27. júla 2024

Kryptobillboardy PS – Sorosov kindermanažment si strelil do vlastného kolena

Zdielajte

V tento predvolebný čas si všímam tiež stranícke billboardy hlásajúce heslá, ktoré by mali pomôcť získať pre ne prípadných voličov. Keďže Sorosov kindermanažment považujem pre Slovensko za nebezpečný začnem nimi:
 
Progresívne Slovensko (PS) má na billboardoch nasledovné texty:
 
„Dôstojná budúcnosť pre všetkých“ – Istý predvídavý človek, že by Nostradamus?, dopísal na billboard Zbohom a heslo by teda znelo:  „Zbohom  dôstojná budúcnosť pre všetkých“.
 
Ďalší  billboard hlása: „Budúcnosť tvoríme spoločne“. Opäť sa žiada upresniť, čo má PS na mysli. „My teplí, genderi, LGBTI+, Rómovia a migranti, tvoríme budúcnosť spoločne“. Ostatné je pre nich druhoradá agenda.


 
Na inom  billboarde sa môžete dočítať: „Dosť bolo minulosti a chaosu. Zvoľme si budúcnosť.“ Významový preklad slova budúcnosť je Progresívne Slovensko. V prípade výhry PS by budúcnosť Slovenska stratila význam, pretože PS priamo ohrozuje demokraciu, zvrchovanosť Slovenska, národné záujmy Slovenska, prosperitu Slovenska a pod. PS sľubuje budúcnosť v okovách iného štátu (USA), čo je pre Slovenskú republiku neprijateľné.
 
„Ukrajina v EÚ je šanca pre Slovensko“ hlása billboard. Toto kryptoheslo treba dešifrovať nasledovne: M. Šimečka je europoslanec. Plní svoju úlohu zadanú jeho pánom a presadzuje najskorumpovanejší štát Európy riadený USA obhajujúci nacizmus. Šanca pre Slovensko je tu nulová. Prijatie Ukrajiny do EÚ v jeho terajšej podobe – „práčky“ peňazí, odlev peňazí z tzv. humanitárnej pomoci do súkromných bezodných vrecák ukrajinskej verchušky  a „vysávača“ zahraničných zdrojov nie je v súlade s politikou SR.
 
Denník Postoj (viď odkaz) uverejnil foto protestujúcej úderky PS, na ktorom sa služobník EÚ M. Šimečka predvádza s vlajkou EÚ. Tomu sa nečudujem, lebo EÚ je jeho pán. Vedľa neho sa nachádza progresívec s heslom: „Sloboda je viac ako národ.“  Priznám sa, že som netušil, že aj v strane Sorosových neoliberálov a anarchistov PS sa nachádzajú ľudia s mentálnym postihnutím. Lebo takéto tvrdenie môže verejne prezentovať len politický pomätenec alebo politik, ktorý má v agende úlohy na likvidáciu slovenského národa.
 


Ak si kliknete na odkaz videa zistíte, že PS presadzovala povinné očkovanie v procese pandémie a upierala občanom slobodne sa rozhodnúť alebo nerozhodnúť pre očkovanie. Doslova: „Sloboda, čo urobím so svojim zdravím skončila.“ Srdečne pozdravujem p. Bihariovú a odkazujem jej, že ja si svoju slobodu nedám zobrať. Bol by som zvedavý ako by reagovali jej súkmeňovci v osadách, keby im išla hlásať tieto demagogické žvásty. Lenže ona tam schválne nešla. Bála sa, že ju Rómovia poslúchnu a dajú sa všetci zaočkovať. Následok by bol, že rómska populácia by sa začala znižovať. Na následok „opatrení“ tzv. pandémie prijatými slovenskými pohlavármi Matovičom a Hegerom zomreli tisíce ľudí.
 
I. Bihariová pred časom napísala materiál platený vládou pod názvom „Nie som rasista, ale“. Patrične som naň reagoval, v snahe zobjektivizovať jej bludy. (viď odkaz). Podľa súčasných znakov a konania PS je ich prípadný prienik k moci výrazným bezpečnostným rizikom.
 
Viac na:
 
https://www.google.com/search?sca_esv=564177631&q=progresivne+slovensko+billboardy&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwiyjoadv6CBAxVGhP0HHQ2fBoAQ0pQJegQIDBAB&biw=1366&bih=651&dpr=1#imgrc=1AeJg__yO5OY5M
https://www.postoj.sk/43409/ked-hecuje-progresivne-slovensko
https://www.mojevideo.sk/video/3cd98/povinne_ockovanie_progresivne_slovensko.html?utm_source=related_player
https://blog.hlavnespravy.sk/20769/nie-som-rasista-ale/
 
Z mesta SNP Ivan ŠtubňaZDIEĽAŤ


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *