13. mája 2024

Gašpar vytiahol na Matoviča ŤAŽKÝ KALIBER – PAVLÍNKU! Toto chlapec nerozdýcha

0

lovensko sa za obdobie posledných 3 rokov dostalo do totálneho chaosu. Igor Matovič a jeho banda amatérov, zdevastovali čo sa dalo. Skonštatoval to na sociálnej sieti bývalý prezident polície Tibor Gašpar. No v príspevku sa len nesťažuje. Doslova zasiahol Matovičovu achilovu pätu!

„Rozkradli verejné financie. Zdravotníctvo nefunguje. Do verejného života priniesli len nenávisť, zlobu, lži a pretvárku. Mladí nemajú vzory, spoločnosť ovládla závisť a opustila solidarita. Drvivá väčšina Slovákov dnes bojuje o svoju ekonomickú existenciu a Matovičovi dabléri z Progresívneho Slovenska riešia rody, pohlavia a stojany na bicykle,“ rozčuľuje sa Gašpar.

Podľa exšéfa policajtov Matovič nemá argumenty, nikdy ich nemal. Vie len klamať a zavádzať. Každého kto ho konfrontuje s faktami označí za úbožiaka a začne mu nadávať do mafiánov. Prípadne nabehne v upotenom tričku a máva s obrázkami alebo tabuľkami, hovorí.

11,3 MEGA PRE PAVLÍNKU

Podľa Gašparových slov je priložený obrázok dôkazom zo zaisteného mobilného telefónu jedného z Lipšicových kajúcnikov. „Je to komunikácia z obdobia tesne po posledných parlamentných voľbách, ktoré vyhral Matovič. Dvaja páchatelia závažnej ekonomickej trestnej činnosti sa bavia o tom, že dohoda s Matovičom nebude problém, pretože jeden z nich jeho Pavlínke optimalizoval dane v objeme 11,3 milióna eur!“

„Ak Vám napadlo čo na to polícia, domnievate sa správne. Hamran a čurillovci to zamietli pod koberec. Ak sa pýtate prečo média mlčia, domnievate sa správne. Je to jedna banda, ktorá sa navzájom kryje,“ vysvetľuje Gašpar.

V závere statusu exprezident polície vyzýva na zdieľanie príspevku. „Poďme mu aj my zamávať. Ukážme Slovensku, kto je tento samozvaný bojovník s mafiou v skutočnosti,“ uzavrel Gašpar.

ZDROJ: FB Tibor Gašpar

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *