27. júla 2024

Videa-Luboš Blaha: TOTO JE PROGRESÍVNE SLOVENSKO V PRAXI – NENÁVISŤ A NÁSILIE

Ľuboš Blaha-TEN POCIT, KEĎ OPOZÍCIA ODVOLÁVA MINISTRA ZA TO, ŽE ŽUJE ŽUVAČKU

Zdielajte

Pozorne si pozrite tieto dve videá, aby ste pochopili, čo sú zač progresívni liberáli.

Na včerajšom proteste proti Divadlu P. O. Hviezdoslava v Bratislave sa zišlo mnoho normálnych dobrých ľudí, ktorým prekáža, že divadlo vyslovene nevhodným spôsobom propaguje dúhovú a ukrajinskú agendu a ponižuje nášho národného velikána P. O. Hviezdoslava.

Na miesto prišli aj slušnoľudia, aby provokovali. Nie je to nič nové, iní slušnoľudia chodia na naše mítingy s americkými a ukrajinskými zástavami, aby ukázali ako veľmi nenávidia Slovensko.

Nech sa páči, pozrite si liberálov v praxi. Žiadna úcta k starším, mladý človek strelí dve facky pánovi, ktorý by mohol byť jeho otcom či starým otcom. Na druhom videu vidíme, ako sáče do iného staršieho pána a potom arogantne povie, že každý, kto má iný názor ako on, je „fašistické h…o“ a použije ďalšie vulgarizmy.

Spoza neho sa na tom rehlí nejaká jeho domachlená kamarátka.

Ešte raz – toto je to slávne Slušné Slovensko, toto je ten ich slávny liberalizmus, takto vyzerá volič Progresívneho Slovenska. Gratulujeme.

Nám nadávajú, že sme extrémisti. Sme to my, kto chodí provokovať na protesty liberálov? Chodíme my mlátiť starších ľudí?

Nám nadávajú, že šírime hoaxy. Šírime snáď my konšpiračné teórie o ruských pasoch?

Nám nadávajú, že nie sme tolerantní. Nadávame snáď my ľuďom s iným názorom, že sú „dezoláti“ (Markíza), „svine“ (Šimečka) alebo „fašistické h…á“?

Len si predstavte, aká vlna pobúrenia by sa zdvihla v liberálnych médiách, keby nejaký Smerák išiel na protest slniečkarov a tam prefackal starších ľudí a vulgárne im nadával.

Hneď by tu bola kampaň proti násiliu, herci by tu spisovali petície, mimovládky by organizovali zahraničné kampane.

Ale keď takéto niečo urobí progresívny liberál, tak médiá mlčia. Polícia nič, Hamranovi je jedno. Čaputová ticho. Všetkým je jedno, že svojim mlčaním schvaľujú násilie. Sem sme to dopracovali.

Už ste spokojná, pani riaditeľka DPOH?

Že sa nehanbíte, liberáli!


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *