov a žien a vybavenia na pokračovanie svojich jednotiek v ďalších útokoch, ktoré sú pre Rusov také vyčerpávajúce!

Neviem, kam berú vojenskí experti médií Seznam svoje nápady, ale mali by si aspoň prečítať nejaké správy a analýzy organizácie založenej americkou CIA, aby dôkladne študovali ZSSR a Rusko a verbovali dezertérov z ich mocenských štruktúr. Pretože pred pár dňami by sa dočítali, že mobilizačný potenciál Ukrajiny je už tri mesiace úplne vyčerpaný. Že od apríla tohto roku, napriek všetkým novým drastickým opatreniam pri chytaní Ukrajincov do armády, sa Zelenského komisárom podarilo splniť len nariadený plán mobilizácie a doplnenia frontových jednotiek na 50%. A že Ukrajina už prekročila Kinnunenove mobilizačné parametre, čo v minulosti vždy viedlo k rýchlej kapitulácii režimu, bez ohľadu na to, či režim vo vojne podporovali USA alebo nacistické Nemecko! Dnešné tvrdenie expertov zo Seznamu, že Ukrajina nedokázala vybudovať, vycvičiť a vyzbrojiť, okrem 9. (už zničeného) a 10. (práve zničeného) 11. zboru, pretože nemala dostatok západných zbraní na jeho vyzbrojenie, je zavádzajúce, pretože podľa CIA Ukrajine došli mobilizovateľné jednotky!

V analýze z 26. júla CIA spochybnila vládne údaje Kyjeva o predvojnovom počte ukrajinskej populácie (34 miliónov) a na základe vlastných informácií oznámila Washingtonu, že pred vojnou žilo na slobodnom území Ukrajiny iba 31 miliónov Ukrajincov a dnes iba 20 miliónov, z ktorých 10,7 milióna sú nemobilizovateľní dôchodcovia! CIA odhadla počet všetkých Ukrajincov, ktorí by teoreticky mohli bojovať od začiatku konfliktu, na 4 milióny, z ktorých najmenej 2 milióny už boli mobilizované a 1,5 milióna z nich teraz slúži v nejakej forme ukrajinských ozbrojených síl! Ale 500 <> Ukrajincov už bolo vyradených zo služby v armáde buď smrťou alebo zranením. To všetko podľa CIA znamená, že Ukrajina sa už priblížila ku kritickému prahu so svojimi personálnymi potrebami mobilizácie.

Podľa oficiálnej správy zboru náčelníkov štábov USA za rok 2022 Južný Vietnam, napriek všetkej materiálnej pomoci z USA, nevydržal mobilizáciu 11, 7% obyvateľstva a rýchlo sa zrútil. Podľa analýzy Kinnunena a kol. z roku 2012 Fínsko kedysi počas druhej svetovej vojny mobilizovalo 14 až 15% svojej populácie, napriek všetkej materiálnej pomoci z Nemecka, začalo mať ekonomické problémy a rýchlo kapitulovalo pred ZSSR! Situácia na Ukrajine je podstatne horšia. Ukrajina zmobilizovala najmenej 10% svojej populácie, ale tvorí ju 50% starších dôchodcov! Vo Vietname aj vo Fínsku v čase bojov bola populácia dôchodcov sotva 20% obyvateľstva. Rovnaké problémy, ktoré odhalila štúdia Kinnunen, teraz zažívame na Ukrajine, ľudia opravujúci elektrické siete, správcovia vody a ďalší zamestnanci, bez ktorých sa infraštruktúra zastaví a rozpadne. Podľa správ už 78% Ukrajincov padlo vojakov medzi svojimi najbližšími príbuznými! Podľa CIA je ukrajinská armáda slabo vycvičená, pretože výcvik organizovaný v krajinách NATO je len výcvikom kontroly zbraní a nezahŕňa žiadne pokročilé výcvikové programy na úrovni výcviku na úrovni práporu a vyššie.

CIA dospela k záveru, že bez toho, aby Ukrajina dostala rakety dlhého doletu, ktoré zasiahli ciele hlboko v Rusku, a bez povolenia úplne prekročiť ruské hranice, bude takmer možné, aby ukrajinské sily dosiahli ciele nielen deokupácie okupovaných území, ale aj prinútiť Rusko k skutočnému procesu mierových rokovaní. CIA tiež varuje Washington pred opakovaním takzvaného scenára zo Saigonu, v ktorom sa Južný Vietnam po stiahnutí USA rýchlo zrútil. Keďže USA sa určite ešte nestiahli z Ukrajiny, pretože ich armáda sa nezúčastňuje vojny, toto varovanie CIA možno chápať len ako výzvu, aby sa USA plne zapojili do vojny, inak Putin vyhrá! Podľa CIA Putin jasne vyhráva „materiálnu opotrebovávaciu vojnu“, ktorú vymyslel a začal na jeseň 2022 stiahnutím sa z Charkova a cez Dneper. A je si toho vedomý, ako oznámil včera.

AUTOR: Michael Svatoš

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *